Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Boyle bi ba$lik olsa da icine supported programlari yazsak misal.. Mesela bana virtual-cd programi lazim ne kullanayim daemon sorun cikartiyomus dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 DAEMON Tools Lite 4.30.4 kullanıyorum iki aydır, bi sorunla karşılaşmadım henüz. Ayrıca CD/DvD yazmak için Infra recorder adlı bir program kullanmaktayım, onda da bir sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 daemon sorunsuz çalışıyor bende de.. win7 için uyumluluk problemi daha "hiç" yaşamadım ben. bir liste yapılacaksa, uyumlu olmayan programlar için yapılabilir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Civilization 2 gibi asırlık programlar harici hiçbi program sorun çıkartmadı Win7'de. Ha o da 4gb ram ve 64 bit işletim sistemi oluşundan çıkardı sorun. DT da mis gibi çalışıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Vista da sorun çıkarmayan programın 7de de çıkarmaması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 %90 sorunsuz çalışıo tüm programlar. %5 sorunlu, %5 hiç çalışmıyor. Bence iyi bir reğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Çalışmayan olarak "kmplayer" var. Daha doğrusu kmplayer'dan ziyade içindeki codec'lerde problem mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fasulyeah Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 W7den kaynaklanan bi sorun görmedim su ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 zaten söylenmiş ama en kötü ihtimal vista driverı kuruyorsun/ uyumluluk (98/xp) degiştiriosun. çok çok eski olmadıgı sürece driver/exe sorunu yaşanmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 -Crawler- said: Çalışmayan olarak "kmplayer" var. Daha doğrusu kmplayer'dan ziyade içindeki codec'lerde problem mevcut. Ben Win7 64bit Ultimate ile kmplayer'ı hiç sorunsuz kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar