Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Selamlar senko yla beraber böyle iddaasız eğlencelik çalışmalık bi grup kuralım diyoruz çalmayı sevdiğimiz çalabileceğimiz herşeyi çalmak çalışmak öncelikli hedefimiz. izmir de olupta tek başına çalmaktan sıkılıp ben de sizinle takılayım diyen varsa konuşalım anlaşalım ayarlayalım zaman eğlenelim. izmirdeyiz ikimizde. ben bateri yada bas çalabilirim istek talep arzuya göre. senko gitar çalıyo. bekliyoruz efenim sevgiler. esen kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 lan okula niye gelmiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bıraktım agali okulu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 gel semih ben klavye çalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 istanbul olaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 vaktim olaydı:( vokal-gitar herbişeyi yapardım. çok boş bi post oldu ama içimde kaldı kusura bakmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ne ara izmire gittin ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Ben izmirdeyim gitar çalıyorum ama vaktim yok işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bende hayvan gibi vakit sıçıyorum işte ama istanbuldayım fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 vakit yaratın len :/ doom grubu kuralım ağlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Evler de yakınmış Lexius'la bizim davul çalarım öyleyse :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar