fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Sufi said: "Pen Duick" said: Sam gelsene bu topice. Şikayet edip mesajı sildirme de gel yorum yap adam gibi. goldbären said: yandaş patiler böyle topiklere gelmiyor hiç. çok yalvarırsak iki satır CHP GELSE GG OLMUŞTUK DAHA MI İYİYDİ der giderler. sam meşgulmuş ben geldim. adam olsalardı da seçtirmeselerdi. adam olsalardı da halkına bu kadar uzak, bu kadar soğuk, bu kadar yabancı, bu kadar itici bi konuma düşürmeselerdi kendilerini. adam olsalardı da sosyal demokrasi, merkez sol, merkez sağ gibi çeşitli isimlerle hep aynı faşizmimsi ve statüko tutkunu politikayı ısıtıp ısıtıp önümüze sürmeselerdi. adam olsalardı da türkiye'nin şu son dönemlerde yapılmış, yapılmakta ve daha da yapılması zorunlu olan demokrasiye doğru yönelme adımlarını türkiye cumhuriyeti'nin en ucube en devşirme en ne olduğu belirsiz siyasi topluluğuna yaptırtmasalardı. adam olsalardı da insanları tayyip erdoğan'ın yüzüne mecbur etmeselerdi. akp isimli ucube siyaset yapısının başımıza gelmesinde ve bugün hala başımızda dikiliyor olmasında; şeriat gelecek tehdidi ve çağdaş yaşama aykırılık söylemleriyle insanların yaşama biçimlerinin zararlı ve aşağı ilan edilmesinde rol oynayan vural savaş'ından kemal gürüz'üne, ahmet necdet sezer'inden deniz baykal'ına kadar herkes sorumludur. hırsızın hiç mi suçu yok?
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 iktidara gelip orada kalma konusunda? hayır.
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Önce belirtiyim ben Akp'yi hiç sevmem ama şu tablo da en azından şuna hak veriyorum o kadar kdv,ötv indirimleri oldu ekonomi canlansın diye gelirin düşmesine neden oldu.. belki işsizliğe çare olmadı ama amacı buydu. Böyle açıkların olması gayet normal kriz zamanlarında ya işsizlik olacak ya da büyük mali açıklar olacak. Ha şu noktası var tabiki bu açıkların sebebi genişletici maliye politikası ile açıklanamaz ama sadece yanlış yönetim de değil.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Umuyorum ekonomik krizin faturasi halk nezdinde akp'ye kesilir. Adamlar demokrasiyle giderse turkiye kazanir. Aslinda ogullarinin firmalarini mirmalarini bi kurcalasalar halka bu adamlar nasil bu hale geldi diye belgeleyip sorsa muhalefet olur belki. Olur di mi nan? Hi?
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 olm yilan kivrilir gider, baskalarinin ustune kalir suc gene.
forçen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 satarlar 1-2 tane şirket, adınıda koyarlar özelleştirme diye hani nerde açık?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 forçen said: satarlar 1-2 tane şirket, adınıda koyarlar özelleştirme diye hani nerde açık? satçak bişey kalmadı ki lol
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bizim milletten bir halt olmaz.Gene seçilir bunlar.
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ya o deil de sen seçmiyosan ben seçmiosam kim seçio bunları anlamadım gitti.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 -AKP Cİ DEĞİLİM AMA................ şeklinde cümleye başlayanlar -ortamda ağırlıklı muhalifler varsa , tabii abi ibneler hırsızlar bunlar diyenler -rörörörö diye takım tutanlar -abi çalıyor da iş de yapıo bak yollara parklara.. yetio ztn ;p
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 scorch said: -AKP Cİ DEĞİLİM AMA................ şeklinde cümleye başlayanlar -ortamda ağırlıklı muhalifler varsa , tabii abi ibneler hırsızlar bunlar diyenler -rörörörö diye takım tutanlar -abi çalıyor da iş de yapıo bak yollara parklara.. yetio ztn ;p evet akpci değilim diye başladım çünkü öyleyim akp den nefret ediyorum ama şöylede bir gerçek var dünya da kriz var hükümetin istediği politikayı izlesin isterse eşini dostunu zengin etsin isterse hakkaten düzgün politikalarla ekonomiyi rayına soksun bu dönemde bütçe açık verir. Makro veya ekonomiye giriş alan her insan bunu bilebilir
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 AKPci Degilim ama.... valla! Alistik bu haberlere sasirmiyorum, sasiramiyorum. Ne hikmetse senelerdir boyleyiz hala aynen devam ediyoruz. Kopruye haciz gelir yakinda.
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Goarth said: evet akpci değilim diye başladım çünkü öyleyim akp den nefret ediyorum ama şöylede bir gerçek var dünya da kriz var hükümetin istediği politikayı izlesin isterse eşini dostunu zengin etsin isterse hakkaten düzgün politikalarla ekonomiyi rayına soksun bu dönemde bütçe açık verir. Makro veya ekonomiye giriş alan her insan bunu bilebilir Yahu gözünü seveyim, 2002 yılından beri mi Dünya krizde? Hadi geç son iki seneyi. Önceki 5 sene ne? Ekonomi çok mu güzeldi o 5 sene? Hiç mi bütçe açığı yoktu? Kamu teşebbüslerini peynir ekmek gibi satmamıza rağmen?
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ekonomi gayet güzeldi, bütçe açığı da yoktu. Gir Tüik'e bak.
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bütçe açığı vardı; ama faiz dışı bütçe fazla veriyordu. http://www.muhasebat.gov.tr/ekogosterge/2007WEB/bus/bus.htm
Öne çıkan mesajlar