bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Merhaba, Durust olmak gerekirse bilgisayar toplama konusunda her zaman fail olmus bir kisiligimdir. Ne zaman heves etsem, bir sorun cikmis; "O sisteme, o islemci dusuk gitmis" , "Keske xxx degilde, yyy alsaydin, o sisteme gitmemis, cok performans kaybediyor" tarzi yorumlar almisimdir. Bu yuzden kendimi son aldigim laptop hazirdi ki, bunda bile fail ettigimi soyleyebiliyorum.. Neyse, kisaca konuya giricek olursak, kiz arkadasima mmo oynayabilicegi bir masaustu almak istiyorum, fiyatin uygun olmasi amaciyla gitti gidiyor'u kurcaladim ve su bilgisayari buldum.. http://urun.gittigidiyor.com/G31-anakart-E8400-512MB-HD4830-4GB-RAM-320GB_W0QQidZZ20686427 Linke bakmak istemeyenler icin, donanim soyle: donanim * Gigabyte G31-S2L anakart * Intel Core2 Duo E8400 3.0 GHz işlemci http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLB9J * Glacialtech Igloo Silent sessiz işlemci fanı * 512MB HIS HD4830 ekran kartı - kartın monitör çıkışları 2 adet DVI - analog monitörünüz varsa 5-10 liralık bir dönüştürücü almanız gerekir. İncelemesi ve skorları aşağıda. Bilmeyenler için : bir ekran kartının Guru3D.com'da incelenmesi bile ne kadar iyi olduğunun göstergesidir. http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4830-review-his-technology/ * 2 x 2GB DDR2 Kingston RAM - XP nin neden 3GB RAM den fazlasını görmediğini, Vista SP1 ve Windows7 nin nasıl 4GB gördüğünü google'dan araştırıp öğrenebilirsiniz. * 320 GB 7200 RPM Harddisk * DVD-RW * Windows XP ( Vistada DX10 oyun oynamak varken neden XP istendiğini anlamıyorum, ama müşteri sizsiniz ) Uyumluluk, performans ve fiyat acisindan yorumlarinizi bekliyorum, bu sefer bilen insanlarin yorumunu ve onayini alarak satin almak istiyorum. Ayrica satilan parcalarin niye garantisiz oldugu ile ilgili bir fikriniz var mi? Altinda bir sey aramak gerekir mi? Tesekkurler simdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 www.akakce.com burdan sıfır parça olarak kabaca bi bakdım sattığı parçalarada hemen hemen aynı paraya geliyor sıfırı ile.bu satılanların garantisini veremiyorsa çalıntı 2.el, sorunlu parçalar olmadığı ve yarın öbürgün elinde patlamayacağı ne malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 o ekran kartıyla mmo yu başaramazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 konular listesinde tepede asılı bir konu var. linki: http://forum.paticik.com/read.php?6,3430982,4302854,page=67#msg-4302854 konuyu kilitlemiyorum ama orayı okursan ve oradan devam ederseniz daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ya bende bişi yazim de yanlış olmazsa.mmorpg lerin çoğu çok güçlü sistem istemiyor.eğer oynayacağı başka bi oyun yoksa öle pahalı ekran kartı takılmış modellere bakma.ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamayalım arkadaşlar. PS. tüketim çılgınlığına kafayı takmış durumdayım o yüzden her an fırlayıp "alma nie alıyon ihtiyacın varmı" yazabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Geforce 2XX serisine hayranım, CUDA, Physx felan var dahili olarak. Ama fiyat performans konusunda ATI Radeon HD 4850 X2 ve 4890 çok iyi gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bence de Physx ve Cuda baya önemli zoom playerda HD oynatırken bunlar açıksa 3 kat azalıyor işlemci yükü (24 iken 8 yiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ZaCk said: ya bende bişi yazim de yanlış olmazsa.mmorpg lerin çoğu çok güçlü sistem istemiyor.eğer oynayacağı başka bi oyun yoksa öle pahalı ekran kartı takılmış modellere bakma.ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamayalım arkadaşlar. PS. tüketim çılgınlığına kafayı takmış durumdayım o yüzden her an fırlayıp "alma nie alıyon ihtiyacın varmı" yazabilirim. Örnek vermek gerekirse WoW çok güçlü sistem istiyor. Grafiklere falan bakıp da aldanmamak lazım, işlemci ve gpu canavarı çoğu mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar