Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New York'ta Koruma Skandalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
geri döndü. Yumruklaşmaya kadar uzadığı iddia edilen Türk ve Amerikalı korumalar arasındaki gerginlikte, Başbakan Erdoğan�ın da Türk korumalara elle müdahale eden Amerikalı bir korumanın elini tutarak geri ittiği de iddia edildi

tayyipin turk korumalara elle mudehale eden amerikali bir korumanin elini munasip sekilde geri monte ettigi iddea edildi

diye okudum su yukardakini

algida secicilik >_<
Mesaj tarihi:
Gizli servis açıklama yapmış; dün bir diplomatik heyet obama tam binadan çıkarken şaşırıp onlara ayrılmamış bir yere girmeye çalıştılar. Sözlü uyardık ama iletişim sorunu olunca fiziksel müdahale ettik ve Obama'ya yaklaştırmadık.

Eğer one minut Mr. Erdogan demeyi akıl edebilselerdi hiç bi sorun olmıcaktı.
Mesaj tarihi:
Sam said:

ah be tayyip, niye ezdirmedin kendini de malzeme vermedin bizim foruma? kabadayı demekle yetineceğiz sadece. :(

ben bunu anlamadım?!

yav o diil de bi rasmussen vardı

nooldu?
Mesaj tarihi:
adam o kırık kolla bütün milleti stun'ladı.
öyle bi stun ki bazıları "ab'ye 2030 yılında değil de 2050 yılında girsek daha mı iyiydi" bile dedi o kafayla.
Mesaj tarihi:
Kurtlar Vadisi: New York konusu hazır. polat ım rte nin özel koruması olarak olaya dahil olur ve olaylar gelişir.

Hayır benim anlamadığım RTE nin konvoyunu durdurup gideceği otele yaklaştırmamışlar. paşa paşa yürütmüşler hahaha. Boku için özel poşet getiriyor obama ama bizimki tabanvay gitmek zorunda kalıyor bazı yerlere. bazıları buna "kendini ezdirmemiş" diyip avunuyor oda güzel.
  • Yeni Oluştur...