Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Eskişehirspor 27.09.09 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lancelion said:

berabere kalsak hoş olur.

bi NOLUYO LAN ? lazım artık.

cavanagh said:

ilk puan kaybını bekliyorum ben de artık

PZero said:

gs için puan kaybı sonun başlangıcı olur . özellikle medya bu puan kaybını kullanarak hafta boyunca galatasarayı baya bi yıpratır gs toparlanamaz düşüeşe geçer diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
Alla allaaa, ne acayip :) Sanki favori GS değil gibi bi hava yaratılmış Paticikte. Noluyo lan'a da neden gerek olsun?

Puan kayıpsız gidelim işte. Hiç GEREK yok puan kaybına.
Mesaj tarihi:
bu maçın alt bitmesi %10 ihtimal falan.
ümit karan ve youla ikilisi defansı en az iki kere avlar diye düşünüyorum. es-es çok iyi top oynuyor. 2-3 2-2 3-2 muhtemel skorlar
Mesaj tarihi:
tüh, oynuyomuş.

Kırmızı-siyahlı takımda sakatlıkları geçen El Saka, Youla ve Mehmet Yılmaz oynayacak duruma geldi.

Eskişehirspor'un Galatasaray karşısına; Iveca, Koray Arslan, El Saka, Naderevic (Vucko), Murat Önün (Volkan Yaman), Burak Yılmaz, Doğa Kaya, Bülent Ertuğrul, Youla, Mehmet Yılmaz ve Ümit Karan onbiri ile çıkması bekleniyor.

yalnız bu 11'le çıkarlarsa oha. burak, youla, mehmet yılmaz, ümit karan. :D
Mesaj tarihi:
adamlar bakmışlar gs her türlü gol atıyo, bunların defansları da zayıf noktaları, en iyisi biz daha çok atıp maçı kazanalım diyolar :) çok doğru bir taktik aslında hatta gs'nin yenilme ihtimalinin olduğu tek taktik.
Mesaj tarihi:
Holy said:

adamlar bakmışlar gs her türlü gol atıyo, bunların defansları da zayıf noktaları, en iyisi biz daha çok atıp maçı kazanalım diyolar :) çok doğru bir taktik aslında hatta gs'nin yenilme ihtimalinin olduğu tek taktik.

sakata gelmesinler sonra
Mesaj tarihi:
valla gelebilirler tabi o ihtimali de hesaba katmıştır Rıza Çalımbay. Ancak GS'ye karşı korkak oynayan takımlar kaybeder yani 6 haftadır bunu görmüşlerdir sanırım. Cesur oynayacaklar ve bol gollü bi maç olacak. Şanslı olan kazanır diyorum ben.
Mesaj tarihi:
PZero said:

gs için puan kaybı sonun başlangıcı olur . özellikle medya bu puan kaybını kullanarak hafta boyunca galatasarayı baya bi yıpratır gs toparlanamaz düşüeşe geçer diye düşünüyorum

sen bu sezon ne yazsan tersi çıktı
işallah aynı şekilde devam eder =P
  • Yeni Oluştur...