Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 İstanbul anadolu yakasında künefesi başarılı neresi var? bilen? yiyen? gören??? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 http://www.durumcuhaciusta.com/ 1 nolu şubede bizzat kendi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 biz ailecek yiyoruz, akraba tanıdıklarlada gittim çokkere kötüleyen sevmeyen olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bi de 3 numaralı şube daha uygun bana :P elemanları toplayamam başka türlü. orda yedin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hd iskenderi tek geçerim. bide üstüne kaymak değme keyfine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 istanbulda adam gibi yenecek tek tatlı akide şekeridir abi üzgünüm. o da çayla mayla falan gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 mis konyalının çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Frantic said: http://www.durumcuhaciusta.com/ 1 nolu şubede bizzat kendi yapıyor. oo şahanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ahah ilk şıkkı seçen tek kişi benmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Frantic said: http://www.durumcuhaciusta.com/ben niye hiç duymadım bu adamı ? avrupa yakasında oturuorum ondan belki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ya gece gece yapılmaz bu heleki bir antepli olarak feci canım çektiii uleaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 akdeniz yöresinde peynirli yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 nası yani, peynirsizi de mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 peynirsiz olmaz hacı künefe, olursa ona kadayıf denir oda güzeldirde künefe ayrı(tu) ayrıca zoruma gitti o linki verilen yerde falan kebaplar 5-6 lira biz burda yiyoruz 12-13 lira:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 BloodyBeast said: akdeniz yöresinde peynirli yiyin. kasar peynir yerine beyaz peyniri kastetmis olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Ne kaşarı ya, espri mi ciddi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 http://www.kunefis.net beşiktasta ıhlamur dere uzerinde.sahipleri hataylı,hani bilmem anlatabildim mi.beklerkn kabak tatlısı ikramı var,iç gıdıklayıcı,tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Ne beyaz peyniri ya, espri mi ciddi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 TUZSUZ ANTAKYA PEYNİRİ OLUR KÜNEFEDE CAHİLİYE DEVRİNDEN Mİ KALDINIZ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 off bea ne özledim künefeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Minibüs yolu üzerinde İdealtepe Çınar'ın orada Çınaraltı dürüm salonu var.Oranın kebapları da dürümleri de künefesi de nefis.Ben en çok tavuk kanat ile künefe yerim orada.Şiddetle tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 OF çok pis canım çekti şimdi.Her yerde yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Turkiye'nin hemen her yerinde kunefe adiyla icine peynir tiktiklari tel kadayifi itekliyolar haberiniz olsun. Cidden bilen birinden tavsiye alin yer konusunda oyle gidip yeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ayıptır.. gece gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar