Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EuroBasket'09 Türkiye - Yunanistan 18/09/09 19.15 Çeyrek Final

toggie

Öne çıkan mesajlar

ribaunt yok
hucum yok
enerji yok
faul atisi yok
bir suru pas verirken top kaybi var
hido dedigimiz yildizimiz cok kotu
ersan durgun
uzunlar faul problemli
hakemler garip

buna ragmen 2 sayiyla yenildik = yunanistanda bir bok yokmus bosuna yenildik denebilir.

toronto su maclar ile karar verseydi sonuc ne olurdu hido icin dusundurucu :)

ama soyle bir sey var yenseydik dahi ispanya bizi ezecekti orasi kesin :(

ha nedir 3 veya 4 olurduk ama su takim icin bence o bile basarisizlik olurdu. cok iyi takimiz bence ama son saniyelere panik yapip bir garip giriyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya son hücumda neden mola almadık onu ben de anlayamadım(mola hakkımız dolmuş olabilir) da Hidayet'e bu kadar yüklenilmesine karşıyım adam son şutu sokamadı ama maçın oraya gelmesinde büyük payı vardı.O 4 saniye olayı maçı değiştirdi ama bizim kenar yönetiminin de hatası kalkıp itiraz bile etmediler ayrıca orada Sponoulis in şut kullanacağı çok belli zaten allahın belası adamın yaptığı tek şey üçlük sokmak.

Tanjevic i genel olarak severim ama adam son hücumları çizemiyor ya belli zaten,uzatmayı getiren baskette Ender in kendi çabasıydı

ayrıca böyle sistemi olan turnavaya da kafam girsin affedersiniz namağlup giderken 1 maç yenilince çeyrek finalde Yunanistan,yarı finalde İspanya geldi.Son 2 avrupa şampiyonu lan bunlar.Böyle olacağına bi maç yatsaydık bari Slovenya gibi adamlar kıçını yaya yaya yarı finale çıkacak şimdi.Ya da ne bileyim 4. olup fransayla eşleşsek bile bundan iyiydi yani.Aynı galibiyet oranına sahip olduğumuz takımlar şimdi yarı finalde hatta bunlardan Sırbistan ve İspanyayı yendik.Çok saçma değil mi ya birtek ben mi anlayamıyorum olayı
Sosyal ağlarda paylaş

maçın sonlarına yetişebildim allah kahretsin ki.
o hakem olayları yunan takımlarının maçlarında normal. adamların gayet etkisi var sahadaki ve masadaki hakemler üzerinde, çok öyle yeni bir durum değil malesef. çok üzüldüm ama yahu, 2 maç üst üste göz göre göre gitti benzer şekilde. şu turnuvada o kadar ettiğimiz mücadeleye, art arda iki maçta son toplarda yazık ettik ona üzülüyorum.

bitirdiğimiz/bitireceğimiz yeri kesinlikle hak etmiyoruz, ama slovenya maçında yenilmeyecektik işte. akılsız başın cezasını ayaklar çeker hesabına geldik. konuşulacak edilecek çok şey var aslında iyisiyle kötüsüyle. özellikle hücum ve maç sonu oynama konusunda. ama onları da maç sonrası heyecanla değil de turnuva bitiminde uzun uzadıya konuşmak en sağlıklısı. bu turnuva sonucundan dolayı kelle istemek yerine, hataları görmek lazım.

seneye dünya şampiyonası var ve bu kadroyu senelerdir oraya hazırlıyoruz. bu turnuvada bence gayet de ümit verdi kadro genel olarak. umarım bu turnuvanın etkisi oraya olumlu yansır.
Sosyal ağlarda paylaş

_Mikael_ said:

ayrıca böyle sistemi olan turnavaya da kafam girsin affedersiniz namağlup giderken 1 maç yenilince çeyrek finalde Yunanistan,yarı finalde İspanya geldi.Son 2 avrupa şampiyonu lan bunlar.Böyle olacağına bi maç yatsaydık bari Slovenya gibi adamlar kıçını yaya yaya yarı finale çıkacak şimdi.Ya da ne bileyim 4. olup fransayla eşleşsek bile bundan iyiydi yani.Aynı galibiyet oranına sahip olduğumuz takımlar şimdi yarı finalde hatta bunlardan Sırbistan ve İspanyayı yendik.Çok saçma değil mi ya birtek ben mi anlayamıyorum olayı

Aynen..
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

ahahaha toggieye yüklenin lan! benim kaybettirdğim maç bu kadar önemli değildi :D

E oha, sayende Yunanistan'la eşleştik arkadaşım. Hadi bu yunanistan'ı (hakemler müdahale etmeseydi vs..) normal şartlarda yenseydik bile İspanya gelecekti. Slovenya'yı yenseydik kolay kolay çeyrek-yarı derken finalde olacaktık. BAN PLS!! :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Sen 1/5 serbest atış yüzdesiyle oyna -ki genel olarak atamaz ömer- boş hücumları 3'lük ile bitirmeye çalış, hücum rebound'u al 24'ü beklemeden acele acele oyna ve topu kaybet, bir tane bile adam akıllı savunma rebound'u alama sonra da yok öyle yok böyle. Adama böyle kapak yaparlar efenim.

Geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

o diilde o son üçlüğü yemeyecektik

abi son üçlük felan süpriz değildiki sıpanulisin eli sıcaktı ha bire atıyordu adamın atması pek süpriz olmadıda ömer turnuva boyunca serbest atışları heba etmese maçları normal sürede alacağız zaten neyse onu geçtim hedo sıçtı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...