KahnX Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Az önce bunu haberlerde gördüm açılmadı zannediyorum aradım bu haberi Çocuğun suratına yediği darbeler ve tepkisiz kalışı herkesin vur vur diye bağırması ve siyah çocuğun acımasız bi şekilde öldüresiye yumruklaması ardından ikinci bi çocuğun yumruklaması şeklinde gelişiyo olay. Eğlence kısmına açıcaktım aslında da hadi dedim şimdi olgun rolü yapalım biraz sdfd Godlike http://digg.com/world_news/White_Student_Beaten_By_Black_Students_On_School_Bus
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 White trash mısın Anubisath!!1 Yanlız olay koltuk kavgasından çıkmış, velhasıl Türkiye'de de liselerin çok bir farkı yok saçma sapan sebeblerle kavga çıkaran dandirik gençler işte =P
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Beyaz çoçuğun karşılık verememesi demişsinde dikkat ettiysen o aracın cogundakiler siyahi idi, karşılık verseydi "öpüverirlerdi".
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 olgun olmakla alakası yok hakkaten komik bişey yok çünkü videoda. o zencilerin de allah belasını versin.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 my eyes have seen the glory of the trampling at the zoo we washed ourselves with niggers blood and all the mongrels too we taking down the zog machine jew by jew by jew white man marches on WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!WHITE POWER!
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 olay neymiş ki acaba, sırf beyaz olduğu için dayak yediğini zannetmiyorum
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ikinci çocuğu mümkünse 5-6 saat dövmek istiyorum.
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 beyaz olduğu için bunlara beyaz adamlık yapmıi dövmüş onlar da
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Saeros said: olay neymiş ki acaba, sırf beyaz olduğu için dayak yediğini zannetmiyorum gerçi şu da ilginçmiş, youtube'daki yorumlardan biri said: You might think younger kids than this act better..not so. When my son went to his one year in public school before we homeschooled him, he was one of only 3 white kids on that bus and the kids were ages 5-19 on this bus. They bullied my 6 year old son and we did something about it, we pulled him out. I was a mentor in the schools for 6 years and it is as bad as you think.
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 orada da zenci açılımı başlamış.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 beyaz cocuklar birbirini dovse mevzu olmaz, esas irkcilik bunu haber yapmak.
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 dun fox news de diyodu bu haber icin.. "not new" allahin irkci fasist kanali..
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 abı otobuste beyaz cocuklarda kalmış "eüeüheühe akut pekmezünüü" modunda tezaruıaat ediyoduki.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 amerikayla türkiye birbirine çok mu benziyor nedir.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bknz. atsizcilar vs niggaz nigga oldugu icin atilmsitir!
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 aquila said: beyaz cocuklar birbirini dovse mevzu olmaz, esas irkcilik bunu haber yapmak.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 "nihal atsiz:" said: " İki müsavi ırk olan Norveçli’ler ile İtalyan’lardan yüzer çift evlense doğacak çocukların aşağı yukarı yarısı Norveçli’ye yarısı İtalyan’a benzer. Fakat yüz Türk’le yüz zenci evlense doğacak çocukların hepsi zenciye benzer. Çünkü zenci aşağı ırktır. Tesâlüpte onun hususîyetleri üstün bir yer tutacaktır." yaaaaaaaaaaaaaaa yarinda ugrayin bana mezurayi hazirladim kafataslarinizi olcecem turk olmiyanlari rokete bidindirip fezaya yolliycaz direk
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Pardon da kendine benzeten ırk neden aşağı oluyor onu anlamadım? Onun geni galip geliyor işte nasıl bir aşağılık bu?
Öne çıkan mesajlar