Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Valla ben Phy.Crit gitmiyorum zaten, Attack+2 var armorda, S.Block +21 var shieldde, silah şimdilik boş (çünkü bu akşam NTC'de bana sword düşecek, hissediyorum, öyle :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kaac kere critliyrosunki faydasi olucak i goruyorum ve kac kere dodgeliyorsun parryliyorsunki parry takmanin faydasi olucak diyip arttiriyorum simdiye kadar multi packler haric tanktan aggro almadim, cleric dediginde arada tranqulity atsin effectif heal kassin spam yerine birakin adamlar level kasiyor, endgame de tartisirsiniz tankin hangi stata abanmasi gerektigini de bri healer olarak benim icin single target aggro tuttugu ve plate giyip shieldla gezdigi surece bir problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Şöyle bir örnek verip, arttırıyorum, ve eklemeden edemiyorum yine cleric başlığını templar a çevirdiniz ulen. Diyelimki Evasion-%30, Parry-%40, Block-%50 - Evasion öncelikli ve %30 şanla evade ediyorsunuz. - Evade edemezseniz ki bu ihtimal %70, sıra parry ye geliyor. Yani %70 * %40 = %28 ihtimalle parry liyoruz. - Hem evade hem parry kaçyı diyelim ki bunun ihtimali %70 * %60 = %42 buna birde block şansını eklersek %42 * %50 = %21 de block şansımız var demektir. - Sonuç olarak %30 + %28 + %21 = %79 ihtimalle saldırı evade, parry ya da block lanacak ya da %21 ihtimalle tüm dmg yiyiyeceğiz. @nct son boss allah belanı versin bir loot düşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 iki gun ust uste mavi dusurdu bize sonra 3. gun disapp efnedi gelmedigi icin canveren arkadasimizi aldik guruba kestik bir halt dusmedi, "yaaa gene hicbirsey dusmedi" diye yakardi guruptaki adamlara bagliymis yani bu loot partiye girmeden once kontrol edin bence cenabet varmi gurubunzuda diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Benim hiç şansım yok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 For example, let evasion chance be 30%, parry chance 40%, and block chance 50%: 1. Evasion comes first, thus we actually evade in 30% of cases. 2. In order to parry, the evasion test must have missed (70% probability). In practice: 70% * 40% = 28% of cases. 3. In order to block, the evasion test must have missed (70% probability), as well as the test for parry (60% probability). Thus block happens in 70% * 60* 50% = 21% of cases. 4. Consequently in total we have 30% + 28% +21% = 79% probability of the attack being evaded or parried or blocked; Thus 21% probability to suffer from the full force of the attack. Evet, evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 lol :) viktor o zaman plate yerine cloth giyelim ne olacak hepsi bir olasilik degilmi :P ingilizce olunca daha etkileyici olmus.. clerice devam, kim nasi istiyorsa oyle oynar sonucta bana-bize ne :) bu arada 3 kere ntc yaptim zaten 29 oldum :( bir daha giremeyecegim son girisimde shield dustu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 oyunu aldım kurdum basladım bi arkın istegi uzerine kalil serverda basladım kendilerine bir glegion kurmuslar 4 online lı girdim oraya da baktım healer yok legion da actım bir cleric estireyim dedim simdi gelelim soruna 17 yim ve resist olayında gına geldi moblar inanılmaz resistliyor 5 kere smite resistleyen mob var aynı lvlde boku cıkmıs sanki biraz ilerde duzeliyor mu bu ? hızlı mob kesmek icin bi rotasyon icat eden oldu mu yoksa smite + chain sora da melee +chain sora da ya allah melee devam mı edeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aftiel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 son 2 gündür boş çıkıyor banada umarım bu akşam mace düşer alırım inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 smite-chain-(25 den sonra PROC PLZ) holow strike-chain 1 veya 22 demi en geliyordu sanirim oda, 40 larda slashing geliyor hollow yerine o zaman kadar idare) 18 den sonrada smite dan sonra servant atican lightning CD i daha dolmamissa clericin omru RESIST RESIST diye geciyorda ilerde duzeliyor diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 2 chain den sonra, melee devam etme. cd ler doluyken melee, boşaldığında smite vsvs. Resist olayıda tamamen karşıdaki mob ile alakalı, earth tipi mob lar çok resist ediyor doğal olarak smite ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Sanirim 40'larda magic accuracy mana stonelari basliyor, 1-2 tane takarsaniz rahat edersiniz gibime geliyor.. ayrica, off-topic; instancelara her zaman bir tane spirit master goturun 20% drop chance veriyor bosslara erosion ile.. bence cok buyuk fark yaratir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Hadi canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 oha dogruymus hakkaten SM siz instance a girmem ben artgik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Haha alay mi ediyosunuz, ciddi misiniz anlayamadim, oyle yada boyle; :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Yok ben yeni öğrendim, muhtemelen viktor da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 SM'lerin Sorc'lara kiyasla gruplara girmelerinde en buyuk rol oynayan en buyuk -bana kalirsa "tek"- ozellik erosion. http://www.aionarmory.com/spell.aspx?id=1764 Baya off-topic oldu ama dikkat edilmesi gereken sey, 2 dk cd'si oldugu icin cok erken atmamasi gerekiyor, cunku durationi cok uzun degil. (20 veya 30 saniye olmasi gerek). Ayrica atan spirit masterin leveli da onemli, +/-5 etki etmiyor. Ve hicbir SM spelli ayni target uzerinde stacklenmiyor (bir gruba 2 tane SM alirsaniz, 1 tane adamin dps'i 60% oraninda dusucektir demek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 lvl 34 e kadar eet . sonrasinda ise fire pet ve spirit disturbance + blessing of fire + spirit wall of protection ile inanilmaz bi dps boost yapiorsunuz. erosion ise bonus bunlarin yanina. ozellikle blessing of fire gruptaki her hite ve ayni zamanda tum dot ticklerine etki ediyor.offensive dispel ile de tum moblarin uzerindeki shieldleri ve defensive bufflari kaldirabilior sm ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aftiel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 lvl40 dan sonra pert oluyormuş sm ler diye duyumlar var bu konuda ne düşünüyorsunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sm başlığına alalım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 suan 32 yim lvl 24 u cok merak ediyorum, 8 tane skill geliyo/update oluyo bunların icinde 1 tane yeni Dot var ve earth bla stigma l2 de geliyo bayaa bi damage yapabiliecek hale gelecek sanırım benim cleric ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 o stigmayi bulamadigim icin oyundan sogudum diyebilirim harbi bir alsam cok sahane olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 32 Clericlerde zaten asiri DPS var? Ben clericlerle kapisirken, herifler benim en az 2-3 katim DPS yapiyor bana. (templar ile oynarken). Daha ne olucak healer classda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar