Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chanter Bilgi Paylaşım Başlığı

Dolis

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Chanter'a rerolladım Gladiator'den sıkılıp.Enfes bi support class.Partilerin gizli front man'i adeta.Duruma göre her rolü üstlenebiliyo ve hepsini haliyle az az yapıyo.Buffları özellikle endgame'de vazgeçilmez olucak diye düşünmekteyim.
Solo grinding'i sorunsuz ve hızlı.
Pvp için bi şey diyemiycem ama oldukça zayıf kaldığından bahsediliyo.
Ben sanırsam buldum classımı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende birazdan oyuna baslayacagim. Chanter, templar, Glad. arasinda gidip geliyorum.
Izledigim videolardan anladigim kadari ile Pvp Cain skillerden ibaret. Herkes 1 combo yapiyor karsisindaki olurse oluyor, olmezse skilleri dolana kadar basliyor kosturmaya.
Bu durumda Chanter'in range CC skilleri var mi? sorusu aklima geliyor. Surekli milleti patakliyip ucup gitmelerini mi izliycem Chanter acarsam?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Chanter cok farklı arkadaşlar 47 level chanter im var fazladan gerci mage i de sevdigimden char arıorum Chanter kasmasi kolaydır chanter 42 level e kadar eziktir Chanter end game de stigmalari skilleri düzgün ise öldürmesi zordur bufflar vs harika pve de süper pvp de tek e tek akıllı oynamak lazım end game de ise cogu class ın korkusu cunku hem buff ı var hemde farklı debuff atackları var dikkat etmek lazım 12 sn de bir range attack stun var vs vs stigma olduktan sonra zaten yaklaşmamak gerek zaten char cok cok zor öldürülüor yüksek level de tek e tek te ucuş puanınız a +80 eklediginiz buff var mesela yuksek level de hem kovalamak hem kacmak icin iyi skilleri bi hayli kalabalık ve güzel
örnek olarak char itemlari saglam yapıldıktan sonra zaten güzel ve farklı tatlar veriyor :)
buda benim charim Vindiesel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...