Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 zaaa cesme'da hava guzelmis
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ankara soğuk bikaç gün de soğuk olacakmış
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ankara şahane bence tam kasvetli yağmurlu soğuk hava başladı gitti sıcaklar
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 İstanbul çok çılgın her zamanki gibi, yağmur yağıyor seller akıyor asdsaf Çiseleyip duruyor sabahtan beri burda ama sıcak hala hava. Ne biçim memleket burası anlamadım.
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 nasıl bi sıcak anlayışınız var. donuyorum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 hava çok güzel istanbulda oturdum bir kaç sayfa yazı yazabildim sonunda işte budur; bana yağmurun ince ince yağdığı ve arnavut kaldırımı sokaklardan bir yılancasına kıvrılarak dehlizlere vardığı günler gerekiyormuş. içime çektiğim havanın içinde giden yaz mevsimine bir ağıt, sonbahara şahsına münasır bir merhaba seviyorum kış mevsimiyle yaz mevs,imi arasına sıkışan o kısa dönemleri, kömür yakılan dökme sobaların bacalardan sokaklara salınan dumanın sıcak kokusu ve kavrulan kestanelerin çıtırtısı..
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 rouquine said: nasıl bi sıcak anlayışınız var. donuyorum oglen sicakti ben de usuyorum simdi ustume kapsonlu gecirdim
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Uzun kolluylayım lan neresi sıcak sadf ceket alcam üstüme
-all Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 o değilde var mısın yok musun'daki hatuna aşık oldum, vereyim 150 milyarını benimle olsun ya.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Hava kütür kütür ya ne üşüyosun ne sıcak geliyo
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ne sıcagı lan kısın dötümüz donucak
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 BabacumMostors said: hava çok güzel istanbulda oturdum bir kaç sayfa yazı yazabildim sonunda işte budur; bana yağmurun ince ince yağdığı ve arnavut kaldırımı sokaklardan bir yılancasına kıvrılarak dehlizlere vardığı günler gerekiyormuş. içime çektiğim havanın içinde giden yaz mevsimine bir ağıt, sonbahara şahsına münasır bir merhaba seviyorum kış mevsimiyle yaz mevs,imi arasına sıkışan o kısa dönemleri, kömür yakılan dökme sobaların bacalardan sokaklara salınan dumanın sıcak kokusu ve kavrulan kestanelerin çıtırtısı..ildeniz burda öyle mesajlar vermiş ki kimse cevap bile verememiş! + rep
Öne çıkan mesajlar