Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 serdarla alakali herhalde o olay. olduremedi herhalde eysan orda. 2. sans falan olabilir. tam olmedi yine derken sonradan olebilir belki bu bolumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Red said: ya bne anlamıyorum.gün içinde hangi kafayla geziyorsunuz.hem piyasadaki dizilerle kıyaslayınca çok üstün bir dizi.kıyaslama yapmassakta üstün bir dizi arka sokaklar bez bebekler dönüyor etrafta.gelmiş yok türk dizisi izlenmez ezel bilmemne.tamam düşük bi kitlenin izlediği saçma sapan diziler dönüyor.ama görüntüsüyle oyunculuguyla senaryosuyla ezel gibi bi dizi yapmıs adamlar.tebrik etmek lzm cem yılmazında dediği gibi robert de niro taksiciyi oynar fuck fuck der süper adam olur.sen yaparsn kufurbaz olursun :).ezel gavur dizisi olsam muthis harika.hele o richard(ramiz) dayı yok mu ne adam derdiniz prison break izleyip ezel de dizimi lan diye geliyosunuz.ztn böyle diziler nadir geliyor.bari gelincede değerini bilin. mesela kapalıçarşı bariz çok güzel bir dizi.ama ezelin karşısına koyup mahfediyor atv yönetimi sen bi zamanlar böyle adamdın red noldu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi ilk 10 bölüm zamanıydı onlar bence ezelin ilk 13-14 bölümü gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi bölümleridir fakat dediğim gibi 2. sezon anlaşması yapıldıgından beri saçmalıyorlar ha ama millet o ara kötülüyordu diziyi en efsane zamanında.degişik adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bence hala en iyi dizi ezel.karadağlar diziside iyiye benziyor ama ikiside aynı gün olunca izleyemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 karadağlar baya iyi ezel tabiki şuan diğer dizilere göre iyi duruyor.ama baya saçmaladıkları ve baştaki kalitesinin çok altında oldugu ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 karadağların altyapısı iyi :P yanılmıyorsam karamazov kardeşlerden uyarlama.izlemedim ama eminim iyidir :P oyuncularıda beğendiğim oyuncular çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ne zamandır 2 fragman çıkmıyodu bu bölüm güzel bi dönüş bizi bekliyodur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Enee, TVRage.com'da başlık açmıştım bunun için, üşendim bölüm bilgisi girmeye de, birileri devam ettirmiş, sürekli de güncelliyo, MyEpisodes.com'dan takip edebiliyosunuz http://www.myepisodes.com/views.php?type=epsbyshow&showid=7266 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 o diilde cengizde eyşanda hala ezelle bence.en büyük oyun geyiği yapcaklar finalde kenanı çökertip mutlu mesut yaşıcaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yine ölmemiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 çok kötü ya.hani gerçekten çok içten söylüyorum.çok zorlama ilerliyor dizi sırf genç ramiz için izliyorum o da 10dk bişi zaten yani şuank isahne mesela.abiler toplanmış yandan ali yanında hatun çok cıvık ezel foxa falan geçerse şaşırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ahaha süper şu an. ali reyiz ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 zevk renk abi. benim gayet hoşuma gidiyor. kasmayın bu kadar izleyin izlemeyin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Genç Ramiz ya... Abi nedir bu... :) Baya iyiydi... Bu sefer öldür artık Eyşan... Bu sefer yap yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 oy ramiz oy. ne ağladı adma be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 berrahtüzünatahh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bu sefer öldüyse çok dramatik öldü lan tam kızıma layik olucam uslanıcam derken çat diye kızı vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 spoiler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 http://www.internetteyim.net/medyagoz/mimages/berrak-tuzunatac.jpg berrak önceden güzeldi şimdi ne oluyor ne oyunu kuruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bir 5 bölüm izlemeden son 2 bölümü izleyince farkettim ki diziyi mod:5 de çekiyorlar. bildiğin taraflar random oyun atıyorlar herifler. arada ramiz in game cinematic videolar giriyor. oynanabilirlik süper. EZEL: Kenan the Lord of Destruction diye oyun bile yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ben kenanın ilk kez baba olduğu yıl 1975 ve torunu sekizin 25 30 yaşında olmasına taktım. hadi ilk oğlu 15 inde iken ilk torunu sekiz doğdu diyelim 1990 eder. ozaman sekiz 20 yaşındamı kara topraklara girdi. uzay zaman düzleminde kayboldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ahaha iyi yakalamışsın harbi. Zamanda kayma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 odiflame said: ben kenanın Ramiz'in ilk kez baba olduğu yıl 1975 ve torunu sekizin 25 30 yaşında olmasına taktım. hadi ilk oğlu 15 inde iken ilk torunu sekiz doğdu diyelim 1990 eder. ozaman sekiz 20 yaşındamı kara topraklara girdi. uzay zaman düzleminde kayboldum. Fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 genç ramis diyorum başka bişey deiyorum adam ne oynuyor be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 en son ne oldu ya badem ezeli ezel bademi arıyordu reklam girmişti.ondan sonra bişi oldumu? yoksa direk bittimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar