Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Khelben said: HocaEfendi said: alttaki sıralamayı takip edin sorun çözülecektir.. C:Program FilesMSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın. çok teşekkürler. /solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 oha ynnız şunu farkettim sadece benim msn açılmıyo arkadaşın msnini açmayı denedim çatır çatır açılıyo bu nası bi olay la =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 öf o sorun benim de başıma gelmişti. bilgisayarda msnle alakalı ne var ne yok silip tekrar kurmuştum bu sefer açılıyodu ama bembeyaz bi sayfa şeklinde. eski msni kurup online olduktan sonra yeni versiyona geçince düzelmişti. senin şimdi öyle bi şansın da yok heralde eski msne geçmek gibi. o msnine girdiğin arkadaşlarına söyle senin msne kendi bilgisayarlarından girsinler bari. sonra o oluşan dosyaları kendi bilgisayarına kopyala dene falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yeni bi mail adresi alayım ben en iyisi. bu ne lan böyle =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bende açamıyorum şuan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kermit said: şu yukardaki işlem bi banamı yaramıyo lan ne kötü bi durum malesef banada olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 lan yeni msn aldım açtım iyiydi ilk 5 dk sonra durduk yere kapandı açtım 5 sn sonra yine kapandı bi daha açtım 5 sn sonra yine bu adamların telefon numarası varmı ana avrat söveyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 gokalp, yetosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ulan bi açamadık . Mecbur windows messengerdan giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bendeki friend list görünmemesine o dahil, en az on tane yol denedim; hiçbiri olmadı. dayanamadım mirandaya geçtim. ne güzel lan ufacık bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 communicationtube.net den girin sdkldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ettiğiim küfürleri anlatamam msn in hayatımda bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 redge said: ettiğiim küfürleri anlatamam msn in hayatımda bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum :) Çok önemli değil benim için ama yeni sürümü kullanmaya mecbur kalınca bende baya ettim :) Windows 7'de yeni sürümü kurduktan sonra sağ alta inmiyor msn simgesi sizde de öyle mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 lanet olsun çeto. görüntülü ve sesli konuşma eski sürümle gerçekleştirilemiyo artık. yeni sürümü seve seve yükledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bir ton cmd komutu vs. uğraştıktan sonra açılan msn kişi listesi gözüküp windows live açılıp 10sn geçmeden kendi kendini kapatır hale geldi ne kadar küfretsem az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ilk sayfada verdiğim yolu yaptığım andan beri msn acık ve hiç bi problem olmadı..xp sürümlerindenmi kaynaklanıyor diye düşünüyorum sizlerin problemlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 üff.. yükledim yeni msni. çok iğrenç ama.. bu arada ciddi bi problem çıktı şimdi de. yardım pls! - 2 tane hotmailim var. bitanesi geyik vs eskidne beri kullandım msn diğeri sadece iş ile alakalı yazışmalar için kullandıım hotmail. sadece mail oalrak kullanıorum. msn chat alakası yok. yeni salak msnde 6 mailiniz var dio. tıklıyorum. gidiyo iş mailimi açıo. o.O yav açık olan geyik adresim. onda 6 mail var. açıorum ötekini açıo bana. ne salaklıktır allahım annamadımki!! nası çözülcek şimdi bu. zaten bi halt anlamıyom bu yeni msnden. kim online kim değil bilemiyorum. üf irenç yaaa üff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Açılan pencerede logout olursan belki düzelebilir mi ki? MSN'in hiç bir türüne ısınamadım bir türlü. Sadece mecburiyetten kullanıyorum. (Gerçi artık Digsby kullanıyorum kişisel bilgisayarımda özel bir durum olmadıkça; msn, gtalk, facebook, icq vs. ne varsa açıyor tek başına.. pop3 fln desteği de var, fıstık gibi. facebook profilimdeki insanla bile chat yapabiliorm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 haa dur annadım. bak şöle yapıodum. geyik msn mail boxına direk msn den tıklıyodum IE den açıodu. bakıp kapatıodum. FF den de öteki maili sürekli otorumu açık bırakıodum. bu malak msn den tıklayınc direk FF açıo. onda da öteki mail açık olduu için o açılıo. ama iyi de şimdi mail boxlarıma girmek için paso şifremi giricem. ama çok saçma. ben sırf mail user pass girmemek için hotmail ekranından msn açıodum eskiden yav :S bu nası çözülcek piki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ya yeni msn yükleyince biw windows live search bar geldi IE 7 kullanıyorum nasıl kaldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 o uyarıyı alınca anasına avradına saydırdım msn'in. çok önemli bi konuşma içindeydim çünkü sdklf uzun sürdü yüklemeside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bana niye sormuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Dediklerinizi yaptım olmuyor en fazla 5 sn durup kapanıyo yokmu bi çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mal mal dönüp kapanıyor,kermit çözebildin mi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 beyler konuyu okumadım ama o sorunun çözümü combofix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar