THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 glad gelecegini blsem bende acaridm orda chari:) biz gordosda takilioz keske burda olaydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 İyiki gelmemişsiniz abicim, her akşam iş çıkışı eve gelip sıraya girip, yemek yapıyorum duş alıyorum dolanıyorum 3 saat sonra oyuna girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 en güzeli :D diger işlerede dogal olarak vakit ayırabılıyorsun benım gıbı :D ama su sıra 2 saat 50 dk degılde 1 saat cıvarlarına cekılse kral olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben de 10 bi chanter kastim. bu levelde bir gosterge degil tabiki ama duelde alabilen olmadi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 38 e vurdum http://uk.aiononline.com/characters/Perento/Dominator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sonuç ding sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 chandler bing paylaşım başlığı okudum dedim noluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sonuç ding ise arkadaş bi madalyayı haketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Chanter'a rerolladım Gladiator'den sıkılıp.Enfes bi support class.Partilerin gizli front man'i adeta.Duruma göre her rolü üstlenebiliyo ve hepsini haliyle az az yapıyo.Buffları özellikle endgame'de vazgeçilmez olucak diye düşünmekteyim. Solo grinding'i sorunsuz ve hızlı. Pvp için bi şey diyemiycem ama oldukça zayıf kaldığından bahsediliyo. Ben sanırsam buldum classımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ben de chanter rerolladim da pvp de kim diyor zayif diye? Cilgin bir damage verip heallaniyor ustune yani. Tabii ki bir main dps kadar damage olamaz ama isini bilen adamin chanterla yuva yikacagi kanisindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 İşini bilen rakip tarafından, focus yer büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Pvpde zayıf kalıyor ya hakkaten sürekli root felan yiyiosun elinden bişi gelmio. illa sürekli heal potionla gezeceksin. Bi dispell verseler classa bence çok rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 42 ye kadar pvp de kötüdür chanter 42 den sonra uzaktan stun skill i ile işler değişir. ama damage olarak en düşük karakter. cleric bile divine ile 38 levelde 2k vurabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bende birazdan oyuna baslayacagim. Chanter, templar, Glad. arasinda gidip geliyorum. Izledigim videolardan anladigim kadari ile Pvp Cain skillerden ibaret. Herkes 1 combo yapiyor karsisindaki olurse oluyor, olmezse skilleri dolana kadar basliyor kosturmaya. Bu durumda Chanter'in range CC skilleri var mi? sorusu aklima geliyor. Surekli milleti patakliyip ucup gitmelerini mi izliycem Chanter acarsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 pvp yi yanlış anlamışsın sen. Bir sürü şey var, üstüne chain var ki 1 chain de yok, cleric te 2 tane mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 clericin chain i super kader ani yaklasip yilzidlar hizaya gelince 1.3k vurabilirsiiiiin ama vurmayadabilirsiiiiiin en ihtiaycim olan yerde proclamaz kide mob a son darbeyi vurdugum an DIDINDIDNDI proclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Chanter cok farklı arkadaşlar 47 level chanter im var fazladan gerci mage i de sevdigimden char arıorum Chanter kasmasi kolaydır chanter 42 level e kadar eziktir Chanter end game de stigmalari skilleri düzgün ise öldürmesi zordur bufflar vs harika pve de süper pvp de tek e tek akıllı oynamak lazım end game de ise cogu class ın korkusu cunku hem buff ı var hemde farklı debuff atackları var dikkat etmek lazım 12 sn de bir range attack stun var vs vs stigma olduktan sonra zaten yaklaşmamak gerek zaten char cok cok zor öldürülüor yüksek level de tek e tek te ucuş puanınız a +80 eklediginiz buff var mesela yuksek level de hem kovalamak hem kacmak icin iyi skilleri bi hayli kalabalık ve güzel örnek olarak char itemlari saglam yapıldıktan sonra zaten güzel ve farklı tatlar veriyor :) buda benim charim Vindiesel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sana noktalama stigma sı alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 noktolama derken stigma ismi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 işallah ciddi sormuyosundur bu soruyu yoksa epic olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 noktoloma stigması world drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 :P para var stigma yok ortada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 BAWHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar