pogodi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ne kadar saçma bi topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Fistan said: mavi zaten fakir kotu. reklamda fakirleri germiş işte. bekliyordum ne zaman söyleyecek diye eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Tenekeadam said: Lan dar erkek kotu olur mu olm.Hangi delikanlı giyer lan tayt gibi kotu.Hadi kızlara bol kot yaptın tamam.Erkeklere tayt gibi kot ne alaka olm.Bu fikir kimden çıktıysa ağzına ağzına vuracan.Manyak adam ya.Oldu olacak,kot etek altı tayt çıkar erkeklere. dar kot testislerede zarar terbiyesizler üreme yetenegimizi kaybedelim diye yapmıslardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 maviyi severim de reklam çok apaçi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 gittim levi's aldım kotlarımı bugun. böyle itici tipleri çıkarıp reklam yapmışlar ya. ecnebilerin reklamları gibi olsun demişler de tüy dikilmiş. böyle yapılır reklam: http://www.youtube.com/watch?v=wNL8IBRIjko&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 genc istanbullular tepkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Holy said: İstanbul'lu olmayanlar nasıl kıskanmış ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 @Masquerade omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Burası İstanbul ama adamı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 reklamın mesajı da burda zaten. burası istanbul, nası giyinirsen giyin kimse sallamaz. her an her şey gelebilir başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ben şeyi çok seviyorum İstanbul sux, falan triplerinde olup, lan burda yaşanmaz diyip, izmir süper lan, maraş süper lan, bursa süper lan, falan triplerine girip daha sonra buraya geldikten sonra ayrılamayan insanlara bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 istanbul sux diyenlere ağzının ortasına yumruğu geçirip dişlerini yedirmek lazım kıyaslanamayan bi şehir olduğu için izmir sux =/ ama urfa süper ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 istanbul'un tadını alan bi daha bırakamaz. kunteper canavarı gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi net türkiyede yaşıyorsan istanbuldan başka yerde yaşanmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kermit said: istanbul sux diyenlere ağzının ortasına yumruğu geçirip dişlerini yedirmek lazım kıyaslanamayan bi şehir olduğu için izmir sux =/ ama urfa süper ! senin akıp veremediğin ne ya izmirle güzelim şehirimizi niye sevmiyon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sizin yüzünüzden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yapma iyi insanlarız biz kızlar güzel şehir güzel cantlar neden güzel olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 istanbul > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 istanbul > kadıköy > fenerbahçe > kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 İzmir in kızları çok soğuk ve burnu havada lan bence.Ayrıca biraz da sinsiler.İstanbuldaki kızlar(İstanbullu olanlar değil sadece İstanbuldakiler)daha samimi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 SİZİ SEVİYORUM İSTANBULDAKİ KIZLAR TAKSİMDE FOTOĞRAF ÇEKERKEN OBJEKTİFE GİRİP POZ FALAN VERİYORSUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 lan, gören de izmir'le istanbul'da full şehrin yerlisi yaşıyor sanacak. burada "istanbullu'ları kıskananlara baaağk" diyen adam da gelmiş kütahya'dan mesela (attım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 İstanbul'un yapısı daha kozmopolit.Her türden bir adaptasyon olur imkanın varsa. İzmir ise herkesin harcı değil.Yani İzmirlilerin yeri orası, İstanbul Türkiye'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 tartışmaya gerek yok istanbul rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar