Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cleric Bilgi Paylaşım Başlığı

Dolis

Öne çıkan mesajlar

kaac kere critliyrosunki faydasi olucak i goruyorum ve kac kere dodgeliyorsun parryliyorsunki parry takmanin faydasi olucak diyip arttiriyorum

simdiye kadar multi packler haric tanktan aggro almadim, cleric dediginde arada tranqulity atsin effectif heal kassin spam yerine

birakin adamlar level kasiyor, endgame de tartisirsiniz tankin hangi stata abanmasi gerektigini de bri healer olarak benim icin single target aggro tuttugu ve plate giyip shieldla gezdigi surece bir problem yok
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir örnek verip, arttırıyorum, ve eklemeden edemiyorum yine cleric başlığını templar a çevirdiniz ulen.

Diyelimki Evasion-%30, Parry-%40, Block-%50

- Evasion öncelikli ve %30 şanla evade ediyorsunuz.

- Evade edemezseniz ki bu ihtimal %70, sıra parry ye geliyor. Yani %70 * %40 = %28 ihtimalle parry liyoruz.

- Hem evade hem parry kaçyı diyelim ki bunun ihtimali
%70 * %60 = %42 buna birde block şansını eklersek
%42 * %50 = %21 de block şansımız var demektir.

- Sonuç olarak %30 + %28 + %21 = %79 ihtimalle saldırı evade, parry ya da block lanacak ya da %21 ihtimalle tüm dmg yiyiyeceğiz.

@nct son boss

allah belanı versin bir loot düşür
Sosyal ağlarda paylaş

iki gun ust uste mavi dusurdu bize sonra 3. gun disapp efnedi gelmedigi icin canveren arkadasimizi aldik guruba kestik bir halt dusmedi, "yaaa gene hicbirsey dusmedi" diye yakardi

guruptaki adamlara bagliymis yani bu loot

partiye girmeden once kontrol edin bence cenabet varmi gurubunzuda diye :p
Sosyal ağlarda paylaş

For example, let evasion chance be 30%, parry chance 40%, and block chance 50%:

1. Evasion comes first, thus we actually evade in 30% of cases.
2. In order to parry, the evasion test must have missed (70% probability). In practice: 70% * 40% = 28% of cases.
3. In order to block, the evasion test must have missed (70% probability), as well as the test for parry (60% probability). Thus block happens in 70% * 60* 50% = 21% of cases.
4. Consequently in total we have 30% + 28% +21% = 79% probability of the attack being evaded or parried or blocked; Thus 21% probability to suffer from the full force of the attack.

Evet, evet :p
Sosyal ağlarda paylaş

lol :)

viktor o zaman plate yerine cloth giyelim ne olacak hepsi bir olasilik degilmi :P

ingilizce olunca daha etkileyici olmus..

clerice devam, kim nasi istiyorsa oyle oynar sonucta bana-bize ne :)

bu arada 3 kere ntc yaptim zaten 29 oldum :( bir daha giremeyecegim son girisimde shield dustu...
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu aldım kurdum basladım bi arkın istegi uzerine kalil serverda basladım kendilerine bir glegion kurmuslar 4 online lı girdim oraya da baktım healer yok legion da actım bir cleric estireyim dedim

simdi gelelim soruna 17 yim ve resist olayında gına geldi moblar inanılmaz resistliyor 5 kere smite resistleyen mob var aynı lvlde boku cıkmıs sanki biraz ilerde duzeliyor mu bu ?
hızlı mob kesmek icin bi rotasyon icat eden oldu mu yoksa smite + chain sora da melee +chain sora da ya allah melee devam mı edeyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

smite-chain-(25 den sonra PROC PLZ) holow strike-chain 1 veya 22 demi en geliyordu sanirim oda, 40 larda slashing geliyor hollow yerine o zaman kadar idare) 18 den sonrada smite dan sonra servant atican lightning CD i daha dolmamissa

clericin omru RESIST RESIST diye geciyorda ilerde duzeliyor diyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

SM'lerin Sorc'lara kiyasla gruplara girmelerinde en buyuk rol oynayan en buyuk -bana kalirsa "tek"- ozellik erosion.

http://www.aionarmory.com/spell.aspx?id=1764

Baya off-topic oldu ama dikkat edilmesi gereken sey, 2 dk cd'si oldugu icin cok erken atmamasi gerekiyor, cunku durationi cok uzun degil. (20 veya 30 saniye olmasi gerek). Ayrica atan spirit masterin leveli da onemli, +/-5 etki etmiyor. Ve hicbir SM spelli ayni target uzerinde stacklenmiyor (bir gruba 2 tane SM alirsaniz, 1 tane adamin dps'i 60% oraninda dusucektir demek)
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 34 e kadar eet . sonrasinda ise fire pet ve spirit disturbance + blessing of fire + spirit wall of protection ile inanilmaz bi dps boost yapiorsunuz. erosion ise bonus bunlarin yanina. ozellikle blessing of fire gruptaki her hite ve ayni zamanda tum dot ticklerine etki ediyor.offensive dispel ile de tum moblarin uzerindeki shieldleri ve defensive bufflari kaldirabilior sm ler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...