hlim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 aldık a dostlar. çok şirin bişi boyuna postuna bakmadan herşeyi gagalıyor. ne bulursa yiyiyor, çok çabuk yoruluyor 3 dk koşturuyor 2 dk uyuyor. sonra tekrar koşturmaya başlıyor. kız arkdaşım çok istiyordu evlat edindik :) onun evinde geçirdi geceyi biraz vik vik lemiş oyuncak kedi koymuş yanına hemen sokulmuş oyuncağa. kesmiş sesini kereta. umarız ömrü uzun olur. resimleri; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Cisini kakasini ilk geldigi an oraciga salivermese 10 numara hayvan =) Cok sirinmis serefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ananı bacını o tatlılık ne lan hahahaha lan bu hayvan hiç büyümesin dişyemde severken insan sıkar kırar kanadını bacağını haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 cepteki fotoğrafı çok şirin ^^ of çok güzelmiş,uzun ömürlü olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 said: bu foto çok komik yav iki boyutlu gibi çıkmış ahuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 mükemmel bi suratı var gülümsüyor gibi o fotoğrafta. çok tatlıymış ya. TAKAS YAPALIM MI HAMSTERLA heuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hlim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bella said: mükemmel bi suratı var gülümsüyor gibi o fotoğrafta. çok tatlıymış ya. TAKAS YAPALIM MI HAMSTERLA heuahe ahaha o zor gibi bella kız arkadaşım beni unuttu desem yeri, kaç kez evi aradı yanımdayken napıyor diye. bu arada baldız'ın üzerine pisliyor sürekligözüme girdi, bende sevmeye başladım elemanı ehehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 oha ben de istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Ben korkuyorum abi böyle yenilebilir hayvan beslemeye. Bir tanıdığım var tavşanı besleyip büyüyünce kendi elleriyle kesip yiyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 aa portakallı ördek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 2. foto super. ahah cok sevdim cok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi cep ördeği ya muhteşem hahahaa çok tatlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 su an ördek yedigim icin bildigin pisman oldum. icim acidi. ..... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 iyi pismemistir, ondan acimistir icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 güzelim hayvanı yedin mi ya olamaz o kadar mı açtın yani...... hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 of sükrü. ben kücükken eminönünden 250bin liralik civcivlerden alirdim. 1 gün sonra ölürlerdi. kendimi elmyra gibi hissederdim acaba cok mu fazla iskence ettim die. o geldi aklima bak simdi. eed cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Olivies said: güzelim hayvanı yedin mi ya olamaz o kadar mı açtın yani...... hey allam cinliler güzel yapiyolar vesselam. ne zaman cin yemegi yesem ördeklisinden yiyorum. üüü. bi daha yemicem. hayir sonra bi de gidip tuna nehri kenarinda ekmek atip besliyorum bunlari. allah belami versin. laned olsun icimdeki ördek sevgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 vaniLLe said: of sükrü. ben kücükken eminönünden 250bin liralik civcivlerden alirdim. 1 gün sonra ölürlerdi. kendimi elmyra gibi hissederdim acaba cok mu fazla iskence ettim die. o geldi aklima bak simdi. eed cool story bro.yalanlara bak, hangi eminonu o, munihteki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 eminonu kreuzberg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Penthesilea said: vaniLLe said: of sükrü. ben kücükken eminönünden 250bin liralik civcivlerden alirdim. 1 gün sonra ölürlerdi. kendimi elmyra gibi hissederdim acaba cok mu fazla iskence ettim die. o geldi aklima bak simdi. eed cool story bro. yalanlara bak, hangi eminonu o, munihteki mi? sensin en büyük yalan. 9 sene türkiyede yasadim ben düdük, inanmaliydiniz alamanci degilim dedigimde. ayrica bu sarki tüm ördek severlere gitsin benden. had hayirli sabahlar. [i]Sazliklardan havalanan bir ördek gibi sesin Ürkek saskin kararsiz duyuyorum Ve sen bir gökkusagi kadar güzelsin Rengarenk biraz sonra gidecek görüyorum[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yalniz ordek eti cidden lezzettli lan, yumurtasindan menemen olurmu acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 oluyor abi devekuşu yumurtasından da oluyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ordek beslenir mi ya yazik evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hlim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ev müstakil. ön ve arka bahçe var. hatta arka bahçe kocaman bir tarla diyebilirim bu yüzden fazla sorun olmucak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hlim said: uy uy uy pekte şeker ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar