Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Azmodai said: bilmiyorum iste :( neyse oyunu indirdim bi duz oynayalim hele. direk armageddon s blade i yükleyip oyna, düz heroes 3 ün campaignlerini etkilemez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 onlar wake of godsa dahil değil , expde olanlar sen düz bi oyna ben shadow of death oynadıktan sonra, armagedondayım baydım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 canım çekti ya böle atlı adamı sür sür filan hehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Greetings, Hero! I must give you a warning. Why me? Well, because I am You... Yes, you, but not now. If only you could see into the future, you would believe me at once. I bet you already saw the trailer about all that took place in Erathia, and that brought about Erathia's disappearance from the face of the Heroes World. So take my word, all this is not the truth! They lie to you, Hero. They are trying to hide the real truth. Do you remember those Armageddon and Icy swords? Do you believe that two pieces of iron could demolish all around, even if they are pieces of Magic iron!? Could this be the real reason for the cataclysm in Erathia? Definitely NOT! It is I who will tell you the real story of all that happened to you and this beautiful land. And the truth is far from being so simple. Heed my words and get ready for the real battle. wake of gods tanıtımı güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 HOMM sweet HOMM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Azmo o siteye giremedim ben bir türlü tam link versene acaba ben mi yanlış giriyorum ? gog değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Azmodai said: buyur burda link. Hmm3 + tum expansionlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 abi iyimiş bende dl ediyorum heuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ooo bayağa iyi hep orda duruyor ve istediğin zaman dl ediyorsun şu an sevindirik oldum beklemyiordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 3 bariz. sonra da küfür edip rahatlamak istersen 4 ve 5i oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 5 ek paketlerle o kadar kötü değildi yav hakkını yemeyin.gerçi 4 ten sonra geldiği için de o duyguyu uyandırmış olabilir bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 3 nostaljik de hem 4 hem de 5 daha başarılı gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 şaşırmadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 4 hakkında iyi şeyler işittiğim ilk insan oldun sam :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 5 oynuyacağına w3 oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 sadece iyi de değil, homm3ten iyi demiş fark ettiysen. biz buna sam kafası olmak diyoruz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hero'dan +50 attack katıp iskelete ejder devirttiğin oyundan daha iyiler evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 3 efsane, 2 güzel bir anı, 4 başarılı bir kopya, 5 anlamsız bir arayış, 1 efsanenin başlangıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Sam said: hero'dan +50 attack katıp iskelete ejder devirttiğin oyundan daha iyiler evet.abi nasıl oluyoda HERŞEYE muhalefet olmayı başarıyosun çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Sam said: hero'dan +50 attack katıp iskelete ejder devirttiğin oyundan daha iyiler evet. 1 tane iskelete mi sam? zaten ordaki hero'nun +50 attack vermesi ile 4 veya 5te heronun girip iskeleti alması arasında fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 3: efsanevi (ah o müzikler) 4: oyunu geliştirme çabaları ama başaramama (ama cok güzel bi deneyim genede) 5:homam ismi üzerinden mainstream 3d bi oyun yapıp para kazanma çabaları kişisel fikirlerimdir, kimse alınmasın ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hepside doğru fikirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Sam said: hero'dan +50 attack katıp iskelete ejder devirttiğin oyundan daha iyiler evet. +50 de defansına almazsa deviremez ama, zira dragon skeleton dan önce vurup skeleton un 6 canını alacağı için senin heron işe yaramaz.ha atak da defans da 50küsur olacak kadar kasmışsan o heroyla, iskelet de devirir dragon u evet. bide şey gibi olmuş bu sanki; çok saçma abi, bi artifakt alıyorsun armageddon büyüsü atınca senin yaratıklarına vurmuyor karşının ebesini pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ardeth said: 1 tane iskelete mi sam? zaten ordaki hero'nun +50 attack vermesi ile 4 veya 5te heronun girip iskeleti alması arasında fark yok hayır 100 tane iskelete ki onları üretmek çooook daha kolay. 4 ve 5'te heroların mevcut ordunun saldırı ve savunma gücünü 10 katına katlama gibi saçmalıkları yok. 3'ü ben de severek oynadım da kıyaslama yapılıyorsa oyun olarak, 3'ün daha ciddi dengesizlik sorunları var. Archangel_ said: +50 de defansına almazsa deviremez ama, zira dragon skeleton dan önce vurup skeleton un 6 canını alacağı için senin heron işe yaramaz.ha atak da defans da 50küsur olacak kadar kasmışsan o heroyla, iskelet de devirir dragon u evet. bide şey gibi olmuş bu sanki; çok saçma abi, bi artifakt alıyorsun armageddon büyüsü atınca senin yaratıklarına vurmuyor karşının ebesini pff... combat herosuysa alıyorsun bir; ikincisi zaten iskeletle dalmıyorsun sadece ejderlere o noktada elbette; üçüncüsü imba artifact gibi senaryoya özgü bir saçmalık değil, oyunun gameplay sistemindeki zayıflık. homm serisinin 5'incisinde bile devam eden ortak "adam biriktirmece" olayı bozuk zaten ama 3'teki sorunlardan bazıları en azından düzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar