ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır. bir konu açılmamış bari ben açayım dedim :) esther'i oynayan kız insan değil başka birşey bence nasıl bir oyunculuktur yaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kız hakkaten iyi oynamış.film fena değildi.nolcagını bilirsin ama izlersin öyle filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 izlemeyin, izletmeyin. inanılmaz derecede kötü bir film, vakit kaybından çok öte bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 çok pis omen e benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 afişi gördüğümde aynen aklıma omen geldi, e güzel diye duymuştum yalan mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Kızın tipi çok korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Evdeki Düşman Orhan diye okudum, aklıma Umut Sarıkaya karikatürü gibi bir film geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Omen 666 hayatımda gördüğüm en korkunç(iğrenç) filmlerden biriydi resmen acıdım filme yapılan masraflara alakası bile yok o filmle. Bu filmi seyredince filmin orijinalitesinin sebebini anlarsınız çok değişik bir bakış açısı var kesinlikle hiç değilse kızın performansı için gidilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yazık ya kıza o kaşlarla ilerde kendine zor herif bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Xaenin said: Kızın tipi çok korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 indirdim izliyorum şimdi bakalım neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kızı gideri olan bi tip yapsalar daha iyi olurmuş . Halka da sementanın gideri vardı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bunu gördükten sonra izlemekten vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bencegay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Abi yok böyle bişi. Ağzım açık izledim nerdeyse kızı(diğer çocuk oyuncularda dahil). Filmi tamamen geç. Ama kızın oyunculuğunu ayakta alkışlıyorum! Yani düz yolda görsem bide filmdeki gibi bakarsa bana altıma ederim açık konuşuyorum. Ve diğer çocuk oyuncular... Sanki büyümüşte küçülmüşler ve büyükken usta birer oyuncuyken kücülmüşler. öhğ Tekrar diyorum filmi tamamen geç çok basık bi konu. Ama kız gerçekten çok etkiledi beni. Hele son yarım saat... Arşivimin en güzel köşesinde bundan sonra... Mutlaka herkes izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Harika bir filmdi. Sinema okuyan elitist sinefiller boşa laf etmiş bence. Kızın oyunculuğu mükemmel ötesi. İnanılmaz yani. Cidden ben de sokakta bana öyle baksa altıma sıçarım öyle bir korkunçluk yok. Kızın tipini de iyi korkunç yapıyorlar yalnız, makyajlar harika. Baktım imdb'den de kız normalde sevimli bi tipmiş :D Kızkardeşi oynayan küçük kız da harika oynamış gerçekten. Sağır ama bakışlarıyla her şeyi anlatan kız olmuş tam. Oyunculuk performansı için arşivlenecek bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 https://odatv.com/-6-yasinda-sandiklari-22-yasinda-cikti-25091909.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar