Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

prodüksiyon olayını kapamışlar bir süre. zaten işe erkenden başladıkları için önceden yaptıkları planlarda bir değişiklik olmayacakmış. ama bu süre zarfında senaryoya daha fazla ağırlık vereceklermiş vs vs.

ama benim bu diziden hala umudum var. yani en abidik gubidik dizler saçma sapan yayınlanırken bu dizinin fişini çekmek hata olur.potansiyeli var aceleye getirmezlerse senaryo işini iyi olur. özellikle son bölüm iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay mahrum kalacaz desene...

son bölümü izlemeyen sakın bakmasın

abi şimdi mark eğer bizim dem'i vuracaksa ve sonra kendi flashforward'ında halen büroda çalışıyorsa dem bir pislik mi yapacak demek oluyor hadi onu geçtim suspect zero denilen herifle bizim dylan babasının benzer olması?

Sosyal ağlarda paylaş

fbi ajanı da olsa bir adamın belinde silahla yabancı bir ülkeye girebileceğini iddia ettikleri andan itibaren soğudum ben dizidenm.

abd başkanının özel koruması dahi olsa özel izinle girebilir ancak yabancı bir ülkeye. gümrükte silahı teslim ederler, seri numarası da alınır, bildirilen numara ile karşılaştırılır.

senaryonun gelişiminde her şeyi göze aldık demişler adamlar ki zaten kopar gider bundan sonra.

2010'da olacağını iddia ettikleri şu efsane bölümü izleyelim bakalım. bakalım ne olacak?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...