Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş-Kayserispor 19.09.09 @ 21:00

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

applev0dka said:

KAYSERİSPOR'UN İSTANBUL'DA GALİBİYETİ YOK

Beşiktaşımız, Kayserispor ile İstanbul'da yaptığı 14 lig maçından 12'sini kazanırken, 2 maç berabere bitti, Kayserispor hiç galip gelemedi.

İlklerin takımı, Beşiktaş.

feneri geçen sene 4-1 kadıköyde yenmişti. hatta sarı kırmızılı bir takımın kadıköyde uzun zamandır aldığı ilk galbiyetti. darısı bu sene bizim başımıza.

bu ilk galibiyet yanlışına maratonda da düştüler.
Sosyal ağlarda paylaş

yenilmişiz
puan alamamışız
takımımız berbat durumda. beşiktaş taraftarı uzunca çok uzunca bi süreden sonra ilk defa bu kadar çileden çıkmış.
şurda dalga geçenler haklı. ben kendi takımımla bile dalga geçiyorum. ama sizin kalkıpta o dalga geçenlere hala dil uzatmanız daha bi komik. çünki haksızsınız.
laf atan fb ve gs liler bizden iyi durumda ve haklılar
bize laflar hazırlıyolar.
sizinde onlara saldırmanız üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

slayer__ said:

Baggio said:

applev0dka said:

KAYSERİSPOR'UN İSTANBUL'DA GALİBİYETİ YOK

Beşiktaşımız, Kayserispor ile İstanbul'da yaptığı 14 lig maçından 12'sini kazanırken, 2 maç berabere bitti, Kayserispor hiç galip gelemedi.

İlklerin takımı, Beşiktaş.

feneri geçen sene 4-1 kadıköyde yenmişti. hatta sarı kırmızılı bir takımın kadıköyde uzun zamandır aldığı ilk galbiyetti. darısı bu sene bizim başımıza.

Sosyal ağlarda paylaş

slayer__ said:

"Kayserispor'un İstanbul'daki gelmiş geçmiş ilk galibiyeti" yazmıyor zaten cümlede, "BJK-Kayseri arasında İnönü'de oynanan 14 maçta" yazıyor. Önce Türkçe öğrenelim, sonra millete "yanlış yaptılar" falan diyelim :p
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

sostizm said:

valequenta said:

federasyon kurulmadan önceki 2 sene 7-8 takımlık ligde birinci olan bjk'yi şampiyon ilan edip 2. yıldızı takmaları

pehh...

Lig mi? LİG DEĞİL mahalli organizasyon. İzmir takımları yok anadolu takımları yok, kedi aranızda oynayıp şampiyon çıkartmışsınız.

ben bunu bilmiyorum nedir bu ? yurtdisindayim 9 senedir kacirdimmi nedir bir seyleri.. ben 10-11 saniyordum bjk sampiyonlugunu.

şöyle kısaca anlatayım, TFF sitesinde "Türkiye 1. Futbol Ligi şimdiki adıyla Turkcell Süper Lig'in başlangıç tarihi 1959 olarak kabul edilir" yazmaktadır.

Aynı zamanda "Türkiye 1.Liginin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır. "

yazmaktadır. 2002 yılına kadar BJK'nin 9 şampiyonluğu vardı ve bu kararı çıkartarak 2. yıldızını takmıştır. Peki o zaman 1956 öncesi de kabul edilsin şampiyonluklar dendiğinde ise gerekçe olarak BJK'nin Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmiş olması gösterilmekte. Ama işte işin saçma tarafı bu durumda şampiyonluğun Profesyonel Lig'e göre değil Avrupa'ya katılmaya göre belirlenmiş olması gerekiyor. E burda da o zaman her Avrupa'da temsil eden şampiyon sayılsın, ya da şampiyon olursak ama ülke puanından dolayı Avrupa'ya gidemezsek o zaman şampiyon sayılmayalım gibi mantık hataları oluşuyor.

Bu konuya da "başarıya aç gsliler" diyen beşiktaşlı arkadaşa kendini sorgulaması için girdim yoksa konuyla alakası yok tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

yenilmişiz
puan alamamışız
takımımız berbat durumda. beşiktaş taraftarı uzunca çok uzunca bi süreden sonra ilk defa bu kadar çileden çıkmış.
şurda dalga geçenler haklı. ben kendi takımımla bile dalga geçiyorum. ama sizin kalkıpta o dalga geçenlere hala dil uzatmanız daha bi komik. çünki haksızsınız.
laf atan fb ve gs liler bizden iyi durumda ve haklılar
bize laflar hazırlıyolar.
sizinde onlara saldırmanız üzücü.

kermiti hiç bu kadar boynu bükük görmemiştim. =(

üzüldüm lan.
Sosyal ağlarda paylaş

34 haftalık futbol maratonunun sonunda şampiyonluğun gelmesini herhangi bi takım için şansa bağlamak cahilliktir başka da bişey olamaz.şans dediğin nedir abi, dışarıya giden top zemindeki taşa çarpıp rakip kaleye mi girdi, rakip kaleci tuttuğu topu içeri mi attı, kötü oynadığımız bi maçta 2si tamamen kaleci hatasıyla 3 tane gol mu bulduk? yoksa en önemli derbiye bile şampiyonlu8kta büyük pay sahibi olan nobre, bobo, holosko, tello, ibrahim toraman ve hatta delgadodan eksik başlamadık mı? gs maçından sonra yine yüksek tempolu manchester maçına çıkmadık mı? bundan sonra ıslak zeminde daha çok fizik güce dayanan kayserisporla oynamıyomuyuz bu kayserispor arayıda boş geçmiş bi takım, arda turan 3 maçtır sahada yürürken bunu herkes yorgunluğa bağlıyoda aynı şey beşiktaş için neden söz konusu olmaz.Tamam şuanki beşiktaş bu kadrosuyla teknik kapasite olarak gs ve fb den kesinlikle daha zayıf bi ekip fakat fizik güç olarakta üste çıkar.fakat md ye bağladığım hala oluşamayan temel kadro ve geçen senenin çekirdek kadrosunun bir türlü 3maç üst üste oynamaması enazından anadolu takımlarına karşı alınan kötü skorların temeli bana göre.Ama 34 maçı şansa bağlamak tekrar ediyorum futbol cahilliğidir , futbol bilgisi oluşmayanların bulunmayanların izlediğini anlayamayanların ve olan olaylara sebep göstermekten yoksunların uydurduğu mazerettir.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

nihatın direkten dönen topu

finkin penaltı noktasından dışarı vurduğu şut

tellonun kalecinin üzerine giden şutu

ve buna benzer bir kaç pozisyon daha

bunlar gol olsaydı sanırım bugün herkes çok farklı şeyleri konuşuyor olacaktı

şampiyon olduğumuzda da bjk nın futboluna, tüpçüye, denizli ye sövüyordum, hala sövüyorum, 10-0 da yenseydik söverdim, manu yu yenseydik de söverdim.deli oluyorum bjk gibi bi takım, camia, o kadar para nasıl bu kadar kötü yönetilebilir, takım bu kadar kötü olur
Sosyal ağlarda paylaş

Bayram seyran demeden maclarina giden taraftarina uzuluyorum baska bisey degil. Bu kadar KOTU transferlerin sonucunda sonuc ne olursa olsun cok kotu bi baslangicti zaten en basindan. Dun eski menejeri sinanda soyledi ve hak verdim adama. Ayni gomlegin ayni renginden 3 tane var besiktasta ama altina pantolonu yok gibi bisey dedi.
Onun disinda Denizli hic orali degil ya olcak is degil. Koca camia cikarin atin hala eline bakiyosunuz adamin. Benden bu kadar diyo adam, isteksiz ve amacsiz. Bu bayramla vs. arayi toparlar artik bjk.
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

harrykewell said:

nihatın direkten dönen topu

finkin penaltı noktasından dışarı vurduğu şut

tellonun kalecinin üzerine giden şutu

ve buna benzer bir kaç pozisyon daha

bunlar gol olsaydı sanırım bugün herkes çok farklı şeyleri konuşuyor olacaktı

şampiyon olduğumuzda da bjk nın futboluna, tüpçüye, denizli ye sövüyordum, hala sövüyorum, 10-0 da yenseydik söverdim, manu yu yenseydik de söverdim.deli oluyorum bjk gibi bi takım, camia, o kadar para nasıl bu kadar kötü yönetilebilir, takım bu kadar kötü olur

Ben anladım, bizim türk taraftar nerenin taraftarı olursa olsun, küfretmeyi ve beğenmemeyi seviyor. Bizim Liverpol taraftarı gibi taraftarımız olunca liverpol gibi takımlarımız olacak. Önce SİZ destek vermeyi ve sevmeyi öğreneceksiniz sonra takımlar gelişecek.
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

geçen yıl bjk şansa şampiyon oldu dedim bir ton azar işittim.alın işte bu maçlarda kanıtı.asbaşkanı bile diyor bunu.geçen yılda şampiyonluğa oynayan sivasspor la bu sefer kümede kalmak için yarışırlar artık
ya gs lisin ya fb li farketmezde o zaman siz geriden geldiniz diye biz şansına şampiyon olduk.2003te arayı açtığımızda da şanstı bab.Hatta 1989-90, 1990-91 ve 1991-92'de şanslıydık 3 kere üst üste şampiyon olduk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...