Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 fıdı sen de yanımda yılan dansı yapacaksan yılan hikayesini çıkarırım.
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yaparım önceki sayfada dediğimi gibi reha ;)
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 fiyatları 10000 dolara kadar çıkıyor demiştin yayında. sen kaça aldın acaba aleti?
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ya inanılmaz şaşırdım senin ve müzik aletinin videosunu facebookta paylaşmaya başlamıslar vay anasını ünlü oldun artık B)-
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 3 kişi de layk yapmış hadi yine iisin
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 helal açıkçası efsane konuşma yapmışsın farklı melodilerle uplarsın inş.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 face e atmmaış lan kimse ya da patiden fazla insan eklememeişim
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ehehe tvye çıktığını yeni gördüm tebrikler valla ben olsam apışıp kalırdım cücük gibi orda. + abvblizzard said: Abi güzel oynamalık ensturmanların hepsi niye özel üretim oluyo ki continuum fingerboard mellotron hang drum =( abvblizzard said: Abi güzel oynamalık ensturmanların hepsi niye özel üretim oluyo ki continuum fingerboard =( abvblizzard said: continuum fingerboard abvblizzard said: =(
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kingpin said: yanılıyorsam düzeltin monkey island müziğinde bu veya buna benzer bir enstürman var değil mi ? Steel drum Tencere şeklinde ve tokmakla çalınıyor
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Oha ben bunu görmemişim hatta darbükatör geyiği ne diyordum. Helal Reha, kedi olalı bir kuş tutmuşsun. Dota, hon ve bilimum pc oyunlarında kötünün kötüsü olsan da böyle şeylerde iyi olabildiğini görmekten haz aldım.
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yalnız, 10 gün oldu, millet hala, "oha yeni gördüm" modunda. eheh.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 açıkçası derken zaman kazanıyor işte adam, sonuçta kamera deneyimi yok sonda mesela açıkçası bi mesajım yok dicek açıkçası derken aklına klişe bi kaç cümle geliyo dur bişi dememekten iyidir diyip onu söylüyo yani konuşma boyunca vardır tabi öyle kip kaymaları zaman kaymaları cart curt da çok normal bunlar, gayet iyi sergilemiş adam kendini.
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Estel_Anorien said: valla çalması çok zor gelmiyor bana artık bilmiyorum. vuruş tekniğini çözmekten ibaret herşey. adeta bir bağyanı okşar gibi yımşak vurmak lazım yoksa karpuz seçer gibi bir ses çıkıyor aletten. nereye vuracağını da yavaş yavaş kulak sayesinde çözüyorsun aa burdan bu ses çıkıyormuş burdan da bu ses çıkıyormuş diye. hehe, Mango nun önünde değil de bizim dükkanın önünde çalarsaniz köfteler beleş estelim...
Öne çıkan mesajlar