Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Kısaca önce kim çakal olursan diğeri kuzu oluyo[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: The_Delucian, 15 Haziran 2004 01:14 tarihinde demiş ki: normalde ooo bana oyle taczeden kızlar olsa neler yaparım dıyosun ama karsıdan 4-5 kısılık kız grubu gelınce dagıtıyolar +1 çok kötü oluyor ne yapacağınıda bilemiyorsun. Dağıtıp gidiolar zaudha[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Diablo, 15 Haziran 2004 01:15 tarihinde demiş ki: said: civciv, 15 Haziran 2004 01:11 tarihinde demiş ki: istemiyorum gidip soguduysa biralarıma dadancam :) esrar cekio rakı içio bira icio vodka icio ama hala ayakta ve msg yazabilio ilgnç alışıgım ayrıca esrar çekiyorum demedim. yavaş yavaş rakı içiyorum bir yandan votka . birazdan bira içcem sonra sızarım. hala saglamım meraklanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Seperate, 15 Haziran 2004 01:16 tarihinde demiş ki: Kısaca önce kim çakal olursan diğeri kuzu oluyo Yok adam fazlalığına bağlıyor bu iş kızlar fazla olsa yine dağıtıolar. Şahsen yaşadık :-O[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 BonePART kıllardan bıraz banada versene abı[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: BonePART, 15 Haziran 2004 01:17 tarihinde demiş ki: euhehu bende bole kız tavlıyorum anamıyosun ki bole acıyoru kıllı bagrımı daılın lan racon yapmayın diyorum bana sulanmıyolar sende yapma toplansinlar basina bu arada nicotinee strikes back[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ha bide konusurken falan erkek olmanın gerekliligi olarak ,konusmanın her anında saygı ve kıbarlık kokan agır olmayan vururken bıle ıncıtmeyen cumleler kullanman lazım , maşallah kızlarımız oyle bir derdi yok genel olarak , lafı bi sokuyolar fena giriyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 azmo orda elinimi sallıyorsun ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 eheh ... iyide bunlar kızmı erkekmi belli degil :) :) :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Azmo kızlar dağıtmış yav ortalığı amuha :D[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ehem...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 14 Haziran 2004 23:58 tarihinde demiş ki: kızlar etti tabe. yaf bundan onceki kız arkımda kazık atmıştı bana ondan beridir kızları sevmiyorum o yuzden hiç hoşuma gitmedi. cogu kızla gonul eglendirmek için çıkıyorum oda max gecelik barda oluyo.bu kızların tacizleri niye hoşuma gitsin. telefonla resmimi felan cekiyolardı zorla , kıza yapma lutfen rahatsız oluyorum dedikce abandılar uzerime. bayan diyede pek ustelemedim. 1 poz istediler verdim ; fakat işi abarttılar daha sonra . işte bilmiyorum tiksinti geldi. güzel arkadaşım o zaman neden şikayet ediyorsun kızlar tarafından taciz edilmek ayrı bir hazdır üstüne üstlük onları mors etmekte kaçınılmaz bi zevk :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 14 Haziran 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 1 poz istediler verdim :lol: abi bu üper yaw.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kızların tacizini de ekleyelim tam olsun :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ehoeoheo super ya[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abi muazzam... iptalim..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ahahha süper ya.! :D[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 öh be kardeşim amma işsiz kalmışsınız.. :-p arkadaşlar acil durum timleri kuralım zor durumdaki herhangi bir arkadaşımıza yardım etmek için. bu tacize uğrayan civciv de olabilir, bağdat'ta ateş hattında çalışan abso da olabilir, apartmanı civarında seri katil gezen edi de olabilir. aha pati strike team: - emaleth: terlikçibaşı ve takım lideri - boenpatr: telsizli chat operatörü - halfmumi: bisikletli devriye - horas: aduket ve oryuken meister - sam: minigunner - chemical: yanıcı gazlar enjinyarı - bonecrusher: o hafta hangi çizgi diziden etkilenmişse oradan teknik/silah kullanan ekip üyesi gönüllüler ayrıca başvursun bu ekibe talip oldukları pozisyonu da belirterek.. I WANT YOU! Visit nearest recruting station[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 heah abı tacız hakıkaten sıkıcı olaıbılıyor,ama hıcbnızamanda gelıp topıc acılmaz tacize ugradım ühüh :( akabinde: oha ne ne süperdi heaha[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 zuhahahaha yarıldım ya o ne güzel çizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 soru:hangi güzergah soru2:hangi okul soru3:hangi taşıt soru4:önce mi indin sonra mı? soru5:sonraysa bunlar nerde indiler?[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 00:06 tarihinde demiş ki: sevmiyorum tabi kızları . bi gun başına gelirse gorursun. çift katlı bi otobus tam dolu iken arkada 6 tane salak kız sanada bana yaptıkları gibi yaparlarsa , o zaman gor. boyle geniş geniş konuşmak kolay. eliyle bile taciz etti salaklar. HA??? CEVAP İSTİOOOOOOOOM bu arada sam recruit me :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 15 Haziran 2004 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 15 Haziran 2004 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 sen antika birisin belliki civciv kusura bakma ama bizde keşke kızlar bizi taciz etse diyecek tipleriz yani ya seni iyi bi dövmek gerek aslında ondan sonra aklın başına gelir[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Sam, 15 Haziran 2004 03:02 tarihinde demiş ki: pati strike team: - emaleth: terlikçibaşı ve takım lideri - boenpatr: telsizli chat operatörü - halfmumi: bisikletli devriye - horas: aduket ve oryuken meister - sam: minigunner - chemical: yanıcı gazlar enjinyarı - bonecrusher: o hafta hangi çizgi diziden etkilenmişse oradan teknik/silah kullanan ekip üyesi :D Süper bu ya :) Benide Halaycıbaşı Olarak Eklersen süfer olcak :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 telsizli chat operatörü :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar