mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Rewendor said: unbannable'ye katılıyorum ayrıca öbür çatışma da çok saçmaydı yahu arabaya roket attı adamlar patlattılar içinden cool ajanlarımız dabancaları çekip herkesi vurarak ilerlediler alevler arasında komedi tam ne roketi abi. grenade launcher. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1f/M-32_Grenade_Launcher.jpg bunun bir benzeri yada aynısı olabilir. gerçi buda olayını bitirir tabi ortamın. ama bu tarz şeylere çok takmayacaksınız. bunları sorgularsanız bukadar altın kızlar izlersiniz hayatınız boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 dostum kurcalamakla alakası yok. benim spoilerı oku, çok saçma yani. ha şöyle olabilirdi adam vurup hemen arkasını dönüp kaçabilirdi hatun silahını çekmeden. en azından "adam vurdu kaçtı yaptı, yakalanmamak için." derdik, çok kurcalamazdık o kısmı. o füze,bomba, launcher neyse artık her filmde var. daha atılıp da arabanın içinde ölen insan görmedim ne filmlerde ne dizilerde. ama yani kadını vuruosun sonra kadın silah çekiyor kaçıyorsun yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sonu iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 başliim mi güzel mi? hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ya senaryo, oyuncular filan iyi de uygulamada sorun var. o çatışma ve dövüş sahneleri filan hakkaten dediğiniz gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ben 5.bölümle birlikte soğumaya başladım diziye karşı. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 5. bölüm (td) o çatışma sahneleri vs tamamen gerekless... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 5. bölüm şaka sanki, yok bunun sonu jericho'dan beter olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sıkmaya başladı hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hayda tam da gaza geldim ilk 2 bölümü izledim 3. bölümü çekiorum bi okudum 5. bölümde herkes soğumuş diziden heuuhe ne oluo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 o soguyanlar anlamıyo bişey hehe sen devam et baya iyi dizi gelistiriyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 aquila said: lan dunyanin bayilip 6 ay sonrasini gormesine inandinizda, bunlara mi inanmiyosunuz. off abi yarıldım ya gece gece allahta seni güldürsün :D karnım agrıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Czentovic said: o soguyanlar anlamıyo bişey hehe sen devam et baya iyi dizi gelistiriyo kendini. hadi ya öyle mi peki :D izleyin abicim tabi nolcak yani sadece ilk başladığı gibi kitlemedi 5.bölüm pek sanırım o yüzden. bi de gaza geldik çok güzel dizi lost gibi hadi hurrahebele diye bilemicem, dexter izledikten sonra izleyince meh diyebildim bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bağyan ajanın hareketini Jack Bauer bile yapamazdı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 çok enteresansınız ya nasıl soğuyorsunuz ben anlamıyorum... neyse bence, teorilerim başkan öldürtmeye kalktı bunları, markla alakalı eşine mesajı atan da o flashforwardında gördüğü adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 john locke ve jacob flashforwardında kimi görüyo ki? 2 tane maskeli saldırgan görüyo mark ama onlar da daha markı görmemiş oluyorlar haliyle içtiğini bilemezler? Bi de eline makinalı tüfek alıp FBI HQ'sında ajan avlayacak adam, avının karısına bak kocan içiyo ha diye mesaj atmakla uğraşmaz gibi geliyo bana görseler bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sarmadı bu beni pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 o kadını vice president yaptı ki funding sağlasın kadın diye değil mi? o zaman niye öldürtsün ki başkan bizimkileri? simon tayfasının işidir o caponlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bu dizi yayından kaldırılmış devamı olmicakmış die duydum da bilgisi olan varmı izlemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sezonu uzatmislar, 22 bolumden 25e cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 meh hiç sevmiyom uzun sezonları izle izle bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 uhehu nasıl ya LOST'un yerini alacak dediimiz diziyi yayından mı kaldırıolar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Abi dizi gayet güzel :/ 4400 gibi bi dizi o kaar sezon gittiyse, Heroes hala yayındaysa bu dizi gayet de kalır yayında yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 4400 gitmedi ki? 4.sezon sonu bıraktılar çekmeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ya şimdi hakkında birkaç şey okudum da yani bir sezon sonunda şu flashforward'i açıklayıp bitirirlerse dizi gerçekten iyi hatırlanır,hatta gelecek bölümlerden sonra efsane bile olur belki bilinmez ama araya 2-3 flashforward daha sokup 23423234 yıl daha devam ederse dizi o zaman boku çıkar. O yüzden 25 bölümde anlatıp mini dizi tarzında bitirecekler harika olur,diğer yandan uzatabileceklerse de uzatsın ama yok sanmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar