Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 geçen yıl misal üst üste hayvan gibi bölümler verip 2-3 hafta ara vermişlerdi.bundada bi 2-3 hafta ara versinler seneryonun haftadan haftaya yazıldığı o kadar belli ki.bi 3 hafta ara versinler toparlasınlar diziyi yoksa iyice saçmaladı
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 dizinin olayı 1. sezondu ya 2. sezonu kaldıramadı senaryo saçmalayıp saçmalayıp duruyorlar. hayır ali-azat sahnesi mesela bariz şişirme olmuş zaman geçiriyorlar.
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ulan dizi başladi fırında tavuk yapdim bulaşık yıkadım çıkdım iddaa yatirdim geldim bira almaya gittim (iddaa yatti E.COTTBUS asdaf gfhşil) bez in biri kirlenmiş sıcak suyla küvete koydum balkona cıkdım yagmur vardı hava ateş gibi şuan falan dizi anca bitti be OO YEA ayrica ŞEBNEM de ağır cheese miş yani heee
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 diziyi izlemediysen başka topice alalım, günlüke e yaz bunları
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 haftaya selim nasıl öldüyü tek bölümde anltırsalar gol olur
jonq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ah ulan Şebnem yapılır mı bu bea, Tefo'ya yapılır mı!! 1. sezonun finalindeki toplanma sahnesinde belli idi Şebnem'in Cengiz ile bir olacağı. Berrak zorlama bir karakter olmuş ama muhtemelen o da birinin adamı olarak geldi oraya. Konuk sanatçı zaten 2 bölüm sonra ölür gider oda :)
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bence piyango Ezele çıkacak yeni gelen kızda. Bu arada Dayının güncel mubahhetleri baydı artk hiç çekilmiyor hakkaten senaryonun bi toplanması lazım yani son 1 bölümde bütün sezon çektirdiği ızdırabı toparlamaya çalışırlarsa çok boktan olur finali.
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 dizi hala televizyonda kendine şans buluosa ilk 15 bölüm hatrınadır herhalde. gelecekteki diziler için ibret olmalı :) senaristi görürsem dicem hacı bu kenana söyleyin gece klubunu biliyor aliyi biliyor azadı biliyor birini takip ettirsin dayının evini bulur.ortada bi savaş var.ama savaş yok :).düşmanlar var.hatta habire gorusuolar konusuolar ama icraat yok. torba dolsun mantıgıyla götürüyorlar 1970 sahneleri çok güzel olsada flashbackleri illa o an birşey olduktan sonra bak geçmiştede böyleydi şeklinde verilmesine kılım.ver sen flashbacki.biz kendimiz deriz böyle olmuş bak diye.
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ah tefo ah çekip gidecektin buralardan
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Yok artık izlenecek gibi değil ya. Hani Kenan ezel'in annesine tecavüz etse aynı anda bi eliyle oğlunun gırtlağını kesip, diğeriyle babasına işkence etse ezel anca dolu gözlerle,şişmiş damarlarla ve kızarmış bi suratla silah doğrultur ama şoke olmasına rağmen mutlaka doğru ve hümanist kararı verir.Çünkü ülkemin mal senaristleri illa baş karakteri "Saf iyi" kalıbına oturtmak zorunda. ne olursa olsun hiçbir zaman adaletten,kanundan vs.vs. ödün veremez.Çıkar hesabı yapamaz, ailesini korumak için bile illegal yollara başvurmaz. Bide senaryo sanırım tutar tutmaz diye ucu kapalı ve sığ yapılıyo sonra tutunca "haskktr tuttu lan.!sıctık mk..napcaz!" moduna girio sanırım senaristler, Sonraaa "ver elini paris, ordan londra" oluyo haliyle. Ahmeti mehmet öldürsün,ama hasan yaptı bilsin ali,mehmeti de hasan satsın ama süleyman üstlensin suçu,ayşe ahmetin intikamını hasandan alsın vs.vs.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 forgiver said: diziyi izlemediysen başka topice alalım, günlüke e yaz bunları ahaha aynen :)
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 tefo diyorum başkada bişi demem sarp akkaya hakkaten kusursuz oynuyor.
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 70ler yine çok güzeldi şu şebnem olayından sora ben bu diziyi izlemem.hakkaten sıçışın son örneğidir dizi bitti anasını satiyim hala aynı geyikler kendi öz kardeşiini öldürmüş adam şebnemi bu yaptıklarına ragmen öldüremiyor.nasıl dizi lan bu.ezele yapmadıkları kalmadı adam eline silah almadı.40 yılda bi ölüm emri verdi ondada senarisler yine mala bağlamışlar
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 70ler hakkaten kusursuz gidiyor ya genç ramizi sokakta görsem elini öperim
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 şöyle bi kızın dudaklarına yapışamadık yaa adam 70 de yapışmış
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 offf çok geyik ya.kurtlar vadisi bile daha ilgi çekici lan
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 acaba şebnem gene ruspiklikmi yapıyor yoksa cengiz şebnemin ezele gitceğini tahmin ettidemi serdarın yerini söyledi.her şekilde cengizden beklemiyordum böyle bir hareket :P.
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 abi saçma ama.kimse ölmüyor.sürekli birileri ajanlık içinde ajanlık içinde ajanlık yapıyor.herkes biliyor fakat kimse ölmüyor
olitere Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Şu dizide silahlar çekildiğinde birileri artık ÖLSÜN YA
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 çok basit bir bölümdüde ezel nihayet akıllanmaya başladı.dayı bunu bi alıp miroğlu izletse aslında iyi olur
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 reytinglerde 14. 15. sıralara gelmesi gayet normal.zorlama bir bade karakteri. sora şebnemi bir anda böyle yapmaları ve öldürmemeleri
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Dayı mala bağladı bildiğin. Eskiden herşeyi öngörür, şeklini yapardı. Şimdi kukumav kuşu gibi oturuyo. Neydi o "Bir ihtimal daha var" türküsünü ünlü eden bölümdeki olayları.
Öne çıkan mesajlar