Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parreira-Del Bosque


eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

LoL bLaq =)
abi biriyle hararetli bi şekilde telefonda tartışıyordum katıla katıla gülmeye başladım =) bakmamak lazım telefonla konuşurken kız dio ne gülüyorsun manyakmısın sen diye kapattı sonra gene aradım =)

parreira del bosque kadar ne yapmış yahu?? lorant daha kariyerlidir belki onada bakın bi...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...

[Bu mesaj blackchaos tarafından 13 Haziran 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eee yani anlamadım ne demek bu şimdi.Bak ben Beşiktaşlıyım ama cok gerçekçiyimdir.Ve herzaman olduğu gibi bu konuyada oblectif bakıyorum.Ama brezilya teknik direktörü olmak Brezilyalı olmanın beraberinde getirdiği bişeydir.Önemli olan bi turnuva da Şampiyon olmakmıdır yoksa bir sene boyunca uzun bi süreci hep önde bitirmek midir.Yani lig kupa ve şampiyonlar ligi daha uzun süren istikrar isteyen bi durum deil midir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spor bölümüne hoşgeldin Hickman, yenisin galiba.. Fenerliler ve Sabo'nun BJK'nin kadrosundaki bir isme olumlu yaklaştıklarına daha şahit olamadık, boşuna çabalama yani..

2 İspanya Ligi Şampiyonluğu, 2 Şampiyonlar ligi şampiyonluğu, 1 Super Cup, 1 Kıtalararası Kupa sahibi olmak da ne ki..

"O real'i saboya da fizbana da verseler onlar da alırdı bunları.." derdik tabi biz de 10 yaşındayken..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şampiyon hoca kovulmaz.Bak futbolu biliyosan sen de biliyosundur;İspanya takımları değişikliği seven takımlardır.Bu sene benitez valencia yı şampiyon yaptı ama valencia sözleşmesini uzatmak için yırtınmadı.Zaten Real Madrid te del bosque yi değişiklik olsun diye yollarını ayırdı KOVMADI.Bu avrupada alışılmış bi durumdur Barcelona Ronaldo dan vazgeçiyosa herkes herkesten vazgeçer.Böyle büyük takımlarda del bosque nin yaptığından daha fazlasını yapamazsın gönderiliyosan yeni heyecan içindir.Ama sen hala ben haklıyım diyosan ben bi daha bişey demem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hickman, 13 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Feneri şampiyon yapmış daha ne olsun iki şampiyonlar ligi iki ispanya şampiyonluğu,1 ispanya kral kupası,1 süper kupa,1 kıtalararası şampiyonluktan daha önemli degil mi sahiden.yaw gülecem şimdi.


Fenerın kadrosıyla Realmadrıdın kadrosu aynımı Realmadrıdın kadrosunu alan herkese cıkar oralara[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kariyer denmis bu olayda,sonuc olarak parreira dunya kupasi'ni alirken brezilya favoriydi.o yuzden del bosque real madrid ile heralde alir o kupalari demek bana gore yanlis.birisi avrupa'nin klup bazinda en favori takimi,digeri de uluslararasi alanda dunya'da favori.
benim gordugum del bosque'nin kariyerinin daha iyi oldugudur.ayrica bu real madrid gibi takimlari avrupa sampiyonu yapmak kolay zaten gibi bir hava sezindim,lol diyerek geciyorum.
parreria olsaydi belkide her sene cl'yi alirdi real madrid :) , kariyerden bahsediyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
2sininde kariyeri aynı bence ama oyun anlayışı oynatışı bakımından Del Bosque'yi daha çok beyeniyorum[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herkes aynı şeyi söylüyor.
Peki madem o kadro iyiydi o kadroyla herkes aynı şeyi yapardı...

neden?
Bu sene Cl de elendi Ligi 4. bitirdi?
Del Bosque nin istediği hiçbir transfer yapılmamış.Başkan Perez popüleritesi için gidip nesta yerine ronaldoyu almış.Savunmada kaybetmiş.
Del bosque CL yi alamadı ama İspanyada Şampiyon oldu.
Bu yüzden kovuldu.
ve geri çağrıldı ama gitmedi.

Parreira Brezilya ile Dünya kupasını aldı.
Sadece bunu 7 maç oynayarak kazandı.
bir klup başarısıyla bir milli takım başarısını bir tutmak çok saçma bence.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cico arkadaşım tamam güzel söylüyosun.Real madrid in kadrosula fenerin ki aynı değil.Peki arkadaşım denizli sporla valencia bilbao mu aynı yoksa valencia veya barcelona ile beşiktaş mı. güldürme beni ispanya dünyanın en zor ligi.Heee ama belki manchester , milan , bayern munich i yenmek daha kolay tabi canım kayseri denizli beşiktaştan falan haklısın.Yapmayın allahınızı seversiniz.blackchaos senin söylediklerinde tamamen doğru tabii ama ben farklı bi açıdan değerlendirdim olayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kupaya bakar bu.
2 cl 2 ispanya kupası 1 kıtalararası 1 de süper cup
4 sene içersinde!!!

parreira
fb ile şampiyonluk yaşadı Brezilyaya dünya kupasını aldırdı 7 maç oynayarak.

eee???[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikisini de sallayın türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör fatih terim dir!

NO ATTACK![signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!


[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 14 Haziran 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...