Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Benim saat 9:30da evden çıkmam gerekiyor. Şu anda evde 3 kişilik yatılı kalan misafir var. Saat 04:03. Misafirleri uyandırmamak adına bir şeyler yemek için mutfağa bile gitmiyorum. 1 paket eti burçak var yanımda. Saat 9 olana kadar elimdeki bir paket eti burçak'ı yiyerek uyanık mı kalmalıyım, yoksa şimdi uyuyup 9 gibi kalkıp 5 saatlik ufacık bir uyku mu çekmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 YAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 TAAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Holy said: 5 saatlik ufacık bir uyku ufacık uyku görmesek ufacık uyku dicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben bi uyudum mu en az 10 saat uyuyorum ya. nabsam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 5 saat uyuyunca keyif alamıyorum :( bence oturayım ben bu gece, yarın akşamüstü 7 gibi yatarım ertesi sabah 7de kalkarım uykum da düzene girer. nası fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 uyuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 lan bizim askerlek 4 saat uyuyunca seviniyolar 5 e kötü diyon asker olda gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 aga gece nöbetin yoksa devir götünü yat akşam kim ne karışır yani komando falan değilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 herkesin gece nöbeti var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 her gece 70 kişi nöbet tutuyosunuz galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ok şöyle acıklıyım madem aydınlanma gereği duydun. karakolda 40 kişiyiz. aksam istediğin saatte yatamıyorsun yani yatış saati en erken 11:30 bu saatten sonra herkes yatabilir ama nöbet düzenleri o kadar iyi ayarlanmış ki gündüz 4 saatte bir 2 saat nöbet, aksam da 6 saatte bir 2 saat tutuluyor. aksam her hangi bir saatte nöbet tutsan bile yine gece nöbete kalkmak zorunda oluyorsun. çok detaylı yazamıyorum uzun uzadıya sürer ama elbette bazen güzel denk gelirse saat ve mevzi nöbeti de olmassa askerin 5.5 maksimum uyuyabiliyorlar. bunun üstü uyuma şansı yok hiç bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 çok güzel yazıp döşemişsin de ben zaten yeterince aydınlanmış durumdayım askerlik konusunda. atladığın ufacık küçücük bir nokta var ki; askerlik sizin karakoldan ibaret değil. hatta karakollardan ibaret de değil. bütün askerler 1.15 saatlik uykuyla takılmıyorlar. gece gece niye ispat kastın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 sen sordun ben söyledim. bizde 4 saat uyuyan oh çekiyo dedim. kıyastır bu kasmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yani işin özü sen yat 5 saat yeter sana diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yok yetmiyor işte bana. yetse de sıkıntılı oluyor bünyem alışık olmadığı için. askere gidince alışırım belki öylesine ama şimdilik 7-9 saat arası uyku olmadıkça beğenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hiç uyumamaktan daha iyidir yine de ^^ gerçi geçti artık sabah oldu zaten nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yarın okul falan olsa 3 saat bile olsa uyurdum aslında ama tatil zamanı geniş davranıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 SoulCube said: ok şöyle acıklıyım madem aydınlanma gereği duydun. karakolda 40 kişiyiz. Sizin karakolda bayağı canlıymış nette surf falan filan. Lan dan cs falan da atıyorsunuzdur siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 afedersinde trolliceksen usturuplu trolle ben mi öğretcem sana bu işi. ben izindeyim evdeyim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Owned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Killing Blow.. Ayrıca 5 saatlik uyku benim öss dönemimde yetiyodu. edik:Bünye meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ahahah pk yalan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 5 saatlik ufacık uyku dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar