Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ben hala inanıyorum endgame'de bir chanterın bir sorcererın ağzına işeyeceğinden. Ben işerim en azından acımam, çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 çok kararsızım hangi classı açsam diye.en çok sorcerer istiyorum ama ilerde gelenden geçenden 1 shot yiyip şamar oğlanı olur diye korkmuyo da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Benim gördüğüm oyun sorc ve gladi kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Sorc'da cok guzel CC'ler var. Samar oglani olma gibi bir durumun olmaz, 1vs1'de en kotu senaryoda cc verir ucar gidersin.. Ki zaten OP'ler bana sorarsan, 30'larda 2 spelle adam olduruyolar, birde cc'leyip yapiyolar bunu, karsi da koyamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 stigma ile 3 cc oluyo:) grup pvp de cok yararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Zegna said: oyunun en iyi grind yapan classlari sm sorc chanter sm ve chanter pvp de o kadar iyi degil hadi, ama sorc hem pve de hem pvp de otturuyor. nerf yakındır, gorursunuz. sm oyunun en iyi pvp clasi yanliz Xd hele teke tekte olumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sm mi teke tek 'te kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Kotu demedimki ōlūmsūz dedim yani yenilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 he olumsuz yazıyorda bende öyle anladım ölümsüz tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 varsa hala eskiden oynayanlara yönelik bi soru büyü critlemiyo denmiş... ben catır cutur critliyorum... nası oluyo bu =)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 1.5 te critlemiyodu 1.9 da crit geldi boyle oluyo mesaj tarihlerine bakarsan gorursun vede senin mesajın 2.1 yani suanda atılmış post kasmaya kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 GenjuroXXX said: varsa hala eskiden oynayanlara yönelik bi soru büyü critlemiyo denmiş... farkındaysan eski oynayanlara yönelik sormuşum bu ne demek ben yeni oyuncuyum ben post kasmaya degil de sen artislik yapmaya kasmışsın biraz olmamış... neyse 1.9 da gelmiş demişsin yardımcı olmuşsun teşekkür.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yanlış yaptık üstüme gelme lennn!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar