Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

unbannable'ye katılıyorum ayrıca

öbür çatışma da çok saçmaydı yahu arabaya roket attı adamlar patlattılar içinden cool ajanlarımız dabancaları çekip herkesi vurarak ilerlediler alevler arasında komedi tam

ne roketi abi. grenade launcher.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1f/M-32_Grenade_Launcher.jpg

bunun bir benzeri yada aynısı olabilir. gerçi buda olayını bitirir tabi ortamın. ama bu tarz şeylere çok takmayacaksınız. bunları sorgularsanız bukadar altın kızlar izlersiniz hayatınız boyunca.
Sosyal ağlarda paylaş

dostum kurcalamakla alakası yok. benim spoilerı oku, çok saçma yani.

ha şöyle olabilirdi

adam vurup hemen arkasını dönüp kaçabilirdi hatun silahını çekmeden. en azından "adam vurdu kaçtı yaptı, yakalanmamak için." derdik, çok kurcalamazdık o kısmı. o füze,bomba, launcher neyse artık her filmde var. daha atılıp da arabanın içinde ölen insan görmedim ne filmlerde ne dizilerde. ama yani kadını vuruosun sonra kadın silah çekiyor kaçıyorsun yuh.

Sosyal ağlarda paylaş

Czentovic said:

o soguyanlar anlamıyo bişey hehe
sen devam et baya iyi dizi gelistiriyo kendini.

hadi ya öyle mi
peki :D

izleyin abicim tabi nolcak yani

sadece ilk başladığı gibi kitlemedi 5.bölüm pek sanırım o yüzden. bi de gaza geldik çok güzel dizi lost gibi hadi hurrahebele diye

bilemicem, dexter izledikten sonra izleyince meh diyebildim bu hafta
Sosyal ağlarda paylaş

john locke ve jacob

flashforwardında kimi görüyo ki? 2 tane maskeli saldırgan görüyo mark ama onlar da daha markı görmemiş oluyorlar haliyle içtiğini bilemezler? Bi de eline makinalı tüfek alıp FBI HQ'sında ajan avlayacak adam, avının karısına bak kocan içiyo ha diye mesaj atmakla uğraşmaz gibi geliyo bana görseler bile :D

Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi hakkında birkaç şey okudum da yani bir sezon sonunda şu flashforward'i açıklayıp bitirirlerse dizi gerçekten iyi hatırlanır,hatta gelecek bölümlerden sonra efsane bile olur belki bilinmez ama araya 2-3 flashforward daha sokup 23423234 yıl daha devam ederse dizi o zaman boku çıkar.

O yüzden 25 bölümde anlatıp mini dizi tarzında bitirecekler harika olur,diğer yandan uzatabileceklerse de uzatsın ama yok sanmıyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...