Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Antalyaspor - Fenerbahçe 26.09.09 @ 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
direkler dahil 11 net pozisyon beceriksizlikmi şansızlıkmı artık ne bilmiyorum ama gün gelecek şans bizimde yanımızda olacak , belki gene 90 da attık oda şans ama 11 atacağımız maça 90 a bırakmakda büyük şansızlık..
Mesaj tarihi:
bu arada kimse değinmemişte, ilk yarıda antalyanın çok tehlikeli bir atağı ofsayt diye kesildi bence değildi. 2 yarıdada kaleci el ense yaptı uğur borala biraz hakem onuda es geçti
Mesaj tarihi:
Khelben said:

bu arada kimse değinmemişte, ilk yarıda antalyanın çok tehlikeli bir atağı ofsayt diye kesildi bence değildi. 2 yarıdada kaleci el ense yaptı uğur borala biraz hakem onuda es geçti
biraz mı adam nerdeyse evine götürücek ti maçtan sonra nedense pek deginen yok olaya
Mesaj tarihi:
hozceri said:

Khelben said:

biraz mı adam nerdeyse evine götürücek ti maçtan sonra nedense pek deginen yok olaya

maç berabere falan bitse büyük ihtimal değinilirdi ama yukarda dendiği gibi maçta o kdar çok olay oldu ki hehe hakemi takmadı kimse pek
Mesaj tarihi:
yahu sırf son gole gülmekten ne maça yorum yapabilir insan ne de hakeme. ilk yarıyı izleyip bişeyler yazmıştım da, o gol ne lan olmaz öyle şey. antalya üçgene basıp kaleciyi de açsaymış.
Mesaj tarihi:
ahahaha çok amatörce bir gol.fenerbahçeyle 1-1 beraberesin yuh yani

guiza allaha emanet vermiş pası.kaçırsaydı asıl çok daha fantanstik olurdu :)
Mesaj tarihi:
Kaspar said:

yahu sırf son gole gülmekten ne maça yorum yapabilir insan ne de hakeme. ilk yarıyı izleyip bişeyler yazmıştım da, o gol ne lan olmaz öyle şey. antalya üçgene basıp kaleciyi de açsaymış.

+1
Mesaj tarihi:
Fener bildiğin ezmiş. İyi de oynamış ama öncelikle şanssızlıktan sonra beceriksizlikten atamamış.

Herhalde tüm sarı kart kuralları biraz fazlasıyla sadece Fenerbahçe için geçerli. Keza Uğur Borala yapılan da penaltı değil zaten olur öyle ikili mücadeleler... töbe...

7de7...
  • Yeni Oluştur...