Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 çok sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 emre altuğ musun arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bence değil. Emre Aşık belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Yavuz > Emre Altuğ Discuss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 zaaa cesme'da hava guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ankara soğuk bikaç gün de soğuk olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ankara şahane bence tam kasvetli yağmurlu soğuk hava başladı gitti sıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 İstanbul çok çılgın her zamanki gibi, yağmur yağıyor seller akıyor asdsaf Çiseleyip duruyor sabahtan beri burda ama sıcak hala hava. Ne biçim memleket burası anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 nasıl bi sıcak anlayışınız var. donuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 emeseni acsana 2 laflariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 hava çok güzel istanbulda oturdum bir kaç sayfa yazı yazabildim sonunda işte budur; bana yağmurun ince ince yağdığı ve arnavut kaldırımı sokaklardan bir yılancasına kıvrılarak dehlizlere vardığı günler gerekiyormuş. içime çektiğim havanın içinde giden yaz mevsimine bir ağıt, sonbahara şahsına münasır bir merhaba seviyorum kış mevsimiyle yaz mevs,imi arasına sıkışan o kısa dönemleri, kömür yakılan dökme sobaların bacalardan sokaklara salınan dumanın sıcak kokusu ve kavrulan kestanelerin çıtırtısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 rouquine said: nasıl bi sıcak anlayışınız var. donuyorum oglen sicakti ben de usuyorum simdi ustume kapsonlu gecirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Uzun kolluylayım lan neresi sıcak sadf ceket alcam üstüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 çok soğuk yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 o değilde var mısın yok musun'daki hatuna aşık oldum, vereyim 150 milyarını benimle olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 açmısın abazamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 mısınlar ayrı olacak da, ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ılık bence hemde çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Hava kütür kütür ya ne üşüyosun ne sıcak geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ne sıcagı lan kısın dötümüz donucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 BabacumMostors said: hava çok güzel istanbulda oturdum bir kaç sayfa yazı yazabildim sonunda işte budur; bana yağmurun ince ince yağdığı ve arnavut kaldırımı sokaklardan bir yılancasına kıvrılarak dehlizlere vardığı günler gerekiyormuş. içime çektiğim havanın içinde giden yaz mevsimine bir ağıt, sonbahara şahsına münasır bir merhaba seviyorum kış mevsimiyle yaz mevs,imi arasına sıkışan o kısa dönemleri, kömür yakılan dökme sobaların bacalardan sokaklara salınan dumanın sıcak kokusu ve kavrulan kestanelerin çıtırtısı..ildeniz burda öyle mesajlar vermiş ki kimse cevap bile verememiş! + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar