Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abi bu forumda hep su oluyor önce bir dalga geçiliyor yada birşey savunuyor sonra biri cıkıp tersini savunuyor arkasından herkes aynı şeyi söylemeye basliyor :D Benim yorumum fatih terim apayrı bir boyutta. 40 yıldır ingilizce biliyorum edasında . He bide basın toplantısından önce tercuman istemem demiş... Tuncay'ın öyle bir şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 adamın işi futbol ingilizce konuşmak değil ki, çok sempatik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Adiemus said: Mimikler falan andiriyor ama terim gibi olmasi mumkun degil. AHAHHAHA ilk 20 sn sugar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ahhahahhaha çok eğlenceli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yalnız gayet iyi konuşmuş, helal olsun. geliştirmiştir 1.5 yılda zaten muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 dalga geçiyosunuz da ben de gülecek bir şey göremedim acıkcası, sonuçta ingiltereye gitmeden önce muhtemelen 0 ingilizce biliyordu oraya gidince yavaş yavaş öğrenmiştir. imparator fato ise bir efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 tuncay iyi çocuk. elinden geleni yapmış ve çok zor duruma düşmemiş bence de gülünç evet de kıçıyla gülenleri hiç anlamadım ronaldo süpermiş. artiz nasıl replik kesiyor reklamda aymkristianoronaldo,blabla diye eueheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 abi ingilizce biliyorum diyip de şu kadar konuşamayan adamlar gördüm sürüyle bu gene iyi, kaldı ki anlatmış derdini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 reyou said: Adiemus said: Mimikler falan andiriyor ama terim gibi olmasi mumkun degil. ben bunu mp3 attim lan :D dinledikce kopuyorum. Ahaha efsaneymiş bu klip...Başı süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 gevurlarda da hiç anlayış yok kardeşim. adam anlamıyo işte kelimeyi hala confidence diyosun başka şekilde anlat herkes senin gibi şakır şakır ingilizce konuşmak zorunda değilki uyuz oluyom bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 çok güldüm lan ahaha fatih terim tuncayı ezer. tuncayın ingilizcesi çok kötü. ronaldonun saçına sıçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 okuz bildigin iste. otur 2 ay kursa git bisey yap hic mi zamanin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Yeni format attım, ne yapıyoduk şu dns leri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 4.2.2.3 4,5,6 da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Şıp demiş terimin burnundan düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 posibilitiğz,bik çensis,bik okazyonz,samtink layk det Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 AHAHAH izlemiim izlemiim diyodum ama arbi iyiymiş ingilzicesi uahdsua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 valla herifin bi caba gösterdigi belli. hic de bozuntuya vermiyo gayet rahat, helal o acidan. fatih terimden daha sempatik oldugu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sıfırdan başladıktan snr böle karşılıklı muabbet çabası fena diil ya .ama komik gelio tabi o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 i want to match! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 but anyway, now in the tabela, we have the seen the situation, now its second position and one point more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Last three games five points and after two games away...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar