wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 "social butterfly" said: ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amanyarebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 içerde şişlenmez. dışarda da şişlenmez. içerde o kadar parayla deli korurlar o herifi. para için herşeyi yapıcak müebbet yapan çok adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yooo özel koğuşta yatırırlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hücreye koymasınlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 NTVde hala canlı yayındalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 suanda bi arkadasımla konusuyorum, kendisi narkotikte komiser. suan tv de muammer gulerın solunda duran emnıyet genel mudurunun bıyıkları yapıstırmaymış sdfgsdfgsdfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sdlkjfslgdkjfglk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 cem garipoğlunu gösteriyolar şuan habertürkte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Aha çıkardılar götürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 gösterio tv'de cem'i. arabaya binişini falan gösterdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Zegna said: suanda bi arkadasımla konusuyorum, kendisi narkotikte komiser. suan tv de muammer gulerın solunda duran emnıyet genel mudurunun bıyıkları yapıstırmaymış sdfgsdfgsdfgsdgAHAHAHAHAHAAGASGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Olm niye bu kadar hayranlikla takip ediyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sonunda yakalandı lavucuk kurtulduk bunların tantanasından sükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 emniyet genel muduru undercover yapmış hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 "social butterfly" said: ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 adli tıp'a götürüyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Zegna said: suanda bi arkadasımla konusuyorum, kendisi narkotikte komiser. suan tv de muammer gulerın solunda duran emnıyet genel mudurunun bıyıkları yapıstırmaymış sdfgsdfgsdfgsdg JSDHFJKASHDFASDFASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Gaap said: "Tatar Ramazan" said: Sufi said: suçun işlendiği tarih önemli diye biliyorum ben. Suçun işlendiği tarih geçerlidir. Bu herif o esnada 18'i doldurmadıysa ve üstüne de hastaneden bir psikiyatri raporu ayarlarlarsa baya az yatar. Bu kadar güçlü bir aile o raporu bir şekilde çıkartır bence. biri bu adi iti ya içerde ya dışarda şişleyecek mi şişleyecek. tartışılacak bişi yok Maalesef o iş o kadar basit değil, "babysitter" korumalar oluyor içerde. Yani koğuşun kıdemlisine veya gözü kara tiplere parayı basıyorsun ve bodygardın oluyor devamlı. Bence bir bok olmaz bu lavuğa sülalesi bu kadar zenginken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bıyıklara gözüm takılmıştı zaten ama yapıştırma olabileceği hiç gelmemişti aklıma :D Cem'in de sakallar yapıştırma gibi, şalvarla fln takılıyordur o halde fatih semalarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 götürdüler firari şüpheliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yalnız bişi söylicem. bu adamın ailesinin de yargılanması lazım. eğer ki polisin haberi olmadan gelişen bi süreçse bu teslim edilmeye ikna süreci ya da karar verme süreci avukatların da yargılanması lazım bence. edit:teslim olmaya zorlandı diyo habertürk şimdi,demek ki irtibat halinde avukatlarıyla.resmen suç teşkil etmiyo mu şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abi ben şeyi anlamıyorum, biri açıklasın pls. münevverin bizi ne ilgilendiriyor? yani bunca aydır sırf münevver aşşağı, cem yukarı konuşuldu durundu. hayır ülkede kimse ölmese anlarım da, kendimi bildim bileli 3. sayfa haberlerinde birisinin başı kopar, birisi ölür, birisi delik deşik edilir felan. sonra da ertesi güne unutulur. nedir bunun özelliği. ne yani münevverin özelliği? anneme sormuştum da, "mutlaka bir üst düzey yetkilinin olayı çıkacak alttan" demişti ama öyle de olmadı. e ne yani, ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 elaidi said: boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 evet bone a katılıyorum kim bu münevver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar