xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 İlk mesajı okumadan önce mesaj tarihine baktım, mesajı okuduktan sonra bir anormallik hissedip yeniden mesaj tarihine baktım. Kendimi gelecekten gelmiş gibi hissettirdiğiniz için teşekkürler :)
Imvoid Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Ciddiyetimizi ortaya koyabilmek için tamamen tarafımızca yazılan ve Türkçe olan Ultima Online öğrenim klavuzu internet üzerinden verilecektir. Ayrıca kargo yolu ile UO : The Second Age oyun CD dağıtımları da yapılması düşünülenlerdendir.
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Cd ler bedavami olcak oyun paralimi olcak internet sitesini verin nolcak ya herkes verior acilirsa super olur baslarim hersey tiklayarak olsn saygili bi ortam olsun eski sistem olsn hersey muhtesem olur hayirlisi bakalim
Imvoid Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Oyun ücretsiz olacaktır. CD dağıtımı tabikide ücretsiz olmak zorundadır , yasal açıdan. Ancak dediğim gibi , düşünülenler arasında.. Kargo ücreti verildiği sürece dağıtım yapmayı düşünüyoruz. Site verildi : http://www.secondage.gen.tr
xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Anlamadığım (veya kaçırdığım) bir şey var. Amacınız hiç UO oynamamış kişileri mi toplamak?
Imvoid Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Daha çok eski nesilden insanlara hitab ediyoruz. Kastettiğimiz , yeni nesil UO oyuncularından ziyade , eskilerden Ultima bilen veya bilmeyen nitelikli insanlara hitab ediyoruz.
Evr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Imvoid said: Ayrıca kargo yolu ile UO : The Second Age oyun CD dağıtımları da yapılması düşünülenlerdendir. ah ah blackrose geldi aklıma snn uo zamanında cd yollamıştı birçok kişiye(bende dahil) :) kulakları çınlasın (tu)
Imvoid Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Blackrose :) Hatırladığım kadarıyla oynasanadandı..?
Imvoid Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Türkçe rehber hizmetinizdedir. http://www.secondage.gen.tr/UORehber.pdf
Imvoid Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Gün geçtikçe ziyaret sayısının düşmesi oldukça huzur bozucu. Bu durum , projenin iptaline kadar gidebilir. Sanırım tekrar ve tekrar emeklerin boşa gitmesi durumu yaşanıyor..
Imvoid Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Hayır , vazgeçilen birşey yok. Sadece kaderimizin Mondain gibi olmasını istemiyoruz.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bende oynarım 2 oyuncu hazır hadi hadi yılmak yok.
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 life is real, real is rp destek veriyorum başarılar.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 iddia ediyorum bu serverda oynayacak 1.000.000 kişi bulabilirim
kraunex Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Eger dediklerinizi yapabilirseniz eminim burda oynıcak bircok oyuncu olacaktır... Skillerin zor kasılması item degerlerini arttırır craft karakterlerın degerlerını arttırır herkesın 10 15 karakteri olmaz sadece 1 karaktere zaman ayırabilir buda gayet guzel olur bence. Keske britania dısındaki diger sehirleride canlandırabılsenız butun serverlarda sadece brit kalabalık diger hicbir sehirde insan yok bu tur seylerde oyuncu ceker nasıl olacak bilmiorum ama snn zamanında butun sehirler doluydu cok ii hatırlıorum nereye gidilse mutlaka insanlar oluyordu...Eskiyi cook özledim...Sizlere iyi calısmalar basarılar. Saygılarımla...
Imvoid Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Her şehirde ekonomi farklı olduğu için fiyatlar farklı olacağından insanlar hammadde almak için farklı şehirlere dağılacaktır elbet..
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bende oyarim ne zaman acilck sabirsizlaniorm
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ey gidi sanane günleri... geri gelse keşke
Öne çıkan mesajlar