Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 istanbulda künefeci yok peynirli tel kadayıfçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 künefe dediğin hatay'da yenir. gerisi mirror künefe falan kalıyor yanında. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 künefenin hası hatayda yenir yeğenim. http://www.kunefem.net/intros.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 peyniri böyle uzayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Kaşardan künefe mi olur ya,amma cahilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bunu böyle yediğim gün aklıma geliyor. Maraş dondurması ve künefe.. Sıcacık böyle künefe.. Dondurma can çekişiyor, diyor ki "nolur!! Erimek istemiyorum, ye beni bebeğim".. Künefeeeeeeğ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 insafsııııııız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 mersinde künefe yiyip geri donecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Gkgokhan said: yutkundum resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 gençler şu an Antakya'dayım yarın sizin için yiyecem hani memleketinde yemek lazım ha isterseniz yapmayı öğrenmeye çalışıyorum sizede yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 iskenderuna yolunuz düserse haberim olsun.en kral künefeyi ısmarlıyayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ya geçiniz Antakya daki künefe varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 açmayın şöle başlıklarrr :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sahil de künefe yemek varken geciniz efendim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Gkgokhan said: öğk *kusar* o yağ tabakası gibi iğrenç görüntü ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Antakya'da İskenderun'dan daha güzel bulabileceğiniz tek şey asi nehri manzarısıdır. Onun sebebi de asi nehrinin İskenderun'dan geçmemesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 DoruK said: Gkgokhan said: öğk *kusar* o yağ tabakası gibi iğrenç görüntü ne be En basit şekilde anlayabilmen için; Bu da yağ tabakası; Maraşıma gurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tenekeadam said: Antakya'da İskenderun'dan daha güzel bulabileceğiniz tek şey asi nehri manzarısıdır. Onun sebebi de asi nehrinin İskenderun'dan geçmemesidir. olm napıcan asi nehrini akdeniz var iste mis gibi =) mikromilliyetcilik yaptırmayın bana ulen =) saka bi yana antakya da iskenderunda muhtesem yerlerdir ikisinin de güzelligi kendine hastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 talat yazdığımı bir daha okur musun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 gece gece guncel baslıklara bak ,künefeymiş,burger king sosuymuş.ağzınızı kırayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tenekeadam said: talat yazdığımı bir daha okur musun... ahaha tmm hajı okudum,kızma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Haftasonu maça geldin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bir sevemedim yahu o kadar söylediler dandiktir yediklerin hatayda yedim onuda sevemedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Gkgokhan said: DoruK said: Gkgokhan said: öğk *kusar* o yağ tabakası gibi iğrenç görüntü ne be En basit şekilde anlayabilmen için; Bu da yağ tabakası; Maraşıma gurban. kötü bir söz söylicem olmıcak ama. tabağın üzerinde biriken sarımsı sıvıdan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 şerbet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar