FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sunshine cidden kötü bir filmdi. ciddi bir mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hellboy 2 spiderman 2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Godfather 1-2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 back to the future serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Gerçi sonunu da getirmeden kalkmak istedim hepsinde ama yine de yazayım. Çoğuna "kaliteli" diyolar yine de rezil film olmasına rağmen. Liste en kötüsünden başlayarak sıralı 1- Million Dollar Hotel (Baby değil Hotel, Mel Gibson'un oynadığı) 2- Babel 3- Kill Bill 4- Stalker (bunu 10. 15.dk da falan kapattım zaten) 5- He is not that interested into you (ya da böyle bişidi adı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 the contract vardı morgan bilmemne zencinin oynadığı filmde yağmur sesi yüzünden uykum gelmişti çok başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 morgan freemana bilmemne dedi adam sonra bana denzel washingtonu övüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 o anda hatırlayamadım soyadını lan hey allam film çok sıkıcıydı işte can kuşak vardı bide o yüzden olm sürekli yağmur yağıyo sürekli kaçıyolar bi yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yağmurun sesine bak aşka davet ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 uykunu getiriyo lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 uyu o zaman işte ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 lan filmi uyumak içinmi izliyomda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Time Cop Van Damme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bazı filmi uyumak için bazı filmi başka şeyler için izlerim çeşit çeşit film var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Andrei Rublev, Solaris (Tarkovski) ikisi de ödüllü. peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 tarkovskinin stalker ı var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 naraso said: riddick günlükleri. izlerken önce kuzenim sonra ben uyuya kaldık. İkinizden de soğudum lan :D Sıkıcı flm yoktur, filme yetemeyen izleyici vardır. Geçen gün izlerken yarısında çıktığım "coming soon" adlı rezalet gibi istisnalar kaideyi bozmaz. Zira Stalker sıkıcı değildir, sıkılanın yetersizliğidir. Bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 zevkler ve inançlar tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Tartışmıyorum zaten. Kendi fikrimi belirttim sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 nileppezdel said: naraso said: riddick günlükleri. izlerken önce kuzenim sonra ben uyuya kaldık. İkinizden de soğudum lan :D Sıkıcı flm yoktur, filme yetemeyen izleyici vardır. Geçen gün izlerken yarısında çıktığım "coming soon" adlı rezalet gibi istisnalar kaideyi bozmaz. Zira Stalker sıkıcı değildir, sıkılanın yetersizliğidir. Bence :) http://img42.imageshack.us/img42/6157/yrgit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 YENİ TEORİ VAR MI ONDAN HABER VER? ay caps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 I ıh. Yeni bi cinayet olursa yazarım bi teori :P Okul açılıyo pazartesi ya normale döncem, valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 shawshank redemption yazan olmuş. esefle kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 öyle ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 the sprit mi ne vardı adını bile unuttum o kadar gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar