Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mp3 Player Önerileri?


Tokasra

Öne çıkan mesajlar

ben philipsin gogearlarından birini aldım.



çok memnunum. ses süper. PC usb den şarj oluyo. ama 27 saat nonstop çalıo. daha dinlerken bittiğini hiç görmedim..
2GB hafızası var. arttırılabilir hafıza vs. radyo.. ekolayzır.. 2gb zaten fazlasıyla yetio bana. 500.000 tane şarkı koycak halim yok. sürekli severek dinlediim 250 tane yükledim daha da ellemedim :)

69TL ye aldım kampanyadaydı teknosada

edit: bi de şey. dış kaplaması metal. hafif ama çok sağlam bi metal (artık neyse). aleti düşür müşür banamısın demio. hiç bişe olmuo. çok sağlamm..

hatta tekrar edit: hemen yukardaki posttaki sony yi almayı düşünüyodum yeni gelen bi model vs. fakat 2 sini de aynı kulaklıkla test ettim yarım sata boyunca. bass tizz dinledim vs. ikisinin de ses kalitesi direk aynı.. bi de CD si var. kuruyosun. program kuruyo. sonrası kolay. pc ye kabloyla tak. cart diye ekran çıkıo klasör şeklinde aç vs ekranı. açıosun. müzik bölümüne tıkla gir. istediin şarkıyı C/P çıkart dinle. okadar...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ipod 4 gb olan var bugun dolabin icini karistiriken buldum lan 6 aydir kullanmiyomusum bugun denedim, baya iimis ses kalitesi fln super, yalniz ben mp3 playerdan direk sarki silme secenegi istiyodum o yokmus bak, lan adamalr sunu neden koymazlar ya,
cunku sarkilari ben ole tek tek secmiyorum bazen karambole atiyorum kesif yapmak icin guzel cikmayinca silmek istiyo insan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem kaç yıldır sony nw-e107 kullanıyordum, bu aralar aypod edindim bi tane 5. nesil, aypodun büyük kapasiteli olması iyi birşey tabi ama o sonideki imba pil ömrü daha iyi bişey bi ince kalem pille ay bitiriyodu hayvan vallahi. Mümkünse ekransız mekransız ufak bi sony al pişman olacağını pek sanmıyorum, 5 yıldır filan kullanıyorum ben bir sorun çıkarmadı daha. Ses kalitesi de gayet iyiydi yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pahalı :(

edit: ha ne dicektim. ne demeye geldim ne yazdım lol. neyse. geçenlerde işten çıktım saat 03:00 AM falan. neyse. mp3 çıkarttım, hafif ispanyol müziği vs dinniorum o saatte rahatlatıo. neyse sonra eve gelince kapattım çantaya koydum

3 gün sonra

bu arada hiç mp3 te müzik dinlemedim ellemedim aleti, işe giderken müzik dinliim dedim çıkarttım çantamdam. kulaklıkları kulağuma yerleştirdim. sonrada jackını mp3 e taktım. bi anda ses geli.

o.O

na böle kaldım. meer ben 3 gün önce aleti kapattım sanmışım kapatmamışım. alette şarkı çaldıı için gücü kesmeden 3 gün müzik çalmış. kulaklık takılı olmadıı için pili de çok gitmemiş. 5'te 4 pili vardı. 5'te 3 e inmiş sadece. şok oldum..

müzik çalarken değil de pauseta falan bıraksaydım 5 dk da kapatıo otomatik. neyse pil yememiş canavar gibi daha ne olsun uheue
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm..
doru sölüyosun. araştırmak lazım!
mp3 ü sorguya çekerek başliyalım :)

- NERDEYDİN LAN DÜN GECE!! NE ÇALIYODUN SÖLE.. ÇALIYOMUYDUN ÇALMIYOMUYDUN... BAK KOÇUM YALAN SÖLEME, ANLARIZ BİZ!! SANA DİYORUM *ÇAT* ÇANTADAN ÇIKARIRKEN Mİ AÇILDIN YOKSA HEP Mİ AÇIKTIN..
- o ye ye koko cambo....
- *TIK TIK TIK tuşa basma sesi* LAN KİME DİYOM!!
- ya bu gece gel yada bu gece gell ya bu gece gel yada gelir ecelllll
- GÖTÜRÜN BUNU.. SONY GETİRİN >.<'
- başım belada, tabancamı unutmuşum helada, nerden baksan faydası yok, nerden..

asdas uykum var lan konuşturmayın beni saçmalıom hep uahsa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
DareJedi said:

ipod ve sony'nin lisans sorunu oldugu icin ses codecleri digerlerine nazaran daha kotu. Samsung modelleri gayet iyi ama hele 100 TL ye bir modeli var oldukca tatminkar.
Ahanda budur SAMSUNG

Edit: Model eklenmistir.


Şunun biraz daha eskisini kullanıyorum 2GB, bir hafta boyunca günde 4-5 saat dinlememe rağmen dayanıyor. Ipod, creative ya da sony ile çıkış kalitesi konusunda çok rahat aşık atabilir. Hatta creative yerine bunu seçmiştim aldığımda. Fiyatları da baya makul. Yalnız kötü bir yanı var dolma parmaklı insanlar için yapılmamış. Bir de shuffle ve radyo özellikleri yok bendeki modelin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...