Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kasımpaşaspor - Galatasaray 21.09.09 @ 21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yenilirsek problem değil.

ama dünya üzerinde 5 yaşın üzerinde kadın erkek kim olsa o pozisyona kırmızı kart penaltı verir.ağlamaksa ağlamak.bu pozisyon için ağlanır.böyle bi yavşaklık şerefsizlik olamaz

bu maçı biz herturlu alıcaz.

böyle şey olmaz lan.ayıp yazık gunah
Sosyal ağlarda paylaş

maçtan sonra ali güneşten o benim değil tayyibin eliydi açıklamısını bekliyorum.

ciddi ciddi şaka gibi bir hakem yönetimi var maçta. normalde 9. dk da penaltı+kırmızı kart ile bitmesi gereken maçta , kasımpaşalı futbolcular gereken mesajı almış olacak ki yere düşmüş elanonun kafasına diz atıcak kadar sertleştirdiler oyunu.

bu arada caneri cidden çıkarsın rijkaard, takım atağa kalkerken inanılmaz saçma paslar atıp tüm takımı oyundan düşürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem ali elle müdahale ederken sevgilisini düşünüyordu herhalde:)Bu arada gs caneri niye almış anlamadım,herif pozisyonunu devamlı kaybediyor,servet yakında kafayı çakacak herife.Tam göremedım ama emre gole giden oyuncuya arkadan müdahale etti gibi geldi,acaba hareket topamıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

dk5'te kırmızı kart + penaltı dmeek 6 atıp maçı almamız falan demek ya. Hakeme alkış ne diyelim yani. 3 sene üstüste şampiyonluk sözü vermedi ki bizim başknımız..

eveeeet konu herzmnki gibi fb ve azize gelmiş. bundan sonra 15 sayfa azizin federasyona para yedirdiğini konusabilirisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yenilirsek problem değil.

ama dünya üzerinde 5 yaşın üzerinde kadın erkek kim olsa o pozisyona kırmızı kart penaltı verir.ağlamaksa ağlamak.bu pozisyon için ağlanır.böyle bi yavşaklık şerefsizlik olamaz

bu maçı biz herturlu alıcaz.

böyle şey olmaz lan.ayıp yazık gunah
Sosyal ağlarda paylaş

ya aziz değilde seyrantepe toki tayyip herşeye bağlanır.sonuçta başbakan var işin ucunda. federasyon bok yemiş

büyük takım kcuuk takım dandik hakem falanb değil.högh ün yıllar önce yaptıgının uçarak olanı.buna fenerlisi anteplisi beşiktaşlısı kırmızı değil penaltı değil diyemez yani.inkar edilemicek bir pozisyon.tartışması bile yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...