yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 8.bölümden sonra diziyi bırakan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 çekik gözlünün sevgilisi için izliyorum şu aralar bi de nicole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Nicole FTW (tu) Bikaç hafta içinde dizi alıp başını gitcek gibi duruyo şu an. Bu haftaki bölümü beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Tatile girdi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 2010 mu dedi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 1 ay sonra 2010 korkma, ama 2010un neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 çok korkmuştum, yine beni kurtardın şükrü<3 neresi olduğunu söylemedi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yav said: 8.bölümden sonra diziyi bırakan var mı? ilk 3 bolumden sonra cidden bayginlik sardi. Bu son bolum icin de cok iyi fln demisler ama ben oyle gaza gelemedim. Neydi ne oldu bu dizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Abaoow evet tatile girmiş sanırım. 2010'da geri dönüyoruz muhabbeti çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 prodüksiyon olayını kapamışlar bir süre. zaten işe erkenden başladıkları için önceden yaptıkları planlarda bir değişiklik olmayacakmış. ama bu süre zarfında senaryoya daha fazla ağırlık vereceklermiş vs vs. ama benim bu diziden hala umudum var. yani en abidik gubidik dizler saçma sapan yayınlanırken bu dizinin fişini çekmek hata olur.potansiyeli var aceleye getirmezlerse senaryo işini iyi olur. özellikle son bölüm iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 10. bölüm gayet iidi güzel olabilir, bırakmasılnar diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 1 ay mahrum kalacaz desene... son bölümü izlemeyen sakın bakmasın abi şimdi mark eğer bizim dem'i vuracaksa ve sonra kendi flashforward'ında halen büroda çalışıyorsa dem bir pislik mi yapacak demek oluyor hadi onu geçtim suspect zero denilen herifle bizim dylan babasının benzer olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Vurma sebebiFBI icindeki kostebek diye suphelenmesi olacak bence. Gelecek bolum ozewtinde zaten nerden bileyim senin gelecekle ilgili birsey gorup gormedigini, yalan soyledigini kanıtlayamam gibi bişiler diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 fbi ajanı da olsa bir adamın belinde silahla yabancı bir ülkeye girebileceğini iddia ettikleri andan itibaren soğudum ben dizidenm. abd başkanının özel koruması dahi olsa özel izinle girebilir ancak yabancı bir ülkeye. gümrükte silahı teslim ederler, seri numarası da alınır, bildirilen numara ile karşılaştırılır. senaryonun gelişiminde her şeyi göze aldık demişler adamlar ki zaten kopar gider bundan sonra. 2010'da olacağını iddia ettikleri şu efsane bölümü izleyelim bakalım. bakalım ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 adamlar 6 ay sonrasını dünyadaki tüm insanlara gösterdiler, milyarlarca insan bak. sen silahla havaalanına gelmesinden bahsediosun yapma recep din kardeşiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Havalanı girişte silahı teslim edip sonra inince almıştır silahını. THYde öyle oluyor, kaldı ki adamlar FBI ajanı çok daha rahat alma verme yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 izinsiz gitti abi adamlar ülkeye. resmi bile değil gidişleri. neyse adam doğru demiş, o kadar şey var buna mı taktın kafayı diye? ama bir dakika: sinek ufaktır; ama miğde bulandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 izinsiz gitselerde gümrükteki adamlar bunu bilecek mi ? direk fbi kimliğini gösterip her türlü rahatlıktan yarralanacak hatta bir ara 11 eylülden sonra ucaklara özel ajan koyulma olayı vardı sanki amerikada silahlı falan belki o şekilde direk silahla gitmişlerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yalnız hakkaten geleceği görmelerinin arkasında mantık aramıyosunuz fakat silahı honkonga nası soktu diye tartışıyosunuz. BRAVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ekşidekiler yakalamış, 2. resimde 137 sekunden'in üst çaprazına bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 böyle resimden bakınca heyecanlı olmuyo ya. izlerken görmek lazım "lan lan lan bak türkiye, bak türk var" demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o değil de başroldeki adam direk doğuşa benziyo. tripler falan bildiğin doğuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Gimli said: o değil de başroldeki adam direk doğuşa benziyo. tripler falan bildiğin doğuş AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 mani said: böyle resimden bakınca heyecanlı olmuyo ya. izlerken görmek lazım "lan lan lan bak türkiye, bak türk var" demek lazım. http://forum.paticik.com/thumbnails/8ef/d8e/d92/569/3c6/978/2ab/c60/1a4/f9b/60_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar