Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bu arada cry engine ile f2play yapilsa ne komik olur lan sdaffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 viktor oyunnun durumu nedir ? oturmuş durumdamı yoksa daha çok yolu varmı ? başlamayı düşünüyorum ama yukarda bi arkadaş botlar çok, ezik bebeler çok, ninjalar çok vsvs demiş. quest yok, raid olayı düşük seviyede, safi pvp demişler. hakkatten öylemi? çünkü ben daha çok raid seven biriyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Daha pek endgame goren olmadi da benim gorusum daha cok pvp uzerine oyun, pve nispeten daha kisitli. Botlar ninjalar her oyunda var malesef, ama botlari engellemeye basladilar yavastan. Ninjalar da engellenemez tabi evine gidip ellerini kirmadigin surece. Onun disinda benim su ana kadar gordugum kadariyla gayet tamam bir oyun. Baslamak varsa aklinda kesinlikle basla, zaten pve boktan bir olay pvpnin yaninda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 o zman şöle de sorim. 1- xp almak zormu, skill lvl kasmak ne kadar zor? 2- lag lug oluyomu çok 3- ben mage seviorum, sorceres a denk gelio bu oyunda. nasıldır kendisi 4- aylığı kaç para bu arada (tmm bunu nsitesinden bakabilirim hazır soruyoken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 xp kasmak acayip zor., skill kasmak inanılmaz pahallı ve zor. lvl almak imkansıza yakın. lag lug oluyo baya ve random olduğu için genelde önleyemiosun ama son günlerde ii. sorc baya güçlü. 15 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Level kacsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 E zordur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben memnunum hatta 29 olmiyim diye bilerek oldum XP gitsin az diye, NTC yapabilelim arkadaslarla maksat gene soyliyim mmorpg bu oyun eger beraber oyniycak arkadaslarinzi yoksa, hemen lvl50 ye kosiyim ondan sonra craftti bilmemneydi ugrasir saglam guild ve dost bulurum diye dusunuyorsaniz uzak durun bu oyundan gurup pvp si hosunuza gitmiyorsa, 1vs1 avlanirim onume geleni indiririm yanliz gezen kovboy ben seklinde dusunuyorsaniz uzak durun bu oyundan 2 saat instance atarim epicler mailima gelir ohh diye dusunuyorsaniz uzak durun bu oyundan 5 questim var hepsini yapar verir 1.5 level alirim diyorsaniz uzak durun bu oyundan quest dedigin gidip boru uflemek, yerden mantar toplamaktan ibaret olmali diyorsaniz uzak durun bu oyundan mob dedigin nedirki, tek basima 7 mob kesiyorum diyorsaniz uzak durun bu oyundan aion is srsbsnss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 dipçiknot: yeni başlıcak kimseye melee önermiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hmm.. o zaman; zaten ben lvl kasmaktan nefret eden bi adamım. wowda 69,9ken böle 70 olmama 13000 xp kalmış mesela (pr mob 2500xp btw), ben bıraktım artık gezioyorum etrafa. arkadşlar yalvardı kas şunu diye. yok dedim sıkıldım istemiom, bi arkadaş zorla kendisine follow attırdı bana. ben bıraktım klavey mouse. adam mob kesti ben lvl atladım. yani okadar baıyoyrum lvl atlamakta. ben daha çok geziyim göriyim, değişik yerler buliyim, ilginç bi mob bişe çıkar uraşim kesiim.. böle seviom :) craftını çok merak ettim. ultima online gibi ayrıntılı ve incelikli bi craf sistemi varsa bayılırım.. ama öle 1 bundan 1 bundan 2 bundan al tıkla yap sat kullan ise istemem. gidip uraşıp alengirli şeyler toplayıp onlardan mütiş şeyler çıkartmayı seviorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 e tam senlik oynumuş bu. :) 1 yıl boyunca levellarsın sıkılmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Sakın başlama sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 o.O başlimmi başlamimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Başlama bence, çünkü lvl kasamazsın, ayrıca craft ta kasarken değil ama, kullanacak ya da satacak item yaparken, bir ondan bir bundan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 heh sakin baslama. bir levelin 40 civarlari 50 milyon xp felan istedigini dusunursen, pekde uygun durmadi sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 130 m gibi bisey istio son level :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 :( tmm o zman, çok teşekkür ediyorum açıklama ve yardımlar için. başka bi oyun bakim kendime saolun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bi patch ile mobların hp lerini dusuruceklermis, bi zahmet iyi olur. cok yuksek hp moblar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 @killer : pazar alanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bende en son chanter denemeye karar verdim 12 ledim pek bi hoş şimdilik ama gorgosta bulunan 30lvl+ bi kaç arkadasımın surekli mob kesmeleri beni sogutmaya başladı yani anlamadıgım şey 30 dan sonra quest yokmu bu oyunda? eger quest yoksa yada quest sayısı az ise bunun nesi eglenceli olabilirki? hadi grup ile kasıyorsun diyelim yav gruptan kimse sıkılmazmı biz neden boş boş mob kesiyoruz diye level atlamak için eglenceli fındıstık item veren questler falan bulunmazmı bu oyunda ? grind yaparak daha hızlı kasılıyor bunuda fark ettim ama amaç hızlı kasmakmıdır yoksa bir dvo nun guzelliklerini yaşamakmıdır? valla anlayamadım ben aionu hani kasayım diyorum şoyle abyss e girecek kadar ama anlatılanlar yada gorduklerim boşa zaman kaybetme diyor sanki:) kısacası casual tarafım yaramaz bu oyun çok F2P diyor:) hardcore tarafım saldır koçum craft mraft leveling tam senlik diyor8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 F2P filan ne alaka aglayanlarin hepsi solo lvl50 ye rushlamak istiyen, craft falan ugrasmayan instance zaman kaybi diye ntipler instancelardan sapik gibi XP geliyor, crafttan baya XP geliyor bunlarla ugrasmassan 50 oliyimn oyle dersen tabiki grinde mahkum kalirsin XP bari kafana takamdan oyniycan en guzeli, oyunda lvl dan cok hersey para zaten ben para aksiyim diye didinirken XP kendiliginden geliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 40 tan sonra grup grind sart %10 falan anca questlerden gelior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Viktora inanmayin :) ntc yi gordu hep oyle saniyor :) oyun full grind.. Ha grup grind olunca degisiyormu ? Hayir gene grind. Instance grind mob grind vb. Quest xp yetersiz. Mob grind xp yetersiz. Bunlara ragmen guzel oyun .. Nc soft dahi quest xp yi arttirici patch, zegnanin dedigi dogru ise hp dusurumu gibi patchler getirirse tadindan yenmez olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar