tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 izleyip sevdiklerim: naruto bleach ttgl kenshin gundam 00 code geass death note full metal alchemist full metal alchemist brotherhood samurai champloo cowboy bebop sengoku basara bakemonogatari ga-rei zero kurozuka(çok deil) GTO Berserk claymore evangelion(çok deil) ouran high school host club full metal panic(çok deil) full metal panic fumoffu avatar elfen lied(çok deil) hellsing(çok deil) soul eater lain ghost in the shell(çok deil) ergo proxy(pek deil) basilisk(çok deil) devil may cry(pek deil) ninja scroll akira miyazaki tüm filmleri the girl who leapt through time izlemeye çalışıp sevmediğim/izleyip sevmediğim: one piece toaru majutsu no index air gear fate/stay night darker than black kenichi melancholy of haruhi suzumiya kon gintama lucky star spice and wolf astro fighter sunred(fena da deil) afro samurai golden boy(fena deil) grave of the fireflies vampire knight pandora hearts(başta fena deil gibiydi) regios(15 bölümden sonra falan baydı) trigun(15 bölümden sonra falan baydı) ah my goddes flcl guin saga dennou coil hadi önerin bişiler, ttglyi çevirip çevirip izlemekten baydım :p unuttuğum bişiler çıkabilir aklıma gelirse sölerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Black Lagoon D.Gray Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 black lagoon 2 bölüm izleyip sevmemiştim unutmuşum, d. gray man bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 gunbuster + diebuster dene bi bakalım. Gunbuster çok eski gelirse moviesini izle özet olsun hiç yoktan Diebustera başlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 adfds şnav çeken robotlar var, çizimler de eskiymiş hakat ama izliyim bi kaç bölüm bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ttgl seviyorsun ya ondan dedim. Bi gör gainaxın gazı nerden geliyor. Neymiş ttgl pozunun aslı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 avatar anime değil. aklımda kalanlardan izleyip sevdiklerim: rurouni kenshin samurai x (rurouni kenshin ova) full metal alchemist full metal alchemist brotherhood hellsing naruto naruto shippuuden neon genesis evangelion cowboy bebop melancholy of haruhi suzumiya great teacher onizuka ghost in the shell spirited away street fighter alpha generations princess mononoke vampire hunter d - bloodlust final fantasy VII advent children izleyip sevemediklerim: bleach one piece elfen lied ninja scroll street fighter IV ties that bind street fighter alpha digimon dragon ball dragon ball z shaman king detective conan beyblade yugioh tenjou tenge izlemeyi düşündüklerim: wolf's rain witch hunter robin ergo proxy jin roh the wolf brigade claymore darker than black black lagoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 city hunter initial d monster blackjack OVA serisi + filmi izle arada da canın sıkıldığında istediğin miktarda Detective Conan izle (bölüm sayısı sorun olmaz, episodik anlatımla gidiyor zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 advent children anime degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 nhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Viktor said: advent children anime degil anime olmasını bırak ben onu hala insanların yaptığını düşünmüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Advent Children mükemmeldi, keşke seri halinde çıkartabilselerdi. Bu arada hazır konu açılmışken sorayım, Samurai Champloo tadında estetik bir anime önerebilir misiniz bana da? Hem esprileriyle eğlenceli olsun, hem japon tarihine girsin, hem dövüşler keyifli olsun hem de konu kendine bağlasın istiyorum. (Kenshin böyleydi biraz ama onu da izledim, çizin üstünü :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 one piece belli bi yerden sonra 10 üzerinden 10 oluyor (bunlar grand line girdiklerinde) yani baslari kotu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Natsu no Arashi, üstelik 2inci sezonda 10 ekimde yayınlanmaya baslıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 abii listede mi görmedim ama SCHOOL RUMBLE ı izlememişsin Tunca! of çok şanslısın izlemediysen, hemen izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 oha adamın sevmediği serilere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Şaşılacak bir olay değil bence. 3-4'ü hariç adamın sevmediği kısmında saydığı animeleri ben de sevmiyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Sevmedim dediklerinden, Darker than Black Trigun Fate/Stay Night haricinde cidden benim de seviyorum dediğim anime yok o listede. Ama Evangelion'a süper yazcağı yerde çok da sevmediğim demesi üzdü beni QQ , ayrıca Darker than Black candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 No offence ama sevmedikleri konusunda yorum yapılacaksa Gintama sevilmez mi be.Sevilmez mi be... Bu arada Monster'ı da tavisye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 gintama belli bir yerden sonra güzelleşiyor, o noktaya kadar devam etmemiş herhalde. affedelim bu seferlik. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 NAtsu no Arashinin 1. ve sonuncu bölümlerini izleyin. arası sıkabiliyo, ama o ikisi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 deadwoll said: Bu arada hazır konu açılmışken sorayım, Samurai Champloo tadında estetik bir anime önerebilir misiniz bana da? Hem esprileriyle eğlenceli olsun, hem japon tarihine girsin, hem dövüşler keyifli olsun hem de konu kendine bağlasın istiyorum. (Kenshin böyleydi biraz ama onu da izledim, çizin üstünü :P ) PLS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kenshin oyle degildi simdi allah icin. estetik flan degildi dovusleri. ha tamam komikligi vardir bi nebze ki kenshin e mizah ogesi koyan adamin da hic kafasi calismiyor. oav lari kadar guzel degil o yuzden. ha ama benzeri varsa tabi bana da soyleyin ben de izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Champloo kadar estetik değildi ama diğer tüm öğeleri fazlasıyla barındırıyordu Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Remus said: one piece belli bi yerden sonra 10 üzerinden 10 oluyor (bunlar grand line girdiklerinde) yani baslari kotu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar