Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Zep said: 320 yapan doğan var. modifiyesiz hemde. dalışa geçince ama. dalışa geçerken ben de 300 yaparım, ne var onda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 incoming wot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 War on terrorism güzel şeydir evet. Güvercinler bu alanda çok başarılı çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Zep said: 320 yapan doğan var. modifiyesiz hemde. of burak asdjahsdfjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 eee kazim > * yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Sanmam. Güvercin yönetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 turkiye de denenmez bu ya guvercine yolda tecavuz ederler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Bone said: tutabildi mi? tuttu tabi, tutamasa packet loss olmuş olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 elesso said: Bone said: tutabildi mi? tuttu tabi, tutamasa packet loss olmuş olcaktı Buraya bir gülme efekti yazmayacağım ama okuduktan sonra klavyenin başına tekrardan geçmem beş dakikamı aldı... Gülerken sandalyeden indim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Bone said: eski haber bu, her sene değiştirirler başka bir ülke yazarlar. 100mbit internetle güvercini yarıştırsınlar bakalım, güvercine 1TB'lık harddisk bağlasınlar, Londra'dan Hong Kong'a yollassınlar. O sırada 100mbit ile internetten 1TB'lık downloada başlıyalım. Bakalım hangisi daha hızlı bitirecek. valla ilk defa internette rastladim. bunca zamandir hic gormemistim oyle bir haber. birde teknolojik acidan interneti olan ulkelerin zaten bu konuda bir sorunu olmadigi acik. bolgedeki internetin yavasligindan dolayi yapilan bir protesto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 benim quiknetim döver abi o kuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 100mbit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Bone said: eski haber bu, her sene değiştirirler başka bir ülke yazarlar. 100mbit internetle güvercini yarıştırsınlar bakalım, güvercine 1TB'lık harddisk bağlasınlar, Londra'dan Hong Kong'a yollassınlar. O sırada 100mbit ile internetten 1TB'lık downloada başlıyalım. Bakalım hangisi daha hızlı bitirecek. Denedik. Güvercin 12 cm uçabildi. Haklıymışsın. Bi de butu elimizde kaldır hayvanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kapasite ile mesafeyi yükseltiyorsun da güvercini, kartal neden yapmıyorsun bone? 1000 / 4 = 250 kere fazla artırmışsın kapasiteyi mesafe ondan da fazla güvercin * 250 desen ki bu minimum artış oranı: jumbo jet oluyor concorde ile götür o hdd i, daha önce varır derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 hmm benden önce "kartal" yazan çıkmış, google sevmeyecek mesajımı, kopyalanmış içerik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Benim upload cok yavas ya. Guvercin gecer beni eger rapid'e upload edersem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kartal değil doğan dedik zaten dyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 DynamicK said: kapasite ile mesafeyi yükseltiyorsun da güvercini, kartal neden yapmıyorsun bone? 1000 / 4 = 250 kere fazla artırmışsın kapasiteyi mesafe ondan da fazla güvercin * 250 desen ki bu minimum artış oranı: jumbo jet oluyor concorde ile götür o hdd i, daha önce varır derim ben. katılıyorum.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sembolik bişeyde niye bu kadar hırs yaptınız iddalaşıyosunuz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ben de yemeksepetinden sipariş verecem, sonra koşup köşedeki büfede yarım ekmek yaptırıp eve dönecem. Sipariş ulaşmamışsa internetten hızlıyımdır. qed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 BloodyBeast said: sembolik bişeyde niye bu kadar hırs yaptınız iddalaşıyosunuz anlamadım yok canım, ben iddalaşmıyorum öyle algılandıysa kusura bakmayın. sadece fikir paylaşıyoruz, öyle değil mi? :) yemeksepeti ve köşedeki köfteci de başka bi yol tabi, sonucu bekliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar