Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 çok güzel bir filmmiş, Hakan Yılmaz, Rasim Öztekin felan da var. umarım piyasadaki hababam sınıfı, recep ivedik gibi saçma sapan komedi filmlerinden bizi kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 aquila said: isin en guzel yani, tvde sacmalayanlarin gercekten kendilerini ve yaptigi sacmaliklari oynuyo olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Up Etiketleyelim de bari,konu Kanal-i-zasyon adıyla açıldığı için çoğu kişinin aramalarında çıkmıyor herkes Kanalizasyon diye arattığı için,bundan sonra buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 23 Ekim'de gösterimde. 21 Ekim'de galadayız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Okan'ı niye sevmiyonuz abisi, çekemiyonuz di mi dmi enee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oha yeni görüyorum süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 gittik geldik içerik anlamında, göndermeleri anlamında güzel film; sadece anlatmaya çalıştığı şeyi biraz uzun tutuyor allah için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 http://www.yigitardaturkoglu.com/2009/10/sinemalardan-once-bloglarda-kanal-i.html buyrun bakalım, gala gösteriminden izlenimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 İlk yarıda çıkmamak için zor tuttum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 vasat. metin ucalar fazla göze sokma olmuş olacak okadar tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ÇOK KÖTÜ cidden kesinlikle gitmeyin, bir film için bunu söylemem diyodum söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Gittik arkadaşlarla seans olmadıgı için buna.İlk yarıda çıktık salak gibide bayıldık paraları.Bi kere okan bayülgene 'imdat' karakteri hiç gitmemiş.Şive hiç yakışmamış, yapamamış resmen okan.Neyse sonuç olarak gitmeyin bu filme zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aralarda yapılan şu geyik televizyon programları hariç cidden elle tutulacak hiçbirşey yoktu,çok kötüydü. Ama o Ahmet Çakar için bile birkaç puan alır bu film asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hakan yılmaz mıydı adamın adı patron olan?O nasıl bi konusma ya o adamada hiç gitmemiş o karakter.Karakterleri oynayanlar yanlış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Birde önümdeki adam anıra anıra gülüyordu herşeye, gerçekten komik sahne varsa da kaçırmış olabilirim, acaba gerçekten komik mi diye düşünürken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Chewy said: hakan yılmaz mıydı adamın adı patron olan?O nasıl bi konusma ya o adamada hiç gitmemiş o karakter.Karakterleri oynayanlar yanlış adamlar. evet tam tersi olmalıymış mükemmel olurmuş. bide o kadına hasta oldum lan tüm film belki bi sevişmesi vardır diye bekledim ama yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 reyou said: nedense fragmani hic hosuma gitmedi yaw, yani en ufak bi tebessum bile yok. izlicem ama turk filmlerini takip etmeyi seviyorum, bakalim neler olcak. demistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 oyuncular yanlıştı basbaya. okan bayülgen yerine ersin korkut oynayacaktı imdat karakterini, film 5489695 kat daha güzel olurdu. yine de tuvaletteyiz, telemahalle ve kim 500 tokat ister kopardı doğrusu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pençecik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 son yıllarda gittiğim ve en çok pişman olduğum film. BERBATTI. 2/10 bile vermem zor. ilk yarıda çıkmak istediğim tek sinema tecrübemi yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yeni izledim saadettin teksoy un mind controller olması AHAHAAHAH tek kelimeyle HARİKA sıcıyoruz da guzel dusunulmus hayvan taklidi yapma da guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar