Alis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Fena hemde çok fena kullanan var mi başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 sen nasıl kullandın yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Alpha.. bir arkadaşım alpha tester "galiba" nerden aldığını bilmiyorum, bana yolladı 10-15dk evvel ordan edindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 alpha versiyonu uzerinden mi yorum yapiyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 oha daha pişmemiş ki program çiğ çiğ kullanmışsın resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mum_Chamber said: alpha versiyonu uzerinden mi yorum yapiyorsun yani? ekleme: yoksa roadmap'e gore filan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ff guzeldir yav. bekle bi otursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 :O:O FF4 o.O' alfası nası güzelmi? sorun sıkıntı varmı? yoksa kurcam :) FF nin yeni versiyonlarını görünce çocuk gibi seviniorum ya eeheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 çiğ neki, daha avlanmamış programı yiyosun.. böle seke seke vahşi ortamında koşan programa diş atmaya calışırsan tadi kötü gelir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 fakat 3.7 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Adam 10 kere fail oldu yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 chip.com.tr de firefoxu 4 yapma anlatılıyordu. bazı program vs lerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 koruk daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 daha portakalda vitamin. opera ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ff chrome a göre hız açısından çok geride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Chrome'a göre yawaş mi ? 1dk Sen kaçıncı yüzyildasin ? Chrome sadece Google bazlı sitelerde hızlıdır bunun makaleleri binlerce net'de geziniyor istersen oku. Evet alpha malpha ama perf olarak imba diyeyim benchmark yapicam buraya yazicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bilmiyorum belkide benim kullandığım addonlardan dolayı yavaşlamıştır ff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ha bu arada ben açılış hızını diyorum. tarama hızı ile ilgili bi yorumum yok. birde kapatınca kapanmama problemi varki evlerden ırak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Firefox candır ya , bi kere kullanmaya başlayınca başka bişi kullanamıyorsun , her gittiğim bilgisayara yoksa ff indiriyorum hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben sırf adblock addonu için bile kullanırım ff u. ama bu aralar açılma kapanma problemleri yüzünden chrome main browserım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bide alışkanlık durumu oluyo bi süre sonra isterse 10 kat hızlı bişi çıksın inadına firefox kullanırım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bende çok uzun süre ff kullandım ama açılma süresi canımı sıkmaya başladı şimdi sadece chrome kullanıyorum bence daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Netscape vardı bi ara di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Alis said: Chrome'a göre yawaş mi ? 1dk Sen kaçıncı yüzyildasin ? Chrome sadece Google bazlı sitelerde hızlıdır bunun makaleleri binlerce net'de geziniyor istersen oku. hehe ne yaptın ya. fanboi'luk olmuş resmen. chrome hem browser açılışta, hem çoklu tab kullanımında, hem de internet sitelerinde kullanımda firefoxtan kat kat üstün. en hızlısı da safariydi en son. kaçıncı yüzyıldasın felan demişsin de, şöyle bir test var :D http://forum.paticik.com/read.php?6,4015467,4015467#msg-4015467 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar