sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Flassh said: biliyordum o adamda bişi olduğu çok gözümüze soktular tipinide sevmedim zati ingiliz aksanı duyunca bir dur diyeceksin kesin bir bok vardır o karakterde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Steve (Coupling) candır yahu spoya alayım nolur nolmaz Bu arada maşallah adamlar "günlere göre karga ölümü dağılımı"nı bile buluyorlar, nasıl bir databaseleri varsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 4 bölümü ardı ardına izledim ve bi yarım saat önce bitti. Oldukça sevdim diziyi, o yüzden anlatılan bir kaç şeyi araştırdım bakalım ne kadarı var nette falan diye. Baya birşey öğrendim. Biraz detaylı spoiler Öncelikle black swan theorynin ne olduğunu öğrendim: Black Swan theory Daha sonra, dizinin son bölümünde o sorguya aldıkları kadının anlattığı sufi parable (tasavvuf öğretisi sanırım türkçesi) nedir diye bi araştırdım. Ve hikayenin orjinali (yani öyle sanıyorum) şöyle birşey. Tamamı olduuuuukça uzun ama ben dizide anlatılan kısmını şöyle ekliyim: "I entered into a small village. A little boy was carrying a lit candle, obviously going to the small temple of the town to put the candle there for the night." And Junnaid asked, "Can you tell me from where the light comes? You have lighted the candle yourself so you must have seen. What is the source of light?" The boy laughed and he said, "Wait!" And he blew out the candle in front of Junnaid. And he said, "You have seen the light go. Can you tell me where it has gone? If you can tell me where it has gone I will tell you from where it has come, because it has gone to the same place. It has returned to the source." Hikayenin önbellekden kopyası Birde, ölü kargalar hakkında şurda biraz bilgi/tartışma var. İsteyenler okuyabilir: Tık Sonuç olarak, güzel dizi, umarım böyle gider. Tek korkum, eğer dizinin senaryosu önceden iyi hazırlanmamış ve konu ilerledikçe yazılıyorsa, dizi hata yapmaya oldukça açıktır. Bu da dizinin her frame inde detay arayanları mutsuz edicektir. Bakalım, zaman ne göstericek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konu kitaptan esinlenme olduğundan spoiler okuyacak olduktan sonra wikipedia falan tavsiye ederim. Garantili spoiler :P Kuşların ölmesi kadar aşırı kullanılmış bir film klişesi yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben gittikçe soğumaya başladım diziden. insan ilişkileri drama işine çok çabuk girdiler. bi de o çinliye o taş abla varır mı lan. fikirtepe apaçisi gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 katılıyorum buyse'ye harika başladı ama çok sönük gidiyor.özellikle son bölüm nicole olmasaydı hayatta bitiremezdim bölümü dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Buyse said: ben gittikçe soğumaya başladım diziden. insan ilişkileri drama işine çok çabuk girdiler. bi de o çinliye o taş abla varır mı lan. fikirtepe apaçisi gibi adam. AEHEHAEE fikirtepe dedi yafaeöçfmaeöçfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 3 ve 4 büyük hayal kırıklığı yahu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 5 çıktı mı ki? :/ 4'ü beğendim ben gayet de bi sorum olacak: Eski bölümleri hatırlayamadım ve silmiştim o yüzden unuttum. Bu siyahlı adamın adının simon olduğunu bulmuşlar mıydı neydi? Biri hatırlatırsa sevinirim. Bi de demitri'nin flashforwardı yokken hatunun onu görmesi tutarsız geldi. Umarım açıklarlar ilerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 @nil: cesedini falan görmüştür belki ki zaten ben araştıran polis miydim doktor muydum öle bişi diodu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Hatun derken karısından bahsediyorum ya yani nişanlısından düğünlerini görmüş ya hawaiide onu da görmüş işte.. Adam da yalan söyledi ben de seni gördüm diye. Simon'dan bahsedin siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 haa evet onu bende bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Spo falan işte zaten seni gördüm diyince demetri böyle afallıyor "la noli" diye çünkü öleceğini biliyor.Büyük ihtimalle başka biriyle evleniyor falan olacak, asıl bana koyan tüm ana karakterlerin gece yarısının bir vaktinde ve tam 6 ay sonra hayatlarının en önemli olaylarını yaşıyor olması ... Tamam dizi anladıkta çıkarmayın bokunu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 DarkRider Abi iyi de tüm karakterler değil sadece dizideki ana karakterler en önemli anlarını yaşıyorlar, onların da dizinin ana karakterleri olmasının sebebi o işte zaten :D Bi de hepsi de sayılmaz. Polis adamımız ve kızı (onun da ne gördüğünü tam bilmiyoruz gerçi daha) dışında hadi bi de bakıcı kız diyelim, çok da fazla karakter yok ki kritik an yaşayan. Ha bi de alkol tedavisindeki supervisor var, o da kızının yaşadığını görüyor ama yaşayan kızla "ilk karşılaşması" değilse hayatının en önemli anı sayılmaz yine, sadece kızının hayatta olduunu öğrendiğinden şu an için inanılmaz geliyo ama o sırada kızını bi süredir görüyor olduğu için hayatının anı olmayacak :) Japon adam zaten ölü görmüyor bişi, Adamın karısı başka bir erkekle görüyo kendini, hani başkasıyla iş pişirmeye başlamışsa gayet sıradan bi an o da. Müdür zenci sıçarken görüyo kendini tuvalette, çok da önemli an sayılmaz :)) Diğer zenci londrada sıradan brifingde görüyo, son bölümde hastanede kurtardıkları hasta da gece kulübünde deri pantolon giydiğini görüyo işte :D Pek önemli sayılmaz, sadece o anki bilgi bugün işe yaradı da hayatını kurtardı ama o anda sıradan bi gün yaşıyo. İntihara meyilli doktor da manitasını görmüş, hani 3 ay sonra tanıştılarsa sonraki 3 ay da sürekli görüştülerse o gün de görüşmeleri çok çok kritik sayılmaz, sadece bugün intiharını engelliyo vs vs. Dediğin gibi herkes en önemli anını yaşamıyo yani, bizim ana adam kızı ve öldürüleceğini gören bakıcı kız sadece "kritik dönemlerini" görenler :) Ha ama genel olarak hepsi olmasa da çoğu hayatlarını değiştirecek bilgiler alıyolar işte, ama zaten dizi bunu yapan insanlar üzerine kurulu olduğundan normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ayrıca korelinin nişanlısı gayet seni gördüm diyo yani, başkasıyla evlendiğini nereden çıkardınız ki? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Çünkü hepsi birbirine benziyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Azuahaha :D iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bence o kari gormedi cho'yu, sadece sahilde evlendigini gordu, direk odur heralde diye dusundu, halnuki o olmayabilir. ya da tutarsizlik olmasini istediler, gelecek kesin belli degil ayagina. cunku su an cho ne zaman ve nasil olucegini biliyo, buna engel olursa gene de olur mu yoksa gorulen gelecek gerceklesmez mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 5. bölümde süperdi. Gene iyi ayarlamışlar aksiyon ve dramı. yeni karakterleri ve hikayelerini çok güzel işliyorlar. sadece 5. bölüm olmasına rağmen inanılmaz bir yan karakter kadrosu oldu dizinin. ve hepsinin kendi hikayesi güzel bağlanmış durumda hikayeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 okadr saçmaydaki. spoilerı oku vurulma sahnesi okadar saçmaydıki. lezbiyen ajandan bahsediyorum. adam geldi sıktı bir tane kadın yere düşücek. silahını çekiyor fakat o da ne, adam kaçıyor silahı görünce. allahım nasıl bi aptallık ya. yun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 unbannable'ye katılıyorum ayrıca öbür çatışma da çok saçmaydı yahu arabaya roket attı adamlar patlattılar içinden cool ajanlarımız dabancaları çekip herkesi vurarak ilerlediler alevler arasında komedi tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 lan dunyanin bayilip 6 ay sonrasini gormesine inandinizda, bunlara mi inanmiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 aefaefaeffçaeömç o da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Dizi zaten baştan sakat kardeşim, daha ilk bölümden sonunu spoiler veren dizi mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar