PZero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 rtr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Pzero enteresan adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 niye adam nonda beşiktaştan daha fazla gol atmış diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Karşılaştırmalı Edebiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 PZero said: niye adam nonda beşiktaştan daha fazla gol atmış diyo çünkü sizden çok gol atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 besiktas 3 gol atmis, nonda 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 geçen sene nondanın kaç katı gol attık onlar neden söylenmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 demeyin lan bundan sonra. pzero abimize saygıda kusur yok. sdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 gecen seneden bize ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 iyi lig bitince görürüz kim daha cok gol atcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 PZero said: geçen sene nondanın kaç katı gol attık onlar neden söylenmiyor? beşiktaşla nondayı tüm sezona yayarak kıyaslıyorsan, vah sizin halinize EHHAHAHAHAHAHAHEAHE PZero said: iyi lig bitince görürüz kim daha cok gol atcak nonda zorlar. ayrıca hakem ilker meral'i verdiği kararlardan ötürü kutluyorum, durduğu yer hepimizden iyiyken ali güneş'in elini görmedi, sarp'a yapılan penaltıyı görmedi, kewell'a yapılan kırmızı kartlık pozisyonu görmedi (son oyuncu), geri pası görmedi. beşiktaşlılar gibi bunları sayarsak maç 6-1 falandı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 PZero said: iyi lig bitince görürüz kim daha cok gol atcak efsane quote, of. bu kadar mı oldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Karar onanırsa Ankara'dan 3 puan ve en önemlisi 3 GOL AVERAJ alacaksınız Pzero haftaya, hadi yine iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 PZero said: geçen sene nondanın kaç katı gol attık onlar neden söylenmiyor? Oha müthiş!!! Tam imzalık bir mesaj atmış yine lol Bir de Ali Güneş'in planjonunu Buffon kıskanmış diyorlar, o nasıl bir uçuştur yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben kaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 İmzada güzel durmuyor bence, burda yaşanıp bitmeli bu eğlenceli dakikalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 olsun ben hatırlar gülerim hep. belki arada bu topiği açar upladım falan ayrıca ahaha çok yazık lan. koskoca takımın rakibi olarak nondayı görmüş herif. yarışıyo fdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Oha Fox Tv'de hakem Ali Güneş'i kaleci sandı ondan vermedi dediler.Öyleyse daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 SHABANI NONDA SHABANI NONDA ÜÇÜNCÜ KÖPRÜ YAPILIR ONLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bari Pzero bilmemne tarihinde demiş ki diye at imzayı:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 applev0dka said: Khelben said: applev0dka said: kadrolara baktim kasimpaşa yedeklerle cıkmıs ya.. :S daha mac 90dk tabi olur hersey..3-1 alır gs.. sana çok pis küfrettim say. sebep ? özür dilerim maç sırasında yanlış anlamışım mesajını sinirliyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 BulletRide said: Karar onanırsa Ankara'dan 3 puan ve en önemlisi 3 GOL AVERAJ alacaksınız Pzero haftaya, hadi yine iyisin. haha önce mahkeme kararıyla yıldız sonra beleş 3 puan ve nonda yı gol yarışında geçcek beşiktaş!!!!! bir futbolcuyla bir takımı gol sayısı olarak kıyaslamak çok inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hahaha Maraton süper başlık atmış: "Seriye 'el' uzatanlara Nonda'dan selam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 PZero said: iyi lig bitince görürüz kim daha cok gol atcak benim babam senin babani dover gibi olmus :) bide tekrar pzero yuru git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 haberturk : El 'el'den üstündür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar