Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen yıl misal üst üste hayvan gibi bölümler verip 2-3 hafta ara vermişlerdi.bundada bi 2-3 hafta ara versinler seneryonun haftadan haftaya yazıldığı o kadar belli ki.bi 3 hafta ara versinler toparlasınlar diziyi yoksa iyice saçmaladı
Mesaj tarihi:
ulan dizi başladi
fırında tavuk yapdim
bulaşık yıkadım çıkdım iddaa yatirdim
geldim bira almaya gittim (iddaa yatti E.COTTBUS asdaf gfhşil)
bez in biri kirlenmiş sıcak suyla küvete koydum
balkona cıkdım yagmur vardı hava ateş gibi şuan falan
dizi anca bitti be OO YEA
ayrica ŞEBNEM de ağır cheese miş yani heee
Mesaj tarihi:
ah ulan Şebnem yapılır mı bu bea, Tefo'ya yapılır mı!!

1. sezonun finalindeki toplanma sahnesinde belli idi Şebnem'in Cengiz ile bir olacağı.

Berrak zorlama bir karakter olmuş ama muhtemelen o da birinin adamı olarak geldi oraya. Konuk sanatçı zaten 2 bölüm sonra ölür gider oda :)
Mesaj tarihi:
Bence piyango Ezele çıkacak yeni gelen kızda.
Bu arada Dayının güncel mubahhetleri baydı artk hiç çekilmiyor hakkaten senaryonun bi toplanması lazım yani son 1 bölümde bütün sezon çektirdiği ızdırabı toparlamaya çalışırlarsa çok boktan olur finali.
Mesaj tarihi:
dizi hala televizyonda kendine şans buluosa ilk 15 bölüm hatrınadır herhalde.

gelecekteki diziler için ibret olmalı :)

senaristi görürsem dicem hacı bu kenana söyleyin gece klubunu biliyor aliyi biliyor azadı biliyor birini takip ettirsin dayının evini bulur.ortada bi savaş var.ama savaş yok :).düşmanlar var.hatta habire gorusuolar konusuolar ama icraat yok.

torba dolsun mantıgıyla götürüyorlar

1970 sahneleri çok güzel olsada flashbackleri illa o an birşey olduktan sonra bak geçmiştede böyleydi şeklinde verilmesine kılım.ver sen flashbacki.biz kendimiz deriz böyle olmuş bak diye.
Mesaj tarihi:
Yok artık izlenecek gibi değil ya.
Hani Kenan ezel'in annesine tecavüz etse aynı anda bi eliyle oğlunun gırtlağını kesip, diğeriyle babasına işkence etse ezel anca dolu gözlerle,şişmiş damarlarla ve kızarmış bi suratla silah doğrultur ama şoke olmasına rağmen mutlaka doğru ve hümanist kararı verir.Çünkü ülkemin mal senaristleri illa baş karakteri "Saf iyi" kalıbına oturtmak zorunda. ne olursa olsun hiçbir zaman adaletten,kanundan vs.vs. ödün veremez.Çıkar hesabı yapamaz, ailesini korumak için bile illegal yollara başvurmaz.

Bide senaryo sanırım tutar tutmaz diye ucu kapalı ve sığ yapılıyo sonra tutunca "haskktr tuttu lan.!sıctık mk..napcaz!" moduna girio sanırım senaristler, Sonraaa "ver elini paris, ordan londra" oluyo haliyle. Ahmeti mehmet öldürsün,ama hasan yaptı bilsin ali,mehmeti de hasan satsın ama süleyman üstlensin suçu,ayşe ahmetin intikamını hasandan alsın vs.vs.
Mesaj tarihi:
70ler yine çok güzeldi

şu şebnem olayından sora ben bu diziyi izlemem.hakkaten sıçışın son örneğidir

dizi bitti anasını satiyim hala aynı geyikler

kendi öz kardeşiini öldürmüş adam şebnemi bu yaptıklarına ragmen öldüremiyor.nasıl dizi lan bu.ezele yapmadıkları kalmadı adam eline silah almadı.40 yılda bi ölüm emri verdi ondada senarisler yine mala bağlamışlar

Mesaj tarihi:
acaba şebnem gene ruspiklikmi yapıyor yoksa cengiz şebnemin ezele gitceğini tahmin ettidemi serdarın yerini söyledi.her şekilde cengizden beklemiyordum böyle bir hareket :P.
Mesaj tarihi:
Dayı mala bağladı bildiğin.

Eskiden herşeyi öngörür, şeklini yapardı. Şimdi kukumav kuşu gibi oturuyo.

Neydi o "Bir ihtimal daha var" türküsünü ünlü eden bölümdeki olayları.
  • Yeni Oluştur...