Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 cnn turk goruntulu acıklamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Thraine_Numeheru said: nerden takip ediyorsunuz haberi NTV den takip ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Hukuk o kadar kolay bir iş değil. Yırtmak diye bir şey yok bu işte. Hafifleticiler hiçbirzaman o kadar hafifletici olamaz. Eğerki bu gencin bu suçu işlediği savcı tarafından kanıtlanırsa, hayatının çok büyük bir bölümünü cezaevinde geçirecektir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 teslım oldugu tarihmi onemli yoksa mahkeme kararının alındıgı tarihmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 herifn avukatları ne dicek acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Olayı yaptığı tarih önemlidir *bence* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 suçun işlendiği tarih önemli diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ben asıl nası bi savunma vericeğini çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Adam bir kaç dakikadır konuşuyor ama şimdilik dişe dokunur tek kelime etmedi. Çemberi daraltmışlar, çok zorlamışlar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yok ya prim çıkarmaya çalışıyolar kendilerine başka bişi yapmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Adam soru bile cevaplamıyor doğru düzgün.. Gitsin, yatsın, uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ben asıl cem garipoğlunun kafasını düşünüyorum şu an. o emniyet müdürlüğüne girerken. şu an falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hala biz yaptık ettik süperiz diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 çember lafıyla kendi çocuğunun katilini arıyormuşcasına aradık lafını da dakikada 98 kere tekrarlarması baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 serefsizler ya ne cemberi daraltmisşar adam yurt disinda derken elini kolunu salliyarak teslim nasil oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hala canlı yayın mı? nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 habertürk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sufi said: suçun işlendiği tarih önemli diye biliyorum ben. Suçun işlendiği tarih geçerlidir. Bu herif o esnada 18'i doldurmadıysa ve üstüne de hastaneden bir psikiyatri raporu ayarlarlarsa baya az yatar. Bu kadar güçlü bir aile o raporu bir şekilde çıkartır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 cnn turk haber turk vs hepsinde var ama canlı dııl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bütün haber kanalları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Acaba gerçekten yeni mi yakaladılar. 1 hafta içinde yakalanacak denmesi, birilerinin zaten yakalandı demesi, istanbuldan çıkması, teslim olması vs. kafa karıştırıyor çok. Bir de nasıl çıktıysa dışarı o şekilde geri girmiş de olabilir tabi, hiç sanmıyorum bu kadar zaman türkiyede kaldığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 acıkcası bende inanmıyorum TR de kaldıgına. cıktıgı gibi elini kolunu sallaya sallaya girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ntv daha fazla dayanamayıp kesti canlı yayını sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 "Tatar Ramazan" said: Sufi said: suçun işlendiği tarih önemli diye biliyorum ben. Suçun işlendiği tarih geçerlidir. Bu herif o esnada 18'i doldurmadıysa ve üstüne de hastaneden bir psikiyatri raporu ayarlarlarsa baya az yatar. Bu kadar güçlü bir aile o raporu bir şekilde çıkartır bence. biri bu adi iti ya içerde ya dışarda şişleyecek mi şişleyecek. tartışılacak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar