applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 komik... radyo'dan dinlemeye devam edin o zman maclari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yada hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kıskanclıktan bir yerlerinz catlıyor ??? fener oto boka t-shirt basarken... gs mac öncesi hadi su formayi satalm diye sunla gel bunla gel yaparken..metin oktay atkisi cıkarirken... Beşiktaş'in şampiyonluk t-shirti yapmasini mi cok içerledinz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 İyi hoşta beşiktaş şu anda kıskancağım son takım ya :S geçen seneki şampiyonlukları da hiç umrumda olmadı.Fener olsa sinirim bozulurdu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sana demedm bro :D bullet fazla costu da...t-shirt almamiz komikms..ona göre Edit : ismi yanls yazmism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 applev0dka said: BulletRide said: Oha adamlar şampiyon olunca şampiyonluk t-shirt'ü alıyor. sen cafe'ye gidip mac izleyip sora ben taraftarim fln mi diosn ? :D forma alma,t-shirt alma,kombine alma ,maca gitme...Eee ama biz yabanci yıldız istiyoruz...Güzelmiş :D seyirci olmak baska taraftar olmak baska ;=) Beni tanımıyorsun, taraftarlığıma laf atma komik.Ben gülüyorum yani baya şu an. Ayrıca şampiyonluk t-shirt'ünü her zaman saçma bulmuşumdur.UEFA veya CL alırsın tamam ama 3 büyüklerden bir takımın şampiyon olması halinde t-shirt yapması bence çok bomba. Gerçi siz Fener'i birkaç dakika kalecisiz 4-3 yenince almanak çıkaracaktınız az daha pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ya gereksiz bi tartışma olmuş gibi sanki.Kimse kimseye karışamaz.Ben şu şekil giyinirim bu adam şu şekil giyinir.Yani benim görüşüm bu hadin hayırlı işler. Aman burdan bişi çıkarmayın anlayan anlamıştır yazdığımı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bir de konu değişmeden hastasıyım şu maç t-shirt'lerinin falan.İlla amacın takıma destek ise o komik t-shirtleri alıp giyeceğine.Evinde bardak ihtiyacın vardır, bornoz ihtiyacın vardır ya da ne bileyim terliğin kaybolmuştur alırsın bu tarz ihtiyaçlarını taraftar ürünlerinden, al sana mis gibi katkı.Halısahaya gider gibi mi giyinmek lazım illa? Bu arada forma değil, t-shirt'ler kastettiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Beşiktaşın şampiyonluk t-shirtlerine laf yok hediye geldi bana , süper valla beğenmeyenide görmedim açıkçası gs li olsun fb li olsun. buarada gs fb kötü şampiyon bjk bjk fb kötü şampiyon gs gs bjk kötü şampiyon fb bukadar yani kimsenin zırlamasınada gerek yok.Çünkü bizim ligde şampiyonluğu kötünün iyisi alır, öyle ahım şahım bişey yok bu senede durum farklı diil ezici top oynayan bi takım yok daha , ballı daha ballı şansız şeklinde gidiyo şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 peki tamam komik..ben palyaco gibi giyinmeyi sewiyorum diyip tatliya baglayalim...Haa konusu acılmısken terliğinden bardağina mousepad'den boxer'a kravattan atkiya,bereden coraba,yatak örtüsünden,saatine kadar takımımın her türlü lisansli ürünü var kardesm rahat ol sen ;) gerekli desteği veriyoruz... nede olsa yasam tarzi ;) siyahi yaşıyoruz,beyazi ariyoruz.. İyi geceler...Tatsiz laflar kullandysam affola ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 applev0dka said: kıskanclıktan bir yerlerinz catlıyor ??? fener oto boka t-shirt basarken... gs mac öncesi hadi su formayi satalm diye sunla gel bunla gel yaparken..metin oktay atkisi cıkarirken... Beşiktaş'in şampiyonluk t-shirti yapmasini mi cok içerledinz ?? Bak saçma sapan yazıyosun, içinde Metin Oktay adı falan geçiyor. İyice küçüldün artık son 5 günde attığın mesajlarla. Neyinize içerlicez, biz miyiz her maçtan sonra çıkıp hakemler şöyle diye ağlayan yada biz miyiz dilenci gibi federasyondan 2 şampiyonluk isteyen? Ligde 2. olupta BİZ ŞEREFLİYİZ RERÖRE yapan da biziz sanırım. Böyle gelicek şampiyonluk hiç gelmesin diyen de biziz. Evet bütün bunlar biziz, çok içerledik haklısın. Burda hiç kimse Beşiktaş hakkıyla şampiyon olmadı şöyleydi böyleydi demiyor. 1 şampiyonluk görüpte bu kadar coşucağınızı bilseydik keşke ayrıca. Beşiktaş hakkıyla şampiyon olmuştur, ama şansıyla hayatında yakaladığı en kolay ligi yakalamıştır. Bu kadar kötü bir senede bu şampiyonluğun bu kadar büyütülmesi de komiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Söylemeye çalıştığımı anlamamışsın...Metin oktay'a bişey mi demişim ? Gs Metin Oktay adi üzerinden para kazanma cabasındayken,Beşiktaşın şampiyonlugundan para kazanmasi mi size komik ve sacma gelen ??? Bu mu yani dert olan sokakta çarşıda üstüne çifte kupayla gezen beşiktaşlılar görmeniz ??? Madem herkes konusup duruyor endüstriyel futbol,endüstriyel futbol diye...Bunun 1 numarali gereği başarılarini paraya dönüştürebilmektir... Yapcak bişey kalmadi bari t-shirtle bok atıyım mantıgı sacmalıktna fazlasi diildir malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Maç tişörtü de bir gelir kapısı işte, her fırsattan yararlanmak isteyen takımlar bunu da koyuyor. Kar getirmese zaten satmaz, demek ki alıcısı var. Evde ya da sporda giymelik tişört ihtiyacını karşılıyo işte, yoksa günlük yaşamda dışarıda ben de giymem. Bi tane var bende sadece, GS'nin 15. şampiyonluğu sonrası çıkardığı 3 yıldızlı yüzbaşı tişörtü, yazlıkta ya da spor yaparken falan giyiyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 applev0dka said: Söylemeye çalıştığımı anlamamışsın...Metin oktay'a bişey mi demişim ? Gs Metin Oktay adi üzerinden para kazanma cabasındayken,Beşiktaşın şampiyonlugundan para kazanmasi mi size komik ve sacma gelen ??? Bu mu yani dert olan sokakta çarşıda üstüne çifte kupayla gezen beşiktaşlılar görmeniz ??? Madem herkes konusup duruyor endüstriyel futbol,endüstriyel futbol diye...Bunun 1 numarali gereği başarılarini paraya dönüştürebilmektir... Yapcak bişey kalmadi bari t-shirtle bok atıyım mantıgı sacmalıktna fazlasi diildir malesef... yok bana mantıksız gelmiyor zaten tshirt falan. ben gelen konuştum bence güzel birşey. ve ayrıca sizin tshirtte oldukça güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yoksa metin oktay'a diyicek bi sözüm yok olamaz da zaten :D yanls anlaşılmasin yani :) bu arada çikarilan CL t-shirtlerini cok basit buldm, olmamis, yakısmamiş :P (Kartal Yuvasinda satılanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kotun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 redge said: Yenildiler ama ezilmediler bırakın şu fakir ama gururlu ayaklarını. İngilterede kim kurtarıcak sizi onu merak ediyorum.. Beşiktaşın dengi anca kasımpaşa gibi takımlar gidin kumda top oynayın siz anca yok Galatasaray, Fener , Man.U bunlar sizin denginiz değil.. hazımsızlığın böylesi görülmedi sayın seyirciler..Ondan Chelsea Barcelona vb takımları yenerken de kimsenin dengi değildik hatta 100.yılımızda 85 puanla tüm derbileri alıp şampiyon olurken t fenere 35 puan fark atarken de kimsenin dengi değildik.Halamın bıyıkları olsaydı,kırmızı kar yağsaydı..Ee hadi lan git işine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar