Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beta application i da yaptim bekliyorum ben de bu arada.
yalniz bir iki gundur second age serverlarini gezdim tozdum ve gozlemlerim sunlar;
uosecondage.com serveri gercekten cok hantal. dovus sistemi falan cok agir gercekten ve ciddi anlamda sikicilasiyor bi sureden sonra. crafting desen tam isyan zaetn, kimsenin umurunda degil. bi carpenter actim, bos bos gezdim oyle; kasilmiyor bile skill gain olum.
divinity'ye baktim, orasi da second age olucaz diye mountlari yasaklamis falan ama brit bankin orada tas var; tiklayip forumuna falan gidiyosun, rpgnin agzina sicmislar. bi yandan da iyice farma baglanmis hersey falan.

bence yapmaniz gereken, runuonun guzelliklerinden faydalanip second age tabanli bir oyun yapmak. buradaki bazi arkadaslar hala runuo denilince insurrance falan da gelecek sanip sphere diye yanip tutusuyorlar. hayir abicim, runuo bir emulatordur, second age e de gayet iyi implante edildigini gordum ben divinityde. olabiliyor yani, hem isiniz kolaylasir.

ha derseniz ki sphere de uzmaniz alistik scriptine, o zaman sphere kullanmak lazim tabi.

ama bi kac fikrim var; zamaninda krynn online projesinde ortaya atilan guzel fikirlerden biri de seydi; player olarak bisey oldurdugumuzde kilicimiz kanlaniyordu. bildigin kan efekti oluyordu yani paperdollda. mul edit ile yapilmayacak sey degil yani ve guzel bi ayrinti. armorlar goruntu olarak eskiyorlardi falan. guzel bisey yani bu. ayrica oyuna bleed gibi, attan dusurme gibi seyleri de koymaniz lazim. bunlar da onemli. ha mountsuz oynadim divinityde, gayet de hostu. eskisi gibi mountsuz olsun demiyorum ama, mountla dungeonlara falan girilmesin bi zahmet.

bi de direk uo mapinden oynayacagiz tabi ki de, artik cogumuz ezberledi ne nerede, yani biraz tadi kaciyor. ya sehirleri biraz degistirsek, ya da bos bi araziye yeni sehir kursak, evleri falan kendimiz kursak yani, dukkanlari falan. veya betadaki arkadaslar yapsa bunu fena olmaz. oyun bizimle birlikte gelisir yani. gerci zor fikirler bunlar ama, yeni bombos bi map yapip spawnlari koyduktan sonra onda uygarlik kurmak cok da zor degil ya. baya da guzel olur
Mesaj tarihi:
yani uzun lafin kisasi, uoyu hepimiz deneyimledik, bu saatten sonra yeni skiller, yeni tarz elbiseler, yeni duzenler ve sistemler arayisindayiz. yenilik her zaman riskli ama iyidir
Mesaj tarihi:
Havlu said:

ayrica oyuna bleed gibi, attan dusurme gibi seyleri de koymaniz lazim. bunlar da onemli. ha mountsuz oynadim divinityde, gayet de hostu. eskisi gibi mountsuz olsun demiyorum ama, mountla dungeonlara falan girilmesin bi zahmet.

bi de direk uo mapinden oynayacagiz tabi ki de, artik cogumuz ezberledi ne nerede, yani biraz tadi kaciyor. ya sehirleri biraz degistirsek, ya da bos bi araziye yeni sehir kursak, evleri falan kendimiz kursak yani, dukkanlari falan. veya betadaki arkadaslar yapsa bunu fena olmaz. oyun bizimle birlikte gelisir yani. gerci zor fikirler bunlar ama, yeni bombos bi map yapip spawnlari koyduktan sonra onda uygarlik kurmak cok da zor degil ya. baya da guzel olur

Dedikleriniz T2A'da olan şeylerde yapılır ama bleeding ,attan düşürme hepsi renaissance ve aosta geldi.

Ev kurmanıza zaten karışmıyoruz. Eğer para bulabilirseniz bir kaç tane ev alıp uygun bir mekana kurup isimlerini aynı yaparak köy gibi bir ortam oluşturabilirsiniz. Buna zaten karışamayız.

Yeni harita mümkün değil.
Mesaj tarihi:
Sanırım yaptığınız şey oynayanlar için yenilik olacak. İnsanlar da bilmediği bir şey için 'kasmayı' ve zorlanmayı tercih ederler mi bilmiyorum. Değişiklik ve alternatif güzel olmuş; ama 'UO' oynayan insanların beklentileri oyuna değişik şeylerin yansıtılmış olması mı sorusu tartışılabilir. İnsanların yeni bir şeyler arıyor olduğunu hiç sanmıyorum 'UO'da, tam tersine insanlar RunUO'yu kabullenmekte bile zorlanıyorlar ve oldukça tutucu olabiliyorlar. Konuya biraz alakasız olarak girdim ama UO etrafındaki kişilerin yeni fikirlere kapalı olmasından zamanında çok çektim, çok da uğraştım. Bu yüzden biraz yazmak istedim. Başarılar..
Mesaj tarihi:
Çok garip. Oyuncunun olduğu bir sunucuyu kapatma gibi bir sebebim olamaz. Ne yazık ki önyargılı yaklaşıldığı için sunucumuza bir kişi gelmiyor.. Çok yazık.
Mesaj tarihi:
spompas said:

http://www.youtube.com/watch?v=uLwmEp6s2b4&feature=related
herkezin izlemesini ve okumasını isterim, çok duygulandım açıkcası.

adamların server 450 çekio valla başladım hafiften
Mesaj tarihi:
necmi said:

bizim cafeden en az 10 kişi adam gibi bi uo serveri bekliyor
arkadaşa katılıyorum başka bi başlık altında gerekli bilgileri verirsen
mesela oyunu nerden çekicekler nasıl uye olucaklar nasıl bağlanıcaklar
bu gibi bilgileri verirsen citti anlamda bi oyuncu sayısına ulaşılır
farkındaysanız zaten insanların hayatı kaymış level kasmaktan para odemekten
artık insanlar uo yu ozlemekte gerçekten haklı
herşeyden once insanların güvenini kazanmak çok zor insanlar istikrar bekliyor
osi de bile denemek istedik fakat bi baktıkki osidekiler aşmış artık
eğer yeni bi osi serveri açılırsa büyük bi hazla oynarım
herşeyden once insanlar şuna inanmalı oyucu olmasada second age açıktır
fikrini benimsemeli insanlar

Noldu bu insanlar? (Anladın sen :P)
Mesaj tarihi:
Yohohohohohooo...!!!

Açın ulen açın... kazığımı küreğimi ve gümüş zırhımı hazırladım.

Ava çıkıyorum. vampir + hazine ne varsa avlamaya geliyorum.

hazine aramaktan çoluk çocuk zaten anlamaz. onlar gitsin macroyla pvp yapsın. ben harita elimde gemimle ada ada gezerim. Bana eşlik edicek birer kadim dost, muhabbet insanı da buldummu içer içer kafa bulurum, gerisi beni bağlamaz.

Server ı açmazsanız da kimseyi toparlayamazsınız insanların ilgisi söner.

Bu işten para kazanma derdin de iseniz bu zamandan sonra kimse para bağlamaz. Ancak sitenizden reklam geliri elde edebilirsiniz bu da iyi çalışırsanız gayet güçlü bir kaynak olur sizlere.

Uzun yıllar bu iş ile ilgilenmek istiyorsanız da serverin sürekli açık kalmasını sağlamalısınız. ben ne serverlar biliyorum 1 ay bile dayanamadan kapandı. Onca emek boşa gitti.

Ps: bu arada yıllardır ara ara forumu takip ederim. genelde okur çıkarım. ilk kez msj yazma isteği duymuşum bende şaşırdım.
ilk msj ımı da size atmışım anlayın yani hevesimizi isteğimizi.Fazla naz yapmayın ateşimiz sönmesin.
Mesaj tarihi:
xaty said:

necmi said:

aha güzel
Mesaj tarihi:
Zırh , Büyülü eşyalar , Combat ve Silahlar için uo.stratics'den alınan bu 4 rehberi sizler için çevirip sitemize koymuş bulunmaktayız. Eğer kafanızda hasarlar yada eşya değerleriyle ilgili bir soru işareti kalırsa aşağıdaki linklere göz atmanızı öneririz.

http://www.secondage.gen.tr/stratic/arms.htm
http://www.secondage.gen.tr/stratic/combat.html
http://www.secondage.gen.tr/stratic/armor.html
http://www.secondage.gen.tr/stratic/magical.html

Ayrıca son güncellememiz olan T2A'da yürürlüğe koyulan SOS Bottle sistemimiz de bitmiştir. Pre-Beta günlüğü sona ermiştir ve sadece 30 kişinin dolması beklenmektedir. 16 yer şuanda dolmuş durumdadır.

Son güncellememizden fotoğraf (uo.stratics)
http://uo.stratics.com/pics/collage.jpg
Mesaj tarihi:
xaty said:

necmi said:

Merak etmeye başladım :)
Mesaj tarihi:
SouLKilLeR said:

Yohohohohohooo...!!!

hazine aramaktan çoluk çocuk zaten anlamaz. onlar gitsin macroyla pvp yapsın. ben harita elimde gemimle ada ada gezerim. Bana eşlik edicek birer kadim dost, muhabbet insanı da buldummu içer içer kafa bulurum, gerisi beni bağlamaz.

Bu işten para kazanma derdin de iseniz bu zamandan sonra kimse para bağlamaz. Ancak sitenizden reklam geliri elde edebilirsiniz bu da iyi çalışırsanız gayet güçlü bir kaynak olur sizlere.

Uzun yıllar bu iş ile ilgilenmek istiyorsanız da serverin sürekli açık kalmasını sağlamalısınız. ben ne serverlar biliyorum 1 ay bile dayanamadan kapandı. Onca emek boşa gitti.

Ps: bu arada yıllardır ara ara forumu takip ederim. genelde okur çıkarım. ilk kez msj yazma isteği duymuşum bende şaşırdım.
ilk msj ımı da size atmışım anlayın yani hevesimizi isteğimizi.Fazla naz yapmayın ateşimiz sönmesin.

oha
2001'de üye olmuş birinin 8 sene sonraki ilk mesajı. buna şahit olduğum için etkilendim açıkçası:D
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

SouLKilLeR said:

Yohohohohohooo...!!!

oha
2001'de üye olmuş birinin 8 sene sonraki ilk mesajı. buna şahit olduğum için etkilendim açıkçası:D

2001'den sonrakini bırak, üye olduktan sonraki ilk mesajı :D
Mesaj tarihi:
xaty said:

Black-ice said:

SouLKilLeR said:

Yohohohohohooo...!!!

oha

2001'den sonrakini bırak, üye olduktan sonraki ilk mesajı :D

servera deger verio :D
  • Yeni Oluştur...