Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bu bildiğiniz devler ligi değil Acun'un son programı. Vizyona mı açsam futbola mı emin olamadım. Eski futbolculardan kurulu 6 takımlı bir lig ve kazananın ödülü 1 milyon tl. Rıdvan Dilmen ve Erman Toroğlu da yorumcular. Kadroları sözlükten aldım, büyük ihtimalle fake ama doğruysa süper olur. Hayrettin, Recep, Uğur Tütüneker vs. var pek inanılası değil.turuncu takım: sergen yalçın, gökhan keskin, recep çetin, ömer gülen, kaan dobra, sait cemre özbalkan, hakan yurtvermez, erkan avseren, çetin kahramansarı takım: elvir boliç, yaşar duran, saffet akbaş, cem pamiroğlu, saffet sancaklı, atilla güneş, kemalettin şentürk, zafer tüzün, tarık daşgünkırmızı takım: pierre van hooijdonk, nurettin yıldız, taygun erdem, semih yuvakuran, hakan tecimer, ilker yağcıoğlu, sercan görgülü, elvir baliç, şenol ustaömeryeşil takım: tanju çolak, hayrettin demirbaş, ergün penbe, osman akyol, mert korkmaz, tayfun hut, soner tolungüç, hamza hamzaoğlu, taner alpakmavi takım: hakan ünsal, ahmet bulut, bekir gür, ümit davala, vedat inceefe, ahmet yıldırım, uğur tütüneker, saffet akyüz, mehmet gönülaçarbeyaz takım: pascal nouma, zafer öğer, rahim zafer, fikret demirer, zeki önatlı, bayram bektaş, tayfur havutçu, yusuf tokaç, metin uzun Bir de maçları iddaaya eklesinler TSL izleyen Hayrettin olsun.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Hayrettin'in takım banko fail. :D
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Adam hayatinda kendine en uzak olan sporu yapti bir omur boyu.
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 said: beyaz takım: pascal nouma (tu)
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 N'olcak Sergen forvete koyar onu. En sağlam takım Hakan Ünsal'ınki olmuş diğerleri çoğu yaşlı adamlar ya da ben tanımıyorum.
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 said: kırmızı takım: pierre van hooijdonk, nurettin yıldız, taygun erdem, semih yuvakuran, hakan tecimer, ilker yağcıoğlu, sercan görgülü, elvir baliç, şenol ustaömer hey bee baliç le pierre. takımım belli oldu :D
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 turuncu beyaz final oynar, recepin kendi kalesine attığı rövaşata gol ile şampiyon beyaz olur.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 halı saha dengesi kurmaya kasmışlar ehe hoydonkun takımı kazanır bu arada
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 hakan ünsala koyim bi tane sevdiğim adam yok lan orda.insan hagi yi falan koyar ayıptır
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 hagi çok para istemiştir :P ya da işi gücü vardır.. ama bence çok para istemiştir rumen çingenesi işte ehe
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 adamın işi gücü yok, bunlarla top oynayacak. trilyon versen gelmez. :D
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 rıdvan da oynasaymış keşke. hooijdonk'un takımı (tu)
keldron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Shaggy said: yeşil takım iyi. Kalecisi Hayrettin ya zor.Kısfmet artık.
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yeşil ve mavi takım iyiymiş baya=)
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hayrettin gg yapar, hoijdonk kazanır.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 balic bolic ayni takimda olamliymis, yanlarina da modovan, balic bolic moldovan voltrani olusturucakti.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Şu Mehmet Gönülaçar ismi bir yerden tanıdık geliyor ama tam çıkartamadım... Ayrıca Ahmet Bulut da menajer değil miydi,biliyormuymuş oynamayı...
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 MrLevie said: rıdvan niye oynamamış ya=( sakatım dedi :)
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sipeyskeyk said: hayrettin... özledim. sergen fena takar hayrettine yine :)
Öne çıkan mesajlar