Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikada serviste dayak yiyen beyaz çocuk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce bunu haberlerde gördüm açılmadı zannediyorum aradım bu haberi

Çocuğun suratına yediği darbeler ve tepkisiz kalışı herkesin vur vur diye bağırması ve siyah çocuğun acımasız bi şekilde öldüresiye yumruklaması ardından ikinci bi çocuğun yumruklaması şeklinde gelişiyo olay.

Eğlence kısmına açıcaktım aslında da hadi dedim şimdi olgun rolü yapalım biraz sdfd

Godlike

http://digg.com/world_news/White_Student_Beaten_By_Black_Students_On_School_Bus

Mesaj tarihi:
White trash mısın Anubisath!!1

Yanlız olay koltuk kavgasından çıkmış, velhasıl Türkiye'de de liselerin çok bir farkı yok saçma sapan sebeblerle kavga çıkaran dandirik gençler işte =P
Mesaj tarihi:
my eyes have seen the glory of the trampling at the zoo
we washed ourselves with niggers blood and all the mongrels too
we taking down the zog machine jew by jew by jew
white man marches on

WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!
Mesaj tarihi:
Saeros said:

olay neymiş ki acaba, sırf beyaz olduğu için dayak yediğini zannetmiyorum

gerçi şu da ilginçmiş, youtube'daki yorumlardan biri

said:
You might think younger kids than this act better..not so. When my son went to his one year in public school before we homeschooled him, he was one of only 3 white kids on that bus and the kids were ages 5-19 on this bus. They bullied my 6 year old son and we did something about it, we pulled him out. I was a mentor in the schools for 6 years and it is as bad as you think.
Mesaj tarihi:
"nihal atsiz:" said:

" İki müsavi ırk olan Norveçli’ler ile İtalyan’lardan yüzer çift evlense doğacak çocukların aşağı yukarı yarısı Norveçli’ye yarısı İtalyan’a benzer. Fakat yüz Türk’le yüz zenci evlense doğacak çocukların hepsi zenciye benzer. Çünkü zenci aşağı ırktır. Tesâlüpte onun hususîyetleri üstün bir yer tutacaktır."

yaaaaaaaaaaaaaaa

yarinda ugrayin bana mezurayi hazirladim kafataslarinizi olcecem
turk olmiyanlari rokete bidindirip fezaya yolliycaz direk
  • Yeni Oluştur...