Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 10 tane yer,federasyon tarafından küme düşürülür.::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Lancelion said: berabere kalsak hoş olur. bi NOLUYO LAN ? lazım artık. cavanagh said: ilk puan kaybını bekliyorum ben de artık PZero said: gs için puan kaybı sonun başlangıcı olur . özellikle medya bu puan kaybını kullanarak hafta boyunca galatasarayı baya bi yıpratır gs toparlanamaz düşüeşe geçer diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 üst bitmez onu söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 balon said: üst bitmez onu söylim. 4-6 veya 7+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yenilelim de iddaa oranları yükseltsin GS'nin,1.05 nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Alla allaaa, ne acayip :) Sanki favori GS değil gibi bi hava yaratılmış Paticikte. Noluyo lan'a da neden gerek olsun? Puan kayıpsız gidelim işte. Hiç GEREK yok puan kaybına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bu maçın alt bitmesi %10 ihtimal falan. ümit karan ve youla ikilisi defansı en az iki kere avlar diye düşünüyorum. es-es çok iyi top oynuyor. 2-3 2-2 3-2 muhtemel skorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 gs alır ama min 2 gol yer gibime gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 rıza çalımbay, youla sakat, oynamayacak falan demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 youla sakatsa sorun yok. üzeriz. eğer sakatsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 tüh, oynuyomuş. Kırmızı-siyahlı takımda sakatlıkları geçen El Saka, Youla ve Mehmet Yılmaz oynayacak duruma geldi. Eskişehirspor'un Galatasaray karşısına; Iveca, Koray Arslan, El Saka, Naderevic (Vucko), Murat Önün (Volkan Yaman), Burak Yılmaz, Doğa Kaya, Bülent Ertuğrul, Youla, Mehmet Yılmaz ve Ümit Karan onbiri ile çıkması bekleniyor. yalnız bu 11'le çıkarlarsa oha. burak, youla, mehmet yılmaz, ümit karan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 adamlar bakmışlar gs her türlü gol atıyo, bunların defansları da zayıf noktaları, en iyisi biz daha çok atıp maçı kazanalım diyolar :) çok doğru bir taktik aslında hatta gs'nin yenilme ihtimalinin olduğu tek taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Holy said: adamlar bakmışlar gs her türlü gol atıyo, bunların defansları da zayıf noktaları, en iyisi biz daha çok atıp maçı kazanalım diyolar :) çok doğru bir taktik aslında hatta gs'nin yenilme ihtimalinin olduğu tek taktik. sakata gelmesinler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 valla gelebilirler tabi o ihtimali de hesaba katmıştır Rıza Çalımbay. Ancak GS'ye karşı korkak oynayan takımlar kaybeder yani 6 haftadır bunu görmüşlerdir sanırım. Cesur oynayacaklar ve bol gollü bi maç olacak. Şanslı olan kazanır diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 maça 7 gol üstü oynadım, yani büyük ihtimal 0-0 bitecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 nonda ilk 11 de başlıyormuş, sebebi de reykard adeletiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Nonda 11 deyse ilk yarı gol mol atamayız. Bu adam ilk 11 çıktığında paso batırıyor. İnşallah yanıltır benide sallar 1-2 tane. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 GALATASARAY Leo Farnco Sabri Hakan Balta Servet Uğur Mustafa Sarp Mehmet Topal Keita Arda Kewell Nonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Rahat olmasada alırız gibime geliyor. Mesajı kötü niyetli bi şekilde okuyunca çok dalga geçilesi oluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 maç 8 de mi 9da mı? bir internet sitesi CET ile 19.00 da diyor da o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 20:00 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 PZero said: gs için puan kaybı sonun başlangıcı olur . özellikle medya bu puan kaybını kullanarak hafta boyunca galatasarayı baya bi yıpratır gs toparlanamaz düşüeşe geçer diye düşünüyorum sen bu sezon ne yazsan tersi çıktı işallah aynı şekilde devam eder =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 es es in üzerinden eser geçeriz demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 daha maç başlamadan topic 4 sayfa olmuş, ne büyük takımız yahu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar