Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 4. Sezon

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

Dragonmax said:

oha ya, yeni izleyebildim son bölümü. öeh abdül azına tükürim.. poalata bişe olamaz da abdül bilemicem. ama bence badülde ölmicek. hatta belki abdülün aklı başına bile gelebilir ama gelse de gelmese de ekime kadar artık, kimse güvenmez şerfsize

aynen ama haftalardır diyorum ölsün bu abdül.
hem polat ön plana çıkar biraz daha çünkü artık hep savunmada herkes düşman arkadaş.
birini öldürmeye gidiyor bi nane yiyemeden geri geliyor.
anlamsız şekilde.
bi de ne o öyle son bölümdeki amatör ve basit sahneler.
adamlar keleşle ateş edio. polat ayakta haydi bremen diye.
bir iki üç tey tey.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Kojiroh said:

abdül

Ölmedi kankuts.
Haftaya "yea ünsal burda diye makineyi çektik öldü sansınlar" diye bağlicaklar.

aynen banada öle geliyor bariz numara cünkü polat üzülmedi ve üzülürken onlara bakışıda anlamaları içindi ama anlamadılar yani. o arada göstermediler .ama doktorla konusma sahnesı var kesin gösterilmeyen.
Sosyal ağlarda paylaş

abdül kesin ölmedi bencede ama bölüm çok yalandı. hastanede çekmişler bütün bir bölümü, araya da flashforwardlar koymuşlar. yuh dedim. bu kadar beleşçi mezarcı bi bölüm daha olamaz..

bunnar kesin yeni film yapıyolar, dizi masraflarından kısıyolar böle böle sölim size.. bi de senaryoyu da fena yavaşlattılar kitlediler. kesin bu aralar bişilerle ilgili bi film çekiyolar, onuçakıcaklar..

ve film harika olucak bence. yani olmak zorunda. baksanıza dizi bölümlerine bile kuruş para harcamıyo adamlar.. artık efekte mefekte bassınlar parayı filmde ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...