fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 gecmis olsun,acil sifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 geçmiş olsun. umarım en az hasarla atlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 İlk müshili aldım, vişne kompostosuyla karıştırarak. Dünyanın en tatlı içeceğine karıştırsalar yine de ırzına geçer tadının öyle diyim. Bu ne yaaaaaaaa ÖĞRRRRRRRRRRRHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 dur bi de etkisini gostersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Banyoda kurdum düzeneği zaten önümüzdeki 6 saat boyunca chuck izliycem. Uykuma yazık oldu bir de ona üzülüyorum. Daha 2 tane daha içicem offffffff. Tartılsam mı ya, bakalım bir insanın bağırsağının muhteviyatı kaç kilo geliyormuş ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 2. ilacı da içtim. Kaldı 1 Hayatımda hiçbir şeyi bu kadar lavaboya dökme isteği oluşmadıbende. Amaan abartıyorlar, shot bile içerim demiştim, vişne suyuyla 15 yudumda falan içebildim, sanırım bir daha asla vişne suyu içmiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 geçmiş olsun wispy, kolon kanseri falan fena şey 2 günde götürüyo adamı, umarım bir şeyin çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 saçmalama 2 günde götürüyo falan kolon kanseri ve mide kanserinin gençlerde görülme olasılığı çok çok düşük hepsi 40+ hastalığı. sen moralini bozma raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Babam kolon kanseri benim, ameliyat oldu şimdi kemoterapi alıyor. İki günde götürdüğü falan yok. Ölüm oranının fazla olmasının nedeni, kolay farkedilen bişi değil, genelde farkedildiğinde çoktan diğer organlara sıçramış oluyor. Bizde öyle birşey olmadı çok şükür 14.30'da randevum, üzerime rahat birşeyler giyeyim yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Longshanks said: saçmalama 2 günde götürüyo falan kolon kanseri ve mide kanserinin gençlerde görülme olasılığı çok çok düşük hepsi 40+ hastalığı. sen moralini bozma raad ol. ya ne saçmalayacağım babamın enişte kalın bağırsak (kolon yani bu) kanseri çıktı 2 haftada gitti adam sapasağlamken, bende de spastik kolon vardı bi ara (halen var gerçi arada sırada) biliyorum olayı, bana da yapacaklardı da kolonoskopi kaçtım :p ama 4-5 yıl oldu sağlamım demek ki bir şey yokmuş. ama 40+ hastalığı genelde orasını doğru diyosun ama ailede varsa yaptırmak lazım kontrolünü erken olsa bile yaş. edit: hm eniştenin geç farkedilmiş öyleyse. neyse sende bir şey çıkmaz wispy rahat ol aga (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Rahat ol ya. Long'un da dediği gibi 40+ yaş hastalığı gibi. Seninkisi daha çok kansere meyilli hücre varsa hastalık başlamadan tespit etmek için yapılan rutin bir kontrol sanırım. :) Hiçbir şey çıkmayacak inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ay neler yaptım editleyecem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Silphatos said: Longshanks said: saçmalama 2 günde götürüyo falan kolon kanseri ve mide kanserinin gençlerde görülme olasılığı çok çok düşük hepsi 40+ hastalığı. sen moralini bozma raad ol. ya ne saçmalayacağım babamın enişte kalın bağırsak (kolon yani bu) kanseri çıktı 2 haftada gitti adam sapasağlamken, bende de spastik kolon vardı bi ara (halen var gerçi arada sırada) biliyorum olayı, bana da yapacaklardı da kolonoskopi kaçtım :p ama 4-5 yıl oldu sağlamım demek ki bir şey yokmuş. ama 40+ hastalığı genelde orasını doğru diyosun ama ailede varsa yaptırmak lazım kontrolünü erken olsa bile yaş. edit: hm eniştenin geç farkedilmiş öyleyse. neyse sende bir şey çıkmaz wispy rahat ol aga (:mide ve kolon kanseri boşlukta geliştiği için teşhisi zordur.boşluklu organlar olduğundan gelişip belli bi düzeye gelene kadar rahatsızlık vermezler. yani doktora şikayetle gidilmesi için o tumorlerin belli bi dönemi geçirmiş olması gerekir. endoskopi-kolonoskopi yapmadan da pek teşhis edilemez. yani senin 2 haftada gitti dediğin eniştede belki aylardır var olan tümor son safhasına erişip götürmüştür. ve babamın eniştesi dediğine göre de genç deil dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Bitttiiiiiiii. İçeri girdim, üzerinizdekileri çıkarın şunu giyin diye bermuda altlık verdi, kaselerin olduğu kısımda gayet kocaman bir boşluk olan. Giydim. Sonra ağzıma bişi sıktı uyuşturucu öğürme reflekslerini öldürmek için. Sonra da koluma bişi yaptı, ben başladım 10dangeriye saymaya bayılmayı beklerken, birşeycikler olmadı. Sonra yatırdı beni bir güzel e hani bayılmadım dedim, ya benim bünye sağlam ya da hafif bir sedative verdiler. Neyse önce endoskopi, ufak öğürmeler düşünde kabus gibi geçmedi, kolonoskopi biraz daha rahatsız tabi hava veriyorlar hortumdan bayağı şişiyor karnın. Uyutsalardı iyi olurdu. Neyse polip, tümör falan çıkmadı. Bir tek ileri derece gastritim varmış midede, yırttık yani. Destek olan herkese teşekkürler. Korkulacak birşey değil ama o müshiller en zor kısmı diyorum ileride yaptıracaklara. Ama sıkıntınız varsa ertelemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 gecmis olsun tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Hadi geçmiş olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Oha o iğneyi yedikten sonra yan yattığımı hatırlıyorum, sonra yatağımda uyandıydım. Dayanıklıymışsın sdf. Önceki 5 gün içinde sadece bisküvi ve sütle duruyor olduğumdan tertemizdim ben, müshil dayamadılardı allahtan. Neyse bir şey çıkmamış, geçmiş olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 atıatmışsın neyse ki :) çok geçmiş olsun Wispy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 cok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 (:P) <= Click. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yas kactı ayıptır sorması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar