Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Red said:

ya bne anlamıyorum.gün içinde hangi kafayla geziyorsunuz.hem piyasadaki dizilerle kıyaslayınca çok üstün bir dizi.kıyaslama yapmassakta üstün bir dizi

arka sokaklar bez bebekler dönüyor etrafta.gelmiş yok türk dizisi izlenmez ezel bilmemne.tamam düşük bi kitlenin izlediği saçma sapan diziler dönüyor.ama görüntüsüyle oyunculuguyla senaryosuyla ezel gibi bi dizi yapmıs adamlar.tebrik etmek lzm

cem yılmazında dediği gibi robert de niro taksiciyi oynar fuck fuck der süper adam olur.sen yaparsn kufurbaz olursun :).ezel gavur dizisi olsam muthis harika.hele o richard(ramiz) dayı yok mu ne adam derdiniz

prison break izleyip ezel de dizimi lan diye geliyosunuz.ztn böyle diziler nadir geliyor.bari gelincede değerini bilin.

mesela kapalıçarşı bariz çok güzel bir dizi.ama ezelin karşısına koyup mahfediyor atv yönetimi

sen bi zamanlar böyle adamdın red noldu sana
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilk 10 bölüm zamanıydı onlar

bence ezelin ilk 13-14 bölümü gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi bölümleridir

fakat dediğim gibi 2. sezon anlaşması yapıldıgından beri saçmalıyorlar

ha ama millet o ara kötülüyordu diziyi en efsane zamanında.degişik adamlar var
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü ya.hani gerçekten çok içten söylüyorum.çok zorlama ilerliyor dizi

sırf genç ramiz için izliyorum o da 10dk bişi zaten

yani şuank isahne mesela.abiler toplanmış yandan ali yanında hatun çok cıvık

ezel foxa falan geçerse şaşırmayın
Sosyal ağlarda paylaş

bir 5 bölüm izlemeden son 2 bölümü izleyince farkettim ki diziyi mod:5 de çekiyorlar.

bildiğin taraflar random oyun atıyorlar herifler. arada ramiz in game cinematic videolar giriyor. oynanabilirlik süper.

EZEL: Kenan the Lord of Destruction diye oyun bile yapılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:

ben kenanın Ramiz'in ilk kez baba olduğu yıl 1975 ve torunu sekizin 25 30 yaşında olmasına taktım. hadi ilk oğlu 15 inde iken ilk torunu sekiz doğdu diyelim 1990 eder. ozaman sekiz 20 yaşındamı kara topraklara girdi. uzay zaman düzleminde kayboldum.

Fix'd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...