goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Valla arabayı kim alır bilmem de, ya takip mesafesini sallamadan dibinden gidiyordun, ya da kontrolsüz şerit değiştirirken otobüsle karşılaştın, bu ikisinden biri kesin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Berrak gözlerle fotoğraflara tekrar baktım da, airbag açılmaması normal değil gibi gözüküyor ama yine de bilemem ayarları nasıl oluyor, hangi açıdan hangi sertliklerdeki darbelerde açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Baggio said: Araba şu haldeyken kaza anında öyle sırıtabiliyorsan fazla kafanı takma, babacığın alır sana yeni oyuncak bence. Normal bir insan yumurtası kırılmış kuş moduna girer çünkü birkaç saat. Bir ay falan toplu taşıma takılırsın en fazla, kaskodan pert parası gelene kadar. beni öle burjuva tip yerine koymamalısın bence çünkü o arabayı almak için faizli kredi çektim ve son 2 yılın yazları eşek gibi çalıştım , hala borcum ve öndümdede 2 yaz daha var. benim babacıgım tırnak vermez bana haketmediğim sürece. o bir kaç saat dediğin şokuda yaşadım ama napim ağlamalımıyım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 dün serviste konustum, pazartesi eksper gelcekmiş airbaglarin acılmaması anormal bi durum değilmiş, darbeyi darbe emicilerinin stünden aldıgım için sensörler devreye girmedi, işin komik yani servisteyken tamiratla uraşan bi adamın sağ kapıyı onarırken çekiç darbesi koltugun yanındaki airbaglarin acılmasına sebep oldu. benim arabamın önü yüksekti alçak bi arabayla bu kazayı yapsaydım ikiye bölünürdüm. birde arabama cok güveniyordum daha öncede kazası vardı tampon değişmişti sadece, ncaptan 5 yıldız alan nadir otolardandır dediklerine göre 13 tane airbagvarmış ama göremedik 1 tanesini bile. airbaglarin acılmaması benim için şans oldu perte cıkmıcak büyük olasılıkla. önde motor yok gibi duruyor ama motorum 3/4 ü konsolun altında. kaportayı kaldırdıgımda 30 santimlik yer vardı, sıralı sistem bile zor takıldı o kadar sıkışık yapmışlar. onu bırak yagına bile bakamıodum o kadar içerdeydi. darbeyi darbe emiciler yerine motor emdi. son haline baktım arabanın radyotör falan kagıt gibi olmuş akü falan kırılmış ama motorda görülen hasar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Geçmiş olsun demeyi ihmal etmişim galiba ben de. Masrafın az, tamirin zahmetsiz olur umarım. Ayrıca kırılmış arabanın yanında sırıtarak poz vermek gayet klas ve eğlenceli bir hareket. Ayrıca tebrik eder, destek çıkarım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kazayı nasıl yaptığın konusunu açıklığa kavuşturmadın merak içindeyim. (:D bir de beş yıldız olayı biraz çetrefilli, ncap testleri fransada yapıldığı için ne kadar tarafsız olsalar da fransız otoları birazcık torpilli. gerçi beş yıldız arabanın sağlam kalmasına değil seni korumasına göre veriliyor, yaralanmadığına göre de araba görevini yapmış. kemer takmanın faydasını da tüm pati ahalisi görsün diyorum. burada "şehir içinde takılmıyo sıkıyo, kıyafetim buruşuyo" diyenlere sesleniyorum. şehir içinde takmıyosanız hiç takmayın daha iyi. çünkü 150 ile giderken kaza yapınca her halükarda ölüyoruz. ama şehir içinde 60'la çarpınca boşu boşuna göğüs kafesiniz kırılacak, kafanız yarılacak. asıl o zaman takın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Riddler said: lan Ozan ? ben de çarptım 2009 micra ile 70 le bi arabaya benimde aynı sekilde acılmadı. değiştiricez arabayı yenisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 emniyet kemeri takılı deilken airbag açılmıo. takmışmıydın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Ha Renault (td) yazıma şunuda ekleyeyim, AIRBAG ler emniyet kemerleri ile kombine çalışır. Gerinin ve tepki'Nin kuvvetine göre açılırlar. Bunun dışında sen Baggio'ya aldırma. Hep böle triplere giriyor. Çok gördüm yani ondan biliyorum. Adam gülüyo diye illa cool mu olması lazım? Belki ordan sıyrıksız çıktığı için sevinçli? Belki iyiki kasko yaptırmışım dediği için sevinçli? İnsan olalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Belki gülmeye programlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Yalnız o son fotoyu kaskoya yollarsak 5 kuruş ödeyeceklerini sanmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Ben bunu yaptım duruşu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 gecmis olsun oncelikle, sonrasinda sogukkanliligindan dolayi tebrik ederim valla, benim uzaktanda tanidigim bazi kro arkadaslar arabasina kus sicsa 1 hafta depresyona giriyo, senin arabanin markasi anlasilmicak kadar dagilmis ama moral yerinde ki bence de en iyisi o, bir insana fln carpacagina direk git agaca carp ardindan in 2 tekila cak sevincten yeridir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 airbaglerin açılmamasına rağmen hasar 22.460 ytl :/ üzücü perte cıkmasını istemiyorum umarım düzelir. lan ya kasko olmasaydı :D onu da geçtim aileme ufak kazadedim kaput falan kalktı dedim, adama inme incek şimdi agır kaza oldugunu öğrenince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 didim ben pert diye, motor emmiş butun gucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Cons said: abi o değilde NE GÜLÜYOSUN LAN HAHAAHAHA "yaktım cıranı [insert araba üreticisi here]" diye gülüyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Selam, O aracı perte çıkartıp sana para ödeyecekler. Sonra aracı alıp yaptıracaklar ve satacaklar ;) Sigortaların toplayıp sattığı araç çok piyasada : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 gecmis olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yav said: böyle ömür boyu saklancak 5-10 poz olur ya onlardan biri bence çerçevelet mutlaka kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 2 tane arkadaşım fethiye taraflarında şehir dışında yuolda kaza yaptılar reno megan vardı 2side hayatını kaybetti o kazadaki araba yolun dışına çıkıp ormanlık alana giriyo ve 1 tanesi yola kadar sürünebiliyo orda ölüyo. airbagler açılmıyo. arkadaşımın ailesi dava açtı ve kazandılar. ne kadar aldılar tam bilmiyorumda çocuk esirgeme kurumuna vermişlerdi parayı. valla açabiliyosan sende aç dava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Adamın kendisine maddi zarar gelmemiş. Hava yastığı açılmaması sebebiyle elem, keder, üzüntü yaşadığını iddia edip manevi tazminat davası açsa da davasının kabul edileceğini sanmam. Ayrıca yargılama masrafları ve karşı tarafın avukatlık masraflarını ödemen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Selam, Herşey sensörde bitiyor arkadaşlar. Bizim Clio Symbol 2 takla attı, airbag açılmadı; sağ önden Broadway'e kafadan girdik, airbag açılmadı. Çarpma yükü araç gövdesinde dağılıp emildiğinde eğer sensöre açılması için yeterli basınç oluşturmuyorsa sistemsel bir sorun yok demektir. Arkadaşın verdiği örnekte araç oldukça fazla hasar almasına rağmen açılmadığı için davayı kazanmış olsa gerekler. Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla, bu kazada ise tampon falan sökülmüş ama tamponun arkasındaki darbe emiciler sağlam gözüküyor. Yani darbeyi tampon değil de motor göğüslemiş. Bundan dolayı da airbag açılmamış : Tabi buradan görülebilen o :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Benim abimin eşi de Renault Clio ile kaza geçirdi, kendisi iyi çok şükür ama araç pert oldu, airbag açılmadı. Renault'larda bir şey mi var nedir hep Renault marka bu airbag'i açılmayacan araçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar