Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk mesajı okumadan önce mesaj tarihine baktım, mesajı okuduktan sonra bir anormallik hissedip yeniden mesaj tarihine baktım.

Kendimi gelecekten gelmiş gibi hissettirdiğiniz için teşekkürler :)
Mesaj tarihi:
Ciddiyetimizi ortaya koyabilmek için tamamen tarafımızca yazılan ve Türkçe olan Ultima Online öğrenim klavuzu internet üzerinden verilecektir. Ayrıca kargo yolu ile UO : The Second Age oyun CD dağıtımları da yapılması düşünülenlerdendir.
Mesaj tarihi:
Cd ler bedavami olcak
oyun paralimi olcak
internet sitesini verin nolcak ya herkes verior
acilirsa super olur baslarim
hersey tiklayarak olsn saygili bi ortam olsun eski sistem olsn hersey muhtesem olur hayirlisi bakalim
Mesaj tarihi:
Oyun ücretsiz olacaktır.
CD dağıtımı tabikide ücretsiz olmak zorundadır , yasal açıdan. Ancak dediğim gibi , düşünülenler arasında.. Kargo ücreti verildiği sürece dağıtım yapmayı düşünüyoruz.

Site verildi : http://www.secondage.gen.tr
Mesaj tarihi:
Daha çok eski nesilden insanlara hitab ediyoruz. Kastettiğimiz , yeni nesil UO oyuncularından ziyade , eskilerden Ultima bilen veya bilmeyen nitelikli insanlara hitab ediyoruz.
Mesaj tarihi:
Imvoid said:

Ayrıca kargo yolu ile UO : The Second Age oyun CD dağıtımları da yapılması düşünülenlerdendir.

ah ah blackrose geldi aklıma snn uo zamanında cd yollamıştı birçok kişiye(bende dahil) :) kulakları çınlasın (tu)
Mesaj tarihi:
Gün geçtikçe ziyaret sayısının düşmesi oldukça huzur bozucu. Bu durum , projenin iptaline kadar gidebilir. Sanırım tekrar ve tekrar emeklerin boşa gitmesi durumu yaşanıyor..
Mesaj tarihi:
Eger dediklerinizi yapabilirseniz eminim burda oynıcak bircok oyuncu olacaktır... Skillerin zor kasılması item degerlerini arttırır craft karakterlerın degerlerını arttırır herkesın 10 15 karakteri olmaz sadece 1 karaktere zaman ayırabilir buda gayet guzel olur bence. Keske britania dısındaki diger sehirleride canlandırabılsenız butun serverlarda sadece brit kalabalık diger hicbir sehirde insan yok bu tur seylerde oyuncu ceker nasıl olacak bilmiorum ama snn zamanında butun sehirler doluydu cok ii hatırlıorum nereye gidilse mutlaka insanlar oluyordu...Eskiyi cook özledim...Sizlere iyi calısmalar basarılar.

Saygılarımla...
Mesaj tarihi:
Her şehirde ekonomi farklı olduğu için fiyatlar farklı olacağından insanlar hammadde almak için farklı şehirlere dağılacaktır elbet..
  • Yeni Oluştur...