goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 filmin dvdsindeki türkçe dublaj komik gelmişti, kesip yutuba koymuştuk. şimdi denk gelince güldüm yine, belki ilginizi çeker. tıkınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ajshdas absürd olmuş bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ohah kahvehaneden toplamışlar heralde seslendiren dayıları :D noluyo beeee,seni pis! sen de polissin lan ayıp değil mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 asuhdusahdusah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 webcam mikrofonuyla bukadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hergele seniX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 reddiye said: webcam mikrofonuyla bukadar türkiyede piyasadaki dvdsinden kestik diyorum. DUYMUYOR MUSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 dostum sakin ol dublaj yapanlar için dedim sakinleş geçti evritingizganabiolrayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hehe öbür türlü anladım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 OSİPİDE POLİS ÇOOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ele ayağa düştü bu dublaj işleri. eskiden mükemmel yapılıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 seni pisten sonra teneke deseydi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 "NOLUYO BEEE" uahsuahs seslendirmeye bak uahsua noluyo beee uhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 showdaki robocop bandında pis adamın sesi karizma kötü adam sesi yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 "bu kadar mı kolpa olur" denecek bişi görmedim ben? daha berbat dublajlarla büyüdük biz televizyon kuşağı olarak. ha ses tonu diyorsan o ayrı mesele de, ses tonu dışında gayet enfes olmuş dublaj. sorun ne ki bunda? ayrıca müziği bir daha hatırladım bi daha iç geçirdim, conan the barbarian serisini yapan adam yapmıştı di mi bu müziği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 NOLUYOR BEEE demesi yetmedi mi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 robocop main theme bayaa iyi ya http://www.youtube.com/watch?v=D7rjLQuW2nQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ahaha SENİ PİS! o değil de şimdi aklıma geldi bu adamın çenesine hiç mi kurşun gelmiyo abi o kadar saydırıyolar sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Anubisath said: robocop main theme bayaa iyi ya tekrar izleyesim geldi filmi. of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Ardeth said: o değil de şimdi aklıma geldi bu adamın çenesine hiç mi kurşun gelmiyo abi o kadar saydırıyolar sdfds abi çocukken hep düşünürdüm onu, çenesine bi gelse dişleri dökülecek, racon falan kesemez komple robot kalır adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 abi zaten basil amca yapıyo robocop'un theme'ın. dafault'u win of überness +3 diye geliyo adamın soundtrackleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 HERGELEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 pis herif iyiymiş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bu ne ki ya neler var... Yalnız hep merak etmişimdir şu herifin ağzına nişan alıp öldürsenize lan... Evet agzında bi delik görmek istiyorum bıktım traşlı sakallarını, koca agzını görmekten. O kadar kurşun yiyor 1 tanesi bile gelmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 LOLZ demek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar